Moomin Characters ja Image-lehti sopuun kuvituskiistassa (juttukommentit)

Eikö oikea kohde ole Tom Of Finland Fountation, Dirk jäi nuolemaan näppejään..?
Miksi oikea kohde olisi ollut Tom Of Finland Fountation? Minusta Seta oli oikein hyvä kohde rahalle. Ilmeisesti somessa on ilmoilla ollut jotain kiukkua siitä, ettei lahjoituksen kohteena ollut MSC Finland (jolle sillekään en näe perusteita).
Tom Of Finland Fountation vaalii ToF brändiä ja sitä mihin tämä yhdistetään, tästä esimerkkinä se toinen TOF leffa. Ilmeisesti Durk Dehner:n ote alkaa lipua skeittailessa, kun ei ehtinyt ensin Muumeja apajille...*

*saattaa sisältää ironiaa
Liittyiykö "somekiukku" kenties siihen, että MSC Finland ei ole Setan alaisuudessa tai sen kanssa mitenkään tekemisissä, ja silti saa lahjoituksen Image-lehdeltä. Olikohan tämä tahojen ristiriita Muumilaaksossa tiedossa sovintoa tehdessä?
Ehkä liittyikin. Nyt raha annettiin mm. valistus- ja sosiaalityötä tekevälle järjestölle.
Ööh, miksi ihmeessä Tom of Finland foundation tai MSC Finland olisi pitänyt olla lahjoituksen kohde? Tässähän oli siis "muumit" vetäneet herneet siitä, että hahmot oli piirretty tof-hengessä. Suoraan sitä ei ole missään jutussa sanottu, mutta se 3000 euron lahjoitus lienee lepyttelyraha muumeille. Tove Janssonin kautta Seta on ymmärrettävä kohde lahjoitukselle, mutta jos lahjoitus olisi mennyt ToF:lle tai MSC:lle, niin lahjoitus olisi tavallaan mennyt väärälle osapuolelle.