Valeuutisia Venäjältä: Presidenttiehdokas Macron on poikkeava (juttukommentit)

Suomen etu on se että täällä tiedetään että Venäjä on _aina_ vain ja ainoastaan kieroileva sekä valehteleva uhka ja vihollinen ja sen tietää koko kansa nuorimmista vanhimpiin, Hangosta Nuorgamiin. Sitä se on ollut aina Novgorodin ajoista lähtien vuosituhat sitten ja on edelleen.

"Anna pikkusormi ja se vie koko käden". Normisuomalainen on viisas mitä tulee Venäjän kaltaiseen kehitysmaadiktatuuriin. Sodat, kymmenien tuhansien suomalaisten ryöstäminen orjiksi satojen vuosien ajan, ryöstö-, tappo- ja raiskausreissut, yleinen vähättely ja jatkuva oman edun tavoittelu keinolla millä hyvänsä sekä tietenkin venäläisten itsensä antama kuva: valehtelevat epärehelliset kauppiaat, ryöstely, taskuvarkaudet, roskaaminen, likainen yleiskuva, vähät välittäminen laista ja säännöistä.

Monien tutkimusten mukaan suomalaiset ovat Euroopan russofobisin kansakunta ja se tuo mukanaan paljon hyvääkin. Huonona tietenkin "ryssittely" jne., mutta Suomeen tällainen valeuutisointi ja räikeä venäläispropaganda ei uppoa. Se tulisi Putlerin kaltaisen kehitysmaaterroristivaltiota johtavan diktaattorinkin tietävän.