Vuoden 2019 Euroviisujen sateenkaarihetkiä (juttukommentit)

Bilal oli mun suosikki. Todella hyvä.

Euroviisut ovat ainoa foorumi, missä pääasiassa homot sateenkaariväestä ovat esillä ja hyvin osaavia, mikä on ilahduttavaa. Uskaltaa esiintyä 200 miljoonan edessä. Madonna oli siinä mielessä "hyvä" kun mokasi, koska tuli esille ettei viihdemaailmassa tarvitse edes osata laulaa menestyäkseen ja näytti ettei hän ole sen kummoisempi kuin kuka tahansa meistä- näytti hyvin pieneltä ja tavalliselta . Suurin osa on tekniikkaa ja markkinointia. Kunhan tahkoo rahaa.

Minusta turhaa tuoda politiikkaa Euroviisuihin. EVVK.
"Minusta turhaa tuoda politiikkaa Euroviisuihin. EVVK."

Erinomainen teko Islannin yhtyeeltä, muistuttaa ihmisoikeus-ongelmasta, eli siitä että kansanvaino-holokausti Palestiinan alkuperäisimpiä asukkaita vastaan alkoi jo 1910-luvulla ja järkyttävästi jatkuu yhä, jo yli 100 vuotta.
Kysehän tuossa ei ole politiikasta lainkaan, vaan ihmisoikeuksista, kun Kanaanin maan palestiinalaisilta, kansakunnalta on anastettu äidin- ja isänmaansa jo toiseen kertaan tunnetun historian aikana.

Israelin krokotiilin kyyneleitä valutellut kappalehan koetti viitata "uskomusjumalan antamaan kotiin "paluuseen"". Se jos mikä on silkkaa politiikkaa kyseiseltä beduiini-heimolta, jonka jäseniä toki radikalisoituneet eurooppalais-kristityt raakalaismaisesti ovat joukkosurmanneet useampaan kertaan ... Ja kristityt alkaneet syytellä niistä sittemmin täysin viattomia palestiinalaisia ateisteja / kristittyjä / muslimeita.

Ääri-kristittyjen natsien juutalaisvainothan eivät olleet ensi kerta Saksassakaan.
https://en.wikipedia.org/wiki/Rhineland_massacres

Toivottavasti Israelin viimevuotinen julistautumien uskonto-valtioksi ei johda sen harjoittamien ihmisoikeus-ongelmien pahenemiseen.
https://en.wikipedia.org/wiki/Basic_Law:_Israel_as_the_Nation-State_of_the_Jewish_People