kristitty-Orban sai diktaattori-vallan Unkarissa ja kävi heti toimeen

Unkarissa, korona-jutun varjolla, ääri-kristitty-Orbanille annettiin parlamenttienemmistöllä diktaattorin valtaoikeudet ja hän kävikin heti toimeen, kristillisperustaiseksi uskottelemansa Unkarin "eteen", osoittaen lähimmäisenrakkauttaan.

https://www.pinknews.co.uk/2020/04/01/hungary-viktor-orban-trans-rights-bill-rule-decree-coronavirus-transphobia-gender-zsolt-semjen/

Ja Orbanilla näyttää olevan jo teesejä iskettäviksi lisääkin
https://old.reddit.com/r/europe/comments/fsxpzh/first_laws_proposed_by_the_hungarian_government/

Unkarihan oli taannoin innolla ääri-kristillisen natsi-Saksan liittolainen ja vaikuttaa taas olevan kallellaan sinne aatesuuntaan.
  • 2 / 3
  • Public eye
  • 2.4.2020 18:37
Tietääkseni ainakin kaikkien Euroopan unionin jäsenvaltioiden pääministerit (tai vastaavat), omamme mukaan lukien, ovat kristittyjä. Miksi tuo yksityiskohta on erikseen tarpeen tuoda esiin Orbanin kohdalla? Olennaisempaa olisi ehkä maininta vaikkapa hänen puolueensa kuuluminen Euroopan kansanpuolueen (EPP) ryhmään Euroopan parlamentissa.
Ihan syytä mainita Unkarinkin johdon äärimielisesti korostama uskonto, jotta uskontoja käsiteltäisiin yhdenvertaisesti, eikä ristiriitaisesti - onhan Ranneliikkeessä uutisia "islamismi"stakin. Orbanin hallintohan on nimenomaan määritellyt Unkaria perustuslaillisestikin (ääri)kristilliseksi maaksi. Ja nationalismi-äärioikeistolaisuuden kyytipoikana on keskeisesti ja näkyvästi kristinuskonto.
Vai jättäisitkö Iranin osalta uskonnon mainitsematta?