Paavi tuomitsi homoseksuaalisuuden kriminalisoinnin (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • human
  • 7.2.2023 11:21
Kas vaan, eli paavi siis käyutännössä tuomitsi uskontonsa (mielikuvitus)jumalan, joka uskonnossaan Mooseksen suulla kriminalisoi homorakastelun. Ja taitaa mennä se saatanallisia tuomiosäkeitään julistava Paavalikin samaa kyytiä - etenkin kun Paavali itsekin vihapuheisen tuomitsemislitaniansa perään tuomitsee toisten tuomitsijat, eli etenkin itsensäkin.

Toki parempaan päin, jos kristinuskonnon katolilainen suuntautuminen alkaisi tehdä parannusta massiivisista hengellisistä rikoksistaan ihmiskuntaamme vastaan.

paavi tosin ei tainnut Etelä-Sudanissakaan tehdä parannuspuhetta siitä että naiset ovat täysin yhdenvertaisia miesten kanssa - Vatikaanissahan vieläkään naisilla ei ole ääni- eikä edustusoikeuttakaan, liki vihoviimeisenä takapajulana maailmassa.
Itse ainakin aina, jos joku uskovainen tulee höpöttämään uskomuksestaan, pyydän ystävällisesti häntä kertomaan jonkin, naisten suurilla viisauksillaan kirjoittaman kohdan sieltä uskomuskirjasestaan.
  • 2 / 3
  • Tommi A
  • 17.2.2023 23:19
Parempi Paavi kuin islam joka haluaa tappaa homoja edelleenkin ja sharia-lakia Suomeen.

Imaami esitti homojen tappamista

Mellunmäen imaamina toimiva Abbas Bahmanpour totesi Ylen Islam-illassa suorasanaisesti, että homoseksuaalisuus on kielletty, ja että siitä seuraa shariassa kuolemanrangaistus. Ohjelmaan keskustelijana osallistunut työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan puheenjohtajana toimiva kansanedustaja Tarja Filatov (sdp.) ei nähtävästi pitänyt asiaa kummoisena pulmana, koska hän puhkesi nauramaan asiaa käsiteltäessä.

– Islam suhtautuu homoseksuaalisuuteen moraalisena paheena. Rangaistus annetaan, homoseksuaalinen akti nähdään eli itse penetraatio nähdään neljän todistajan silmin eli ellei ne avoimella jollain torilla tee niin silloin sitä rangaistusta ei tule. Erittäin harvoin, erittäin harvoin rangaistuksia, Bahmanpour kertoi.

Ohjelman juontajat pyysivät täsmennystä siihen, mikä on sharia-lain mukainen rangaistus homoseksuaalisesta teosta.

– Se on kuolemantuomio, Bahmanpour totesi.

Islamin opettaja Ahmad Fadil on sitä mieltä, että Suomessa pitäisi ottaa käyttöön sharialaki:

– Kyllä kyllä, totta kai. Meille sopisi sharia-laki, Fadil kommentoi.

https://www.suomenuutiset.fi/suomeen-sharia-ja-homoilta-henki-pois-demarikansanedustaja-puhkesi-nauramaan/
  • 3 / 3
  • Kolmoisritti
  • 25.2.2023 15:30
Tämä katolinen kirkko on pelottavan kummallinen, joka työntää lonkeronsa joka paikkaan. Etenkin tämä bedofiilitapausten määrä herättää valtavasti ihmettelyä, kun niitä löytyy paljon ja kuinka niitä on peitelty. Mitä kaikkea tähän liittyy voi vain arvailla.
Nyt viimeksi Portugali. Onko se sisäänrakennettu ja rakenteissa jollakin tavalla? Sitten toisaalta tämä homofobia. Vähän myöhässä yritetään vaikuttaa jäsenkatoon nyt kun nuoret ovat jättämässä kirkon nimenomaan sateenkaarikysymyksen takia.

Minun käsittääkseni Jeesus sanoi, ettei tullut tuomitsemaan. Se on unohdettu ja pönkitetty valtarakenteita.

Katolinen kirkko vaikuttaa vahvasti Afrikassa, missä Paavi kävi jo pyllistämässä: osaa kyllä tämän teatterin! Paavilla on kova huoli, kun Kiina ja Venäjä ovat Afrikassa käytännössä jo ostaneet valtiot taakseen, kuten Etelä- Afrikka.

Kiina on sitä mieltä, että kommunismi elää uutta kukoistuskauttaan maailmassa ja haluaa edelleen maailman vallankumousta. Viittaan vakoiluilmapalloihin ja Taiwanin tilanteeseen.

Nuorten tulisi jo herätä ja lopettaa kaikkien kiinalaisten tuotteiden ostamisen ja susia lähituotantoa. Mutta ne on ihan pihalla, kun uutiset ei kiinnosta. Ukraina näytti, mikä on näitten maailman hirviövaltioiden tavoitteet : luonnonvarojen ryöstö. Ukrainassa taistellaan nimenomaan viljasta. Se on yksi maailman vilja-aitoista.

Minä en enää osta Kiinassa tehtyjä tuotteita. Katson aina, että jos tehty Kiinassa, jätän esim. vaatteissa ja astioissa. Maailma on jo melkein yhtä Made in Chinaa…sitten tuetaan totalitarismia, kun niitä ostaa.