Samaa sukupuolta olevien avioliitot hyväksytään USA:ssa yhä laajemmin - vastustajina konservatiivikristityt (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • human
  • 3.5.2018 19:36
Jenkkilässä tosiaan niukka enemmistö (51%) muslimeistan kannattaa yhdenvertaista avioliittoa, mutta huomattavaa että vastustajia muslimeista on 34% eli suht sama vastustaja-osuus, kuin olis Suomessa yhdenvertaista avioliittoa vastustaneita.

Washington DC:n yhdenvertaista avioliittoa jo pitkään kannattanut imaami ja muut samoin ajatelleet imaamit ovat näköjään onnistuneet vaikuttamistyössään
https://www.youtube.com/watch?v=tpxsmvb7bNE

Ja homoimaameja on putkahdellut esiin eri puolilla maailmaa, vähän väliä, kuten Australiassakin
https://www.youtube.com/watch?v=ZHUITHAozjM

- - -
Olikos se niin että Venäjällä yli 95% ortodoksi-kristityistä vastustaa yhdenvertaista avioliittoa ja yli 90% ortodoksikristityistä vastustaa homoja jo sinälläänkin, eli ihan tiiviissä suhteessa ovat nuo jihadistien kanssa.

koraani-väellä on toki hitusen helpompaa hyväksyäkin, koska koraanissa ei ole sitä alkuperäisintä tappokäskyä, kuten raamatussa valitettavasti on alkuperäsiin ja selväsanaisin tappokäsky miehen kanssa rakastelevalle miehelle ("Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. moos. 20:13)). koraanissa väkivaltaisin käsky on se raamatusta kopsittu Sodoman tarina ja siinä kivien syöksentä taivaasta.

Kommenttia muokattu: 03.05.2018 klo 20:23
  • 2 / 4
  • irednoW
  • 4.5.2018 0:17
Venäjällä tilastoon vaikuttanee sekin, että ihmiset ei uskalla sanoa kannattavansa mitään homoihin liittyvää asiaa. Entäs jos kysely ei olekaan niin anonyymi kuin on luvattu, ja "väärin" vastaamisesta seuraa ongelmia.
  • 4 / 4
  • Zephyr
  • 4.5.2018 22:27
humanin nettikäyttäytyminen on identtistä ”maahanmuuttokriittisten=natsien” kanssa esim twitterissä ja facebookissa. Niin paljon kuin he vihaavat ulkomaalaisia he käyttävät useita tunteja päivässä ulkomaalaisista kirjoitteluun, samoin kuin human uskonnoista kirjoitteluun. Ja aivan kuten ”maahanmuuttokriittiset”, sama levy ja samat argumentit toistuvat kirjoituksesta kirjoitukseen.

Kommenttia muokattu: 04.05.2018 klo 22:32