Vihreiden Pekka Haavisto Ykkösaamussa: keväällä ilmastovaalit, nosti esiin myös translain (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • Kolmoisritti
  • 12.11.2018 0:53
En ymmärrä, kun nämä pyörivät samojen asioiden ympärillä koko ajan. Kouluthan ei ole kehittyneet mihinkään....samoin kulttuurin alalla olisi paljon paljon tehtävää. Mitään ei nosteta esille. Tutkimukseen tulisi saada rahaa.
  • 2 / 3
  • smo
  • smo
  • 12.11.2018 10:47
Minä taas en oikein ymmärtäisi, jos samojen asioiden ympärillä lakattaisiin pyörimästä ennen kuin asiat on saatu pois päiväjärjestyksestä.

Haavistollehan näin suora yksittäisen hlbti-kysymyksen esiin nostaminen on merkillepantavaa, sillä hän ei ole (julkisuudessa) mainittavan aktiivinen moisessa ollut.
  • 3 / 3
  • Kolmoisritti
  • 12.11.2018 22:06
Minusta olisi joskus hyvä, jos esimerkiksi aloitettaisiin siitä, että puhdistettaisiin meidän mainetta, jota aina perättömästi mustamaalataan ja meitä selkäänpuukotetaan. Tarkoitan, että kansalaisoikeudet toteutuisivat nykyistä paremmin joka asiassa. Nyt ne toteutuvat, jos elää kaapissa eikä ole tavallaan "olemassa" eli on tämä hetero-oletus. Olet hetero, jos et muuta sano! Jos sanot muuta, niin alkaa vaikeudet. Että ei ole suojaa sillä tavalla: voidaan haukkua, huutelua, henkistä ja fyysistä väkivaltaa, taloudellisen turvallisuuden menettäminen jne. Tämä tarkoittaa stressiä. Siihen voi palaa loppuun. Nykyään on tätä, että ainoa keino on etsiä asunto muualta, mikä saattaa olla vaikeata. Tulot voivat loppua ts jää työttömäksi tai ei saa palkankorotuksia- jää alipalkatuksi. Isoja asioita. Stressi vaikuttaa terveyteen ja masentuu ennen pitkää, mikä vaikuttaa aivan kaikkeen. Tämä paha kierre- joka ei ole huom. oma vika, vaan ympäristöstä johtuvaa. Tämä tällainen alkaa jo lapsena kouluikäisenä - tätä ei edes tutkita!
Minusta meitä kohdellaan koko ajan kuin oltaisiin vähemmän kokonaisia ihmisiä eli kansalaisia - mutta verot vittu otetaan!!! Minusta tosi törkeätä.
Haavisto ei ole sillä tavalla hyvä, vaikka nyt esiintyy mannekiinina, mutta minusta hän pönkittää aika paljon vain omaa uraansa. Kukaan ei vaadi RAHAA. Akat huutaa koko ajan rahaa: suu auki joka paikassa vinkumassa hynää ja valtapaikkoja. MIKSI tämä ei muutu? Siksi koska ei uskalleta. " Saan olla olemassa, saanko?" , ja juu " tasa-arvo pitäisi olla paremmin " Nyt on vaan tämä yks ryhmä vaatimassa - koko ajan huomiota. Paukuttavat koko ajan mediassa. Tätä ei pitäisi hyväksyä, koska on muutenkin paljon tehtävää- ja jos kerran on hetero eikä kuulu seksuaaliseen vähemmistöön: heillä on JO omat kanavansa. Minusta SETAN ei tarvitse painottaa sukupuoliasioita, vaan olla tasa-arvoisia myös suhteessa lesboihin ja homoihin. Tämä on minun mielipiteeni.