Räsänen pride-kommenttiinsa liittyvästä tutkintapyynnöstä: Luotan siihen, että Suomessa on edelleen luvallista siteerata Raamattua (juttukommentit)

  • 1 / 7
  • human
  • 15.8.2019 12:15
Räsänenhän vetoaa niihin paavalin saatanallisen sekaviin säkeisiin, joissa
- ensin paavali tuomitsee siitä sun tästä, ettei sijaa ole taivaassa
- ja sitten paavali heti perään tuomitsee toisten tuomitsijat, ettei heille ole sijaa taivaassa

Mitenkähän Räsänen noita tosiaan siteeraakaan :D
"Kolmas harkinnan alla olevasta tapauksesta on Juha Mäenpään eduskuntapuhe, jossa tämä rinnasti maahanmuuttajat ja vieraslajit."
Toki onhan tuossa "vieraslaji" toki fakta-perää siltä osin että ainakin: Made in Lähi-itä kristinuskomus.

Sen sijaan kaikki ihmisethän ovat lähtöisin Afrikasta, emmekä ainakaan Suomenniemeltä.
Teoria ihmisen afrikkalaisesta alkukodista on mahdollisesti (ja ehkä todennäköisestikin) paikkansapitävä, mutta ei täysin vahvistettu.
Poliisi on aloittanut esitutkinnan kristillisdemokraattien kansanedustajan Päivi Räsäsen ja SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen homokielteisestä kirjoittelusta. Epäily on kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Jo aiemmin on kerrottu perussuomalaisten kansanedustaja Juha Mäenpään rasistisia kirjoituksia koskevasta tutkinnasta.
Kuten on moneen kertaan todettu, Päivi Räsänen siteerasi tekstiä, jonka mukaan seksuaalivähemmistöihin kuuluvat ansaitsevat kuoleman. Fundikset puolustelevat Räsäsen homovihajulistusta sillä, että hän on ”syvästi uskonnollinen”. Kaikki tuhannet uskonnot perustuvat ihmisen mielikuvitukseen. Yhdenkään uskonnon edustajille, olivatpa sitten räsäsiä tai imaameja, ei tule antaa oikeutta homovihan lietsomiseen sillä perusteella, että sattuvat olemaan ”syvästi uskonnollisia”.

Patmos-säätiö ja muut vastaavat homovihaporukat ovat lähinnä raivoissaan Räsäseen kohdistuvasta tutkinnasta, kaksi esimerkkiä:

http://artolehkamo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/279936-mutta-kun-he-vetavat-teita-oikeuteen

https://www.patmos.fi/blogit/kirjoitukset/1358/paivi_rasasen_rikostutkinta_on_synti_ja_hapea
Päivi Räsänen on hämmästynyt esitutkinnan aloittamisesta. Hän puolustautuu toteamalla, että "kärki kohdistui omaan kirkkooni, ei mihinkään kansanryhmään". Tuotahan voi pitää tunnustuksena: Räsänen myöntää kiihottavansa instituutiota kansanryhmää vastaan.
Satuin olemaan mukana Irakin tilannetta ja tulevaisuutta käsitelleessä paneelikeskuselu-yleisötilaisuudessa pari viikkoa sitten. Siellä oli yhtenä panelistina Irakissa keväällä 3 kuukautta ollut toimittajanainen, joka oli tavannut ja haastatellut siellä eri tahoja, kirjaansa varten. Kysäisin häneltä, että meitä useimpia suomalaisia ja tänne tulleita monia irakilais-pakolaisia kiinnostaa varmasti se, millaisen kuvan hän sai sekulaarien ja ei-uskovaisten irakilaisten elämäntilanteista. asemasta ja turvallisuudesta Irakissa. Hän vastasi kysymykseen näkemyksensä ... tapahtuman loputtua kansanedustaja Hussein Al-Taee kommentoi minulle hieman närkästyneeseen sävyyn kysymystäni - eli shiialaiselle aihe ei tuntunut olevan kovin sydämen asia. (Irakhan on shiia-enemmistöinen).