Yleisurheilun MM-kisat Qatarissa - samaa sukupuolta olevien väliset intiimit suhteet maassa rangaistavia (juttukommentit)

Ikävä asia Qatarissa,
jossa sitten muuten keskenään hyvissä väleissä olevat miehet kävelevät käsikädessä kaduilla, halaustervehtivät ja poskisuutelevat - toisin kuin meillä "ihan heteromiehet".

Eli Qatarissa samansuuntaista tuomioaikaa kuin esim. Suomessa 1952 Helsingin olympialaisten aikaan, kun homorakkaus oli (protestantti-kristittyjen toimesta) tuomittu vielä laittomaksi, 2 vuoden vankilatuomiolla. Tuolloinhan 1950-luvulla homojen / biseksuaalien vainoamisissa oli vielä piikkikin, sotavuosien jälkeisen "kurinpalautuksen" verukkein ja poliisit kolusivat puistoja ja vihjeitä.

MM-urheilukisojen ja olympialaisten historiassa onkin ollut monia vuosia, joiloin kisat ovat olleet maissa, joissa homorakkaus on ollut laitonta, etenkin Saksan, Britannian, Yhdysvaltain ja Venäjän maaperillä olleissa kisoissa.

Qatarin yleisurheilun MM-kisoja ei olisi pitänyt hyväksyä, vaan antaa lähinaapurimaan Bahrainin järjestää kisat, koska siellä homorakkaus on ollut laillista liki yhtä kauan kuin nyky-Suomessakin, eli vuodesta 1976 lähtien. Ja Bahrain onkin eräänlainen tuon alueen "San Francisco".
  • 2 / 5
  • Usko.Vapaavuori
  • 27.9.2019 20:59
Eikös tähän kuuluisi allahia ja islamia pilkkaava kommentti ”usko kakkoselta”? Qatarissa ei ole kristinuskoa vaan islam. Mikset human kirjoita islamista samaa kuin kristinuskomuksesta?
Mielestäni Miestenvälinen seksi Pitäisi Olla laillista ympäri maailmaa kaikissa valtioissa !!! (Ikävä kyllä naisten väliset suhteet on laillisia joka maassa mmaailmassa)..En ymmärrä, en ymmärrä....Epäoikeudenmukaista olla miehistä pitävä mies kun aina (arabimaissa on kiellettyä miessuhteet ) ja naistenvälinen hyväksytään...Nyt vaan Amnestylle vetoomusta lähettämään kaikki että ko. asia saataisiin nopeasti kuntoon...Terv. Epäoikeudenmukaisuus Roskiin...
Jep, #mentoo.

Ja nimimerkki Usko.Vapaavuori voisi mennä koulunpenkille takaisin sivistymään, sillä Qatarilaisista liki 14 prossaa on kristittyjä ... eli moninkerroin enempi krisuja siellä kuin Suomessa muslimeita. Qatarilaisista muslimeita on 68% eli kutakuinkin sama osuus, kuin meillä kirkossa roikkuvia. Qatarilaisista 13.5% on hinduja ja reilu 3% muiden uskontojen harrastajia tai uskonnoista vapaita ihmisiä.

Kuten nimimerkki Usko.Vapaavuorenkin pitäisi tietää, Suomessa se hlbtiq-ihmisten vihaamisen symtipukki on kristinuskomus, mooseksen ja paavalin etc. saatanallisten säkeitten syystä. koraanihan kopsi noita, vaikka tappokäskyä siellä ei raamatun lailla olekaan.