Miehet saivat 77 kepiniskua Indonesian Acehissa jäätyään kiinni seksin harrastamisesta (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • Ihmitär
  • 29.1.2021 23:54
Nyt Jumankauta Miesten välinen seksi lailliseksi ympäri maailmaa !! Eihn tästä tuu mitään kun homomiehiä rangaistaan, mutta lesboja ei ! Mitään muuta en vihaa niinpaljon kuin epäoikeudenmukaisuutta ja tämä on juuri sitä ! T. ihmitär
Jotkut tutkijat selittävät juuri miesten välisen seksin erityistä rangaistavuutta miehen roolin asemalla kulttuurissa. Miehen poikkeamisen sallitusta katsotaan rikkovan suurimmin sovinnaista (eli usein luomisjärjestystä). Näin varsinkin ns. aabrahamilaisissa uskonnoissa, mutta monissa muissakin maailmankatsomuksissa sukupuolirajoista poikkeamista siedetään vaihtelevasti.
Kyllähän tuo Acehin abrahaminen raakuus pohjaa ihan niihin mooseksen, paavalin etc saatanallisiin säkeisiin, joista etenkin niistä mooseksen saatanallisista säkeistä osa kopsattiin vt-raamatusta koraaniinkin (tosin se kuolemantuomio on vain vt-raamatussa ja 3000 v takaa zarathustralaisuus ei tykännyt anaaliseksistä ylipäätään) .

Euroopassahan ruoskittiin karmassa määrin muutamia vuosikymmeniä sitten, kun radikalisoituneen ääriksitityt natsit ottivat kuulusteluissaan, vankiloissaan ja keskitysleireillään käyttöön useita keskiaikaisia, kristillisen inkvisition kitustumenetelmiiä, mm. vesitynnyri-upotus-kidutusta, selän taakse sidotuista käsistä roikottamista (keskiaikainen strappado-kidutus, jossa olkanivelet saattoivat mennä sijoiltaan ja solisluutkin murtua), sekä etenkin ruoskintapenkit, joita näkee natsien keskitysleirein museoissakin.

http://www.montrealparanormal.com/assets/only-copyrighted-photos/dachau-tortures-1n.jpg

https://live.staticflickr.com/4057/4626391730_e530df0683_o.jpg

https://media.iwm.org.uk/ciim5/856/10/large_IWM_ART_017879_A.jpg

https://collections.ushmm.org/iiif-b/assets/781449

https://i.pinimg.com/originals/6e/b3/9b/6eb39bcc37df3206fe9933a24797da5c.jpg

https://keepcalmandjastravel.files.wordpress.com/2015/05/dachau-whipping-trestle.jpg

Ruoskintakidutuspenkit olivat tosin yleisessä käytössäkin Euroopassa taannoin kristillisenä aikana, kun (Vatikaanissa yhä toimiva) inkvisitio-virasto oli laatinut oikein havainnollisen käsikirjan kaikista "kristillisen lähimmäisenrakkaasti" keksimistään kidustus-menetelmistä, joita protestantitkin sitten jatkoivat sen jälkeen

https://ghb67.files.wordpress.com/2011/11/ludwigsburg-prison-museum-28.jpg

Osaa noista ovat käyttäneet sitten myös teologi-pappi-Stalinin hallinto, Vietnamin sodassa, Latino-Amerikan ja Espanjan sotilajuntat, turkkilaiset jne. Ja ovathan nuo osin olleet käytössä Suomessakin taannoin, kun oli vielä se kristillinen tuomiolakiaika. Ja trans/bi/homo-ihmisten hakkaamiset, ruoskimiset ovat valitettavaa arkea yhä erinäisillä umpi-kristillisseuduillakin nykyäänkin.

"luomisjärjestys" ja "luonnonjärjestys" ovat sitten tosiaan zarathustralais-abrahamista humpuukihöttöä. Luonnossahan suvuton lisääntyminen tuli ensin ja sitten kehittyi suvullinen lisääntyminen, jossa koiraitten sukusolut ovat vain pikkuriikkinen osa naaraiden munasolun lisäksi - eli "koiras-kylkiluu"muruosa naaras-vartalosta. Mutta mitäpä ukkeleitten uskomukset sepustaneet ukkelit olisivat tienneet, kun aikanaan luontoa oli tuhottu jo paljolti ympäriltäkin.

Luonnollisempien uskontojen mailla, joissa elettiin vielä luonnon keskellä, havaintokyky ja ymmärrys luonnon monimuotoisuudesta on ollut fiksumpaa, ymmärtävämpää, eikä niin koiras-junttausta, kun zarathustralais-abrahamikoilla.

koraani ja etenkin raamattu ovat kyllä niin umpi-miestenkesken -juttuja että ainakin homomiehiä ihan puistattavat, kun noissa ei ole lesboja, ei faghägejä, eikä muitakaan naisia juuri lainkaan mukana.

Ja mitä tulee heteroseksuaalisen suuntautumisen harrastamiseen, niin perisyntiähän siinä on tosiaan tehty maapallorukkaa kohti, liikalisääntymisellä, niin meillä
https://www.stat.fi/org/tilastokeskus/vaestonkehitys.html
( + 1-2 milj. suomalaistaustaista maahanmuuttajaa muilla main lisäksi
https://en.wikipedia.org/wiki/Finns )
kuin muuallakin
https://www.worldometers.info/world-population/
Indonesiaa myöten
https://www.worldometers.info/world-population/indonesia-population/
(eurooppalaisten liikalisääntymiseen pitää muistaa, ymmärtää lukea mukaan myös eurooppalaisten väestöpaisumusten tarvitsemat Amerikat, Australia ja muutakin.
Euroopassahan on 750 milj. asukasta nyt, mutta lisäksi tietenkin myös nämä eurooppalais-taustaiset maahanmuuttajat muilla main:
https://en.wikipedia.org/wiki/European_emigration ).