Hyvin rahoitetettu antigender liike uhkaa tasa-arvoa (juttukommentit)

Rahan vaikutus näkyy erittäin selvästi. Rahan merkitys kielletään yleensä täydellisesti, kun keskustellaan vähemmistöistä ja tässä se näkyy.
Tässä näkyy, miten rahaa ”pumpataan” valheen propagandaan. Levitetään valheita. Se näkyy demokratiavajeessa eri puolilla maapalloa eri maissa.
Olemme edelleen samoissa ongelmissa, mitä oltiin ennen Ranskan vallankumousta: aateliset eivät maksaneet veroja!
Osa väestä ei edelleenkään halua maksaa veroja. Sama ongelma koko ajan.
Sitten on tämä, miten rahoja jaetaan eri väestöryhmien välillä. Seksuaalivähemmistöjen kansalaisjärjestö eivät pysty tehokkaaseen toimintaan, koska ei ole varoja. Tässäkin tiedetään ongelmat, mutta mikään ei muutu.
Sitten yleensä mainitaan homofobian syyksi pelko vrt Mäenpään haastattelu Hesarissa. Paskan marjat. On olemassa puhdasta pahuutta! Viittaan siihen, mitä tehtiin kirkkokuntien toimintana Kanadassa intiaanilapsille. Nyt se paavi paha pyörii siellä pyytämästä anteeksi kansanmurhaa. Sillä kuitataan. Kauheita hirmutekoja! Miten mätä kirkko! Upporikas kirkko ja pitävät tiukasti rahahanat kiinni. Intiaanien asema on edelleen surkea ja mm intiaaninaisia katoaa koko ajan eikä kukaan kysele perään…..murhataan.
Yksinäisyydestä vaietaan eli tarkoitan vastentahtoisesta yksin jäämisestä. Se on edelleen vaikea asia. Sillä on myös vaikutuksensa mm terveyteen.
Pahaa tehdään, koska ollaan pahoja.
Olen sitä mieltä, että seksuaalivähemmistöjen oikeuksia poljetaan myös siksi, koska ei haluta, että valtarakenteet muuttuisivat eli hyvinvointi jakautuisi laajemmalle yhteiskunnassa. Venäjä on hyvä esimerkki omine mafiajohtajineen - ja Kiina.
  • 2 / 5
  • Kolmoisritti
  • 29.7.2022 22:48
Haluan lisätä vielä mielipiteeni ns homofobiasta, joka on minusta väärä termi, koska ei näissä asioissa ole tunteiden kanssa mitään tekemistä, kun on kyseessä järjestelmällinen demokraattisten arvojen alasajo. Sitten usein väkivallantekojen takana voi olla palkattu mieshenkilö eli tappaa rahasta kuten Venäjällä.
Yhdysvalloissa rasismi on rakenteissa. Se on erittäin rankkaa sen kohteeksi joutuneille. Angela Davis on kirjoittanut kirjoja, mitä orjuus oli. Niitä entisiä orjia oli elossa vielä niinkin myöhään kuin 1930- luvulla, koska orjia tuotiin laittomasti. Näissä asioissa ei tunteilla ole mitään tekemistä. Kun väitetään, että pelkää (vrt homofobia )niin siinä tavallaan yritetään pahiksesta tehdä yksinkertainen ja heikko. Venäläisten sotilaiden käytös Ukrainan siviilejä kohtaan kumoaa tämän väitteen kokonaan. Sotilaat tekivät hirmutekoja tietoisesti ja suunnitelmallisesti. Ryöstivät sitten taloja. Ei ollut ketään, joka olisi pistänyt rajoja tai tullut pidättämään. Tekivät mitä huvitti.
Kun homoja leimataan huonommiksi kansalaisiksi, niin se tarkoittaa joillekin, että saa tehdä mitä vaan, mitä kunnollisille ihmisille ei saa tehdä: on lupa hakata tai tappaa. Nyt tuli tilaisuus. Se annettiin. Tai niinkuin Yhdysvalloissa, missä musta lenkkeilijä lynkattiin, kun lenkkeili väärällä asuinalueella. Mitäs tuli. Olisi pysynyt omiensa parissa.
Ei tekijät katsoneet tehneensä mitään väärää. Saivat kuitenkin tuomion kohun sanelemana. Vanhat asenteet ovat kuitenkin jäljellä.
Ei ole tutkimuksia sateenkaariväestä tästä asiasta.
Tämä on merkittävä tutkimus, kun ajatellaan miten esim avioliittolupaa ei ole monissa maissa eli kielletään kumppanuus. Miten hyvinvointi jakautuu tai sallitaan eri väestöryhmien välillä?! Sateenkaariväki jää usein altavastaajaksi huom. valheideologioiden takia- globaalisti! Koko planeetta on meidän hyvinvointia vastaan käytännössä. Valheiden takia.

“Keski-ikäisten miesten yksinäisyydellä ja sosiaalisella eristäytyneisyydellä on pitkäaikaisia, elintavoista riippumattomia terveyshaittoja, osoitti Itä-Suomen yliopistossa tehty väitöstutkimus.

Yksinäisyys ja sosiaalinen eristäytyneisyys olivat yhteydessä suurempaan ennenaikaiseen kuolleisuuteen. Yksinäisyys ennusti muuta väestöä korkeampaa sydäntauti- ja syöpäkuolleisuutta, ja sosiaalinen eristäytyneisyys lisäsi kuolemaan johtavien onnettomuuksien ja tapaturmien riskiä. Myös masennuksen ja yksinäisyyden välillä oli vahva yhteys.

Tutkija Siiri-Liisi Kraavi arvioi, että terveyshaitat liittyvät todennäköisesti kehon matala-asteiseen tulehdustilaan ja stressin säätelyyn. Tulokset perustuvat itäsuomalaisten miesten 23–29 vuoden seurantaan.”

Tämä tarkoittaa minusta myös, että omasta huonosta olosta ei tule syyllistää itseään, mitä usein tapahtuu. Se voikin olla seurausta jostakin, mihin voi huonosti vaikuttaa, kun elää tai on pakotettu elämään marginaalissa eli on aktiivisesti ulos suljettu eli on joutunut syrjäytetyksi. Tätä tehdään joka puolella ja koko ajan meille.

Vielä tämä käsite
https://kansalaisyhteiskunta.fi/tietopankki/sosiaalinen-paaoma-ja-hyvinvointi/
  • 4 / 5
  • Kolmoisritti
  • 6.8.2022 12:41
Kun minä olen peräänkuuluttanut kiintiöitä yhteiskunnallisen muutoksen aikaansaamiseksi, niin esimerkiksi Argentiina on ottanut sellaisen käyttöön mm työllistääkseen transhenkilöitä: kunnallisilla työpaikoilla on 1% kiintiö trans sukupuoliselle työnhakijalle. Tätä voi käyttää aivan hyvin muuallakin esimerkiksi jotta voi nostaa seksuaalivähemmistöjen kouluttautumistasoa ja asuntopolitiikassa. Ei ole mitään estettä tällaisen käytölle. Tämä on yksi hyvä keino nopeuttaa tasa-arvoisen yhteiskunnan luomista ja hyvinvoinnin lisäämistä. Sitten tulisi kiireellisesti luoda lainsäädäntö, missä kiusaamiselle ja kaikenlaiselle väkivallalle tulee aktiivisesti nollatoleranssi. Näinhän ei vielä ole. Siksi moni on kaapissa.