Miesten huoli: tekevätkö peppuleikit minusta homon? (juttukommentit)

Kun mennään vielä vähän syvemmälle, niin homoksi muuttumisen pelon taustalla lienee ajatuksia siitä, että homous olisi heteroseksuaalisuuteen verrattuna jotenkin vaillinaista ja huonompaa. Samalla velloo yhä oletuksia homoudesta valintana ja viettelyn tuloksena heräävänä tilana - sekä koko ilmiön typistämistä lihalliseen kanssakäymiseen.

Toisaalta... joidenkin homoidentiteetin omaavien miesten voi päätellä kavahtavan ajatusta siitä, että ei olisikaan ihan 100% homo, vaan sittenkin jokin muu voisi herättää jotain pelottavaa. Samanlaisia pelkoja voi vannoutuneelle ateistille herättää kaikki uskonnollisuudelta tuoksahtava. Etenkin uskonnollis-konservatiivisuus taas toisaalta on monien homoseksuaalisuuteen liittyvien ennakkoluulojen ja perusteettomien pelkojen lähde.

Ei ole aina helppoa.
 • 2 / 6
 • human
 • 16.7.2019 11:30
smo voi hyvinkin olla oikeassa siinä, että uskovaiset ovatkin itse asiassa jollain %-asteella ateisteja, vaikka eivät sitä estoisesti kykene myöntämäänkään, vaan uskottelevat olevansa muka läpeensä uskovaisesti suuntautuneita :D

Mitenkähän heteroseksuaalisesti suuntautuneilla miehillä on pelkotilat päällä silloin, kun ovat aktiivisen, dominoivan naisen kanssa ja etenkin kun nainen hyppää päälle ja vie touhua niin että heteroseksuaalisesti suuntautunut vikisee ihan altavastaajana, hetero-bottomina?

Toisaalta sitten dualismi-uskovaisesti kaksijakoisuuteen tavan takaa jämähtänyt alan toimittajakuntakin pitää vsusti kaapissa biseksualismia ja tuputtaa prosenttiosa-suuntatuneisuutta homoille. Vaikka nuo prosenttiosa-jutut eivät liitykään homoseksuaalisuuteen, eivätkä heteroseksuaalisuuteen, millään lailla.
Hyvä ajatella sitä että kyllä hetero on ihan hetero, jo silloin, vaikkei olisi yhtään mitään seksiä harrastanutkaan. Ja ihan sama on homojen osaltakin.

Sekä biseksuaalisesti suuntautuneet ovat tietenkin myös ihan sitä itteään ihan 100%, vaikka miten %osuuksin sitten ovatkin jotain suokupuolia harrastaneet tai pihdanneet harrastamatta - se kiinnostus kun heilläkin on siellä pääkopassa, eikä se kiinnostus heilläkään muuttuile, mutta toteutuksissa sitten voi seilata miten vaan.

Monimuotoisuutta kun konservatiivisesti dualismiin uskottelevat pyrkivät määrittelemään luonnottoman dualistisesti.
Todellisuus ei ole sen paremmin trialistinen kuin dualistinenkaan. Me olemme kukin enemmän tai vähemmän jotakin; seksuaalisuuden ja sukupuolen suhteen jossain kohdassa kahden "ääripään" välillä olevaa liukumaa tai kirjoa.

Ajatus kolmesta seksuaalisuuden lokerosta (hetero, bi, homo) on vain karkea yleistys seksuaalisen suuntautuneisuuden "asteluvusta". Nuo kolme joidenkin mielestä "selkeää" lokeroa kumpuavat identiteettien ihmeellisestä maailmasta.

Itseään 100% homona, 100% biseksuaalina tai 100% heterona kuvaavat kertovat lähinnä omasta identiteetistään. Taustalla oleva seksuaalinen suuntautuneisuus voi tietysti hyvinkin käydä yksiin identiteetin kanssa, mutta rohkenen arvella, että silloinkin heittoa on vähintään prosentin sadasosia.
 • 4 / 6
 • JuhaniV
 • 16.7.2019 20:58
Humanin jutun jätin tapani mukaan lukematta. Kommentoin jatkamatta hänen aloittamaansa keskustelua.

Heterot ovat kiinnostuneita peppuseksistä siinä missä homotkin. Olen neuvonut muutamille heterokavereilleni tekniikan yksityiskohtia siitä, kuinka lisää seksuaalista nautintoa saa myös omaa peräaukon ympäristöä hyväilemällä ja sormella eturauhasta hellästi hieromalla. Itsetyydytykseen tulee aikamoinen nautinnon lisä, kun ajatukseen tottuu ja noita asioita jonkin aikaa harjoittelee.

Ongelmaksi ovat tulleet heidän naispuoliset kumppaninsa. Miehet haluaisivat, että naiset tekisivät miehille sen, mitä miehet ovat itsekseen opetelleet. Naiset ovat näissä tuntemissani tapauksissa kieltäytyneet. Taustalla saattaa olla myös pelko mieskumppanin mahdollisesta homoudesta.
 • 5 / 6
 • Yesman
 • 24.7.2019 11:49
Oikeastaan aika hauska, jos joku luulee, että homoksi noin vain sujahdetaan tiettyjen ruumiinosien stimuloimisen kautta.
Jotenkin tuollainen ajatusmalli lähentää ryhmiä toisiinsa. Homo mies olisikin vain hetero mies, joka jossain vaiheessa on mieltynyt anusalueensa stimuloimiseen.
 • 6 / 6
 • Tviit
 • 28.8.2019 8:26
Kumpa me naiset ymmärtäisimme, ettei peppuseksi ole meiltä pois.
Ettei naisten identiteetti olisi mitenkään miehen jatkumo, vaan nainen kasvattaisi omat mielipiteensä ja rakastaisi omaa puolisoaan niin hyvinä kuin huonoina päivinä, niin sinäkin päivänä kun mies kertoo että seksuaalista nautintoa tuotetaan minulle näin. Naisten seksuaalista nautintoa tulee miehen kuitenkin _aina_ lisätä, huomioida hänet jne joka lajia. MIKSI miehen nautinto olisi jotenkin siis naiselta pois? Miksi pitää pelätä homoutta tai biseksuaalisuutta niin paljon että on laitettava lusikat jakoon. Se sama rakas mies sieltä edelleen katsoo. Ja kun rakastaa vain, niin vielä suuremmalla kunnioituksella ja arvostuksella hän rakastaa.

En lukenut siis artikkelia, vastasin Juhanin viestiin vain.