Malesian turistiministeri: maassa ei ole homoja (juttukommentit)

Hahhaa! Ainakin Hornetissa, Grinderissä yms. on porukkaa Malesiassakin - katso vaikka fake-GPS -kimpalla.

Malesiassa tosin on kosolti kristittyjäkin ja sielläkin niillä on vihamielinen asenne seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan, ihan kuten muissakin islamin uskonnonkin maissa myös kristityilläkin on (onhan ne homojen tappokäskyt sentään vain raamatussa, eikä koraanissa ja jessehän ei kertomansa mukaan tullut kumoamaan vanhaa, vaan tekemään lisäsopparin, että pahantekijä-kristiyille annettiin jo etukäteen kaikki pahanteot anteeksi - valitettavasti).

Tosin tuolla matkailumessuila olisi voinut kysyä myös: Onko Israel turvallinen maa lesboille ja muille sukupuoli- tai seksuaalivähemmistöille? Vai vieläkö radikaali-juutalaiset saattavat selkäänpuukottaa ... ja päärabbit vinkua Sateenkaarilippuja revittäviksi alas ... ja onko pew-tutkimuslaitoksen kyselyvastaus äkisti jo petraantuntu siitä että liki puolet israelilaisista haluaisi säädättää homoseksuaalisuuden kokonaan laittomaksi (uudestaan).

Saatika ottaako juutalaisuus-uskonto-maa Israel (joksi Israel itsensä sääti viime kesänä) vastaan hyväksyvästi abrahamisista kotkotuksista vapaana olla haluavia turisteina ja Palestiina Kotimaa -T-paidassa, turisteille turvallisesti?
Keskustelua, ärtymystä ja aktivismia

Malesian valitseminen tämänvuotisten ITB-matkailumessujen partneri-/teemamaaksi (Partnerland) on aiheuttanut kiivasta keskustelua ja ärtymystä Saksassa. Esimerkiksi Berliinin kaupungin taloudesta vastaava senaattori Ramona Pop (vihr) peruutti aiotun käyntinsä messuille.
Myös Berliinin pormestari Michael Müller kritisoi epäsuorasti Malesian valintaa. Berliinin osavaltio, joka vastaa messuista 99,7-prosenttisesti, ei ole suostunut paljastamaan, kuka tai ketkä valitsivat juuri Malesian tämän vuoden kohdemaaksi.
Tässä selittelyjä:
https://www.queer.de/detail.php?article_id=33166

ITB-messujen ensi vuoden teemamaa on Oman, jossa homoja uhkaa kolmen vuoden vankeusrangaistus. Vihreät kutsuvat sosialidemokraatit ja vasemmiston laatimaan kunnolliset valintakriteerit.
------
Malesian islaminasiainministeri: Hlbt-kansalaisten oikeuksien ajaminen demokratian väärinkäyttöä

Naistenpäivän mielenilmausmarssilla Kuala Lumpurissa puolustettiin myös hlbt-kansalaisten oikeuksia, mikä sai ministeri Mujahid Yusof Rawan raivostumaan.
Malaysiakini
https://www.malaysiakini.com/news/467258?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR1ge9qM30aLRMvGGRWfPz9q4Y9kjzjOxi9PXKP_b4CRPjGpWDV8aQpRCNU
Pinknews
https://www.pinknews.co.uk/2019/03/11/malaysian-minister-lgbt-womens-march/