Yhdysvalloissa siintää horisontissa vuoden 2020 presidentinvaali (juttukommentit)

Kautta aikain puoliso on USA:ssa otettu mukaan kampanjaan. Välillä enemmänkin sukua, kun pitää näyttää äänestäjille omaa erinomaisuuttaan. Buttigiegn mukana kampanjassa on hänen aviopuolisonsa.

Republikaanit alkavat hermostua tästä kansikuvapojasta, jolla näyttää olevan laaja suosio yli puoluerajojen ainakin omassa kotiosavaltiossaan.

Konservatiivinen radiokommentaattori Chandelle Summer sivaltaa Buttigiegia sillä, että tämä muka pöyhkeilee homoseksuaalisuudellaan.

Mitä tekevät heterot vastaavassa tilanteessa? Hepä pöyhkeilevät vähintään samalla tavalla heteroudellaan, joskus jopa paljon yli tämän.

Chandelle Summer aivan selvästi pelkää, että republikaani-homot vaihtavat puoluetta ja monet muut heidän perässään. Summer väittää tietävänsä, etteivät nämä muka tekisi niin. Herra Trump on tehnyt kaikkensa pilatakseen itsensä ja puolueensa mahdollisuudet voittoon tulevassa presidentivaaleissa. On syytäkin olla huolissaan tulevista vaaleista.

Uutisjuttu:
https://www.advocate.com/politics/2019/4/29/msnbc-commentator-pete-buttigieg-flaunts-his-gayness?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=politics
  • 2 / 3
  • JuhaniV
  • 30.4.2019 19:36
Eipä ole kulunut paljoakaan aikaa, kun loanheitto alkoi. Jopa valheet kelpaavat tähän toimintaan. Amerikassahan tällainen toiminta liittyy tärkeimpiin vaaleihin. Vastapuolta koetetaan mustata keinoja kaihtamatta.

Nyt pari äärioikeiston henkilöä kehittivät valhekampanjan, jolla Pete Buttigiegia koetettiin liata. Paljastui nopeasti, että väitteet eivät pitäneet lainkaan paikkaansa. Hänen syytettiin seksuaalisesta väärinkäytöksestä toista homomiestä kohtaan. Kyseinen henkilö ilmoitti, ettei väite pidä paikkaansa miltään osin.

https://www.advocate.com/news/2019/4/29/far-right-activist-created-fake-sexual-assault-story-involving-pete?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=news

Nämä tapahtumat ovat ensikaikuja siitä, että konservatiivit kokevat Pete Buttigiegin varteenotettavaksi ja vaaralliseksi kilpailijaksi.