Venäjältä saapunut Suomeen sateenkaariperheitä (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • Kolmoisritti
  • 19.4.2017 20:52
Vastustakaa näitä oikeuslaitoksia ja kertokaa mielipiteenne niistä. Laittakaa sinne postia ja puolustakaa näitä onnettomia.
  • 2 / 4
  • human
  • 20.4.2017 21:39
LGBT-café -tilaisuudessakin (LGBT-pakolaisten/maahanmuuttajien ja LGBT-kantaväestön kohtauspaikka), joka järjestetään kerran kuukaudessa, viimeisenä torstaina Forumin korttelissa, Yrjönkatu 31:ssä klo 18 - 21, onkin ollut myös turvapaikanhakijapariskuntia Venäjältäkin, naispareja ja miespareja. Heidän kanssaan tuli juteltua tilanteistaan ja pakon saneleminahan he Venäjältä ovat pakoon lähteneet äärikristillisyyden heitä siellä vainotessa. Kuten ihmiset Afrikasta, Lähi-idästä ja Karibialtakin, noissa harrastettavan kristillisen ja islamistisen vainon takia.

Itse olen avittanut muutamia turvapaikanhakijoita, ohjannut asiantuntevien juristien pakeille, informoinut oikeuksista ja tilanteista täällä ja rohkaissut heitä että täällä pitää kertoa vainosyistä kaikki ja kertoa myös avoimesti viranomaisille siitä rakkausidentiteetistään.

Ja sitten turvapaikan saaminen on alkuvaihe ja sitten haasteet heillä jatkuvat, oppia täällä kieltä, saada elämää rakennettua, löytää työtä tai opiselumahdollisuuksia ja mikä tärkeinä, saada suomalaisia ystäviä, neuvomaan asioissa, avittamaan kielen oppimisessa ja ehkäisemään maahanmuuttajaelämässä vaikeuksiin joutumista.
Kaikki Venäjältä ja vastaavista maista, joissa seksuaali- tai sukupuolivähemmistöjä joko vainotaan tai joille ei ole oikeudellista suojaa syrjinnältä tulee taata automaattisesti turvapaikka Suomesta. Nämä ihmiset tarvitsevat tuhat kertaa enemmän turvaa Suomesta kuin jotkut nuoret hyväkuntoiset irakilaiset (hetero)miehet.
"Nämä ihmiset tarvitsevat tuhat kertaa enemmän turvaa Suomesta kuin jotkut nuoret hyväkuntoiset irakilaiset (hetero)miehet."

Mistä voit olla varma, että jotkut näistä nuorista, hyväkuntoisista irakilaismiehistä edusta seksuaali- tai sukupuolivähemmistöjä ja hae turvapaikkaa sillä perusteella, että heitä vainotaan lähtömaassaan?