Translainsäädännön uudistamisen valmistelutyöryhmä sai työnsä valmiiksi - raportti julkaistu (juttukommentit)

Ja sittenkö on erikseen se 3. sukupuolen hanke? Niille jotka haluavat korjata sukupuolensa mielensä mukaiseksi, mutteivät kuitenkaan halua ... genitaalejaan myöten. Eli se juridinen transsukupuolinen. (Ja 4. sp molemminsukupuolinen).

Jottei jatkossa olisi sp-humoristisia lööppejä "Nainen pani miehensä paksuksi".
Saatika "Ravintolaillan jälkeen nainen painoi väkisin peniksensä miehen vaginaan!"
tai näitä:
https://quillette.com/2019/10/12/male-bodied-rapists-are-being-imprisoned-with-women-why-do-so-few-people-care/
Lööppipelkojesi takiako kaipaat byrokratian myllyihin lisälokeroita; että lööpit pysyisivät ”järjestyksessä” sekoittamasta korttipakkaasi? Minä en suoranaisesti ymmärrä, mitä lukuisilla vaihtoehdoilla saavutettaisiin. Minä lähtisin noissa sukupuolilokerojutuissa tarvelähtöisyydestä, jossa itsemäärittely on merkittävässä roolissa: perinteiset nainen ja mies sekä lisänä määrittelemätön. Määrittelemätön voi hyvin sisältää myös käsitteet ”molemmat” ja ”ei kumpikaan” sekä niiden eriasteiset liepeet. Käytännössähän juridisella sukupuoliluokalla on aika mitätön virka. Ei sen tarvitse henkkareista ilmetä, vaikka jossain väestörekisterissä olisikin arkistoituna henkilön elämäntarinan sukupuolileimat.

Ihmisten kanssakäymiseen liittyvissä tilanteissa tähän aihepiiriin liittyvät ongelmatilanteet ovat lievästi sanottuna harvinaisuuksia. Jokseenkin aina on jaksettu päivitellä ”sukupuolirajan” ylityksiä, milloin mitenkin. Nyt jotkut etenkin uskonnollisnärkästyjät syöttävät näitä uimahallipukutilojen ja vankiloiden tapauksia (ja sellaisten kauhukuvaoletuksia) vastustaviksi argumenteiksi. Lähtökohdanhan pitäisi olla se, että jokaisen vaikkapa vankilaan suljetun turvallisuudesta pitäisi huolehtia sivistysvaltiossa; minkäänlainen turvattomuus ei saa olla lisärangaistuksena. Eikä niissä pukutiloissakaan voi oikeasti koskaan sen paremmin periaatteessa tietää, mitä siellä tulee vastaan, vaikka olisi minkälaiset sukupuolijaottelut. Kaikelle häirinnälle on syytä olla nollatoleranssi.

Näitä kauhukuvia maalailevia näyttää yhdistävän yksi asia: eivät ole oikein sinut itsensä kanssa.
  • 3 / 3
  • JuhaniV
  • 12.2.2020 9:18
Olen usein pohtinut mielessäni, kuinka ihmeessä nämä änkyrät ehtivät ja jaksavat paneutua muiden ihmisten seksuaali- ja sukupuoliasioihin. Taidan olla jotenkin yksinkertainen yksilö, koska mielikuvitukseni ei mitenkään riitä sellaisiin äärimmäisyyksiin, joihin nämä änkyrät yltävät. Sitten toiseksi, minua ei oikeasti jaksa kiinnostaa!

Taitaa änkyröillä itsellään olla torjuttuja tunteita heidän oman seksuaalisuutensa alueella. On olemassa edustava näyte siitä, että pahimmat homofobikot paljastuvat itse homoiksi.