Keskustelu räppärin kaapistatulon ympärillä jatkuu (juttukommentit)

Noissakin piireissä se asenne-ongelmaisuus ei liity country- tai rap-piireihin kokonaisuutena, vaan ongelmaisuus kulminoituu noissakin piireissä konservatiivis-uskonnollisesti lokeroituneisiin country- tai rap-piiriosiin - joiden kesken kuulutaan eri lahkokuntiin (hip hop -piireissä enemmän niitä "karismaattisia" uskonto-hihhuli -suuntauksia). Hip hop -piireissähän se näkyy uskonto-tatuointeina ja -koruina (myöskin Lil Nas X:lläkin). Mikä on hyvä pitää mielessä.

Tiedä sitten, onko Lil Nas X:llä tynkkys-traumatiikkaa, eli onko jokin heilari-lahko tms. häntä piinannut tai etenkin nyt, mutta siitä kuultaneen ehkä sitten joskus myöhemmin, kuten Tynkkynenkin avautui siitä, miten kristityt piinaavat häntä, maahanmuuttaja-miehensä asiassakin.

Taannoinhan countrymusan puolelta Steve Grand tuli ulos kaapista ja kertoi eheytyshoitoihin joutumisistaan uskonnollisten ongelmapiirien takia.
https://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Grand
Countrya kuuntelevan yleisön kohdalla varmasti konservatiivisella uskonnollisuudella onkin vahva vaikutus. Hip hop -ympyröissä ongelmat kummunnevat kuitenkin muualta kuin (ainakaan suorasta) uskonnollisuudesta.
  • 3 / 4
  • Usko.Vapaavuori
  • 17.7.2019 12:48
Humanin maailmassa, kuten persujen maailmassa maahanmuuttajat, uskonnollisuus liittyy asiaan kuin asiaan. Tälle pakkomielteelle lienee olemassa jokin lääketieteellinenkin termi.
Ei siihen tarvita mitään lääketiedettä, vaan ihan rationaalinen realismintajuntani riittää vallan mainiosti : )
Sitä tietysti on vaikea em. kommentoijan ymmärtääkään, kuten tavan takaa ulostuloistaan on huomattu .- kansainvälisessä tautiluokituksessahan on ne mielikuvitusolento-harhat mainittukin ; )

Mutta em. kommentoija on maahanmuutto-vakiojutuissaan siinä kyllä ihan oikeassa että uutisen hip hop -ja country-musat, kuten valtaosa muistakin musagenreistä on sekä Yhdysvalloissa että etenkin Suomessa maahanmuutto-musiikkia :D