Tasa-arvon päivänä: Rasismi ja homovastaisuus ovat sukulaisilmiöitä (juttukommentit)

  • 1 / 11
  • Ihmettelijä
  • 19.3.2017 22:30
Islam ja islamin naiskuva. Islamin suhtautuminen homoihin olis oleellisempi tekijä tällä palstalla. Kristityistä ja niiden törkeistä eheytysyrityksistä voi mainita, muttei siitä että islamin uskossa homot lynkataan.
Kuuluuku näihin ikäviin sukulaisiin myös sisäistetty homofobia, seksuaalivähemmistöjen keskinäinen, usein fobisia sävyjä sisältävät ennakkoluulot tai homojen misogynia, joka ei kohdistu pelkästään naisiin vaan myös ns. naisellisiin homoihin - puhumattakaan "etnisistä mieltymyksistä" eri "rotuihin". Kysyn vaan.
Vaeltajalta tosi hyvä ja perusteltu kirjoitus. Kiitos siitä.

Jatkoksi sopii kirjoitus YLE:n sivuilta.

Maria Petterson on teräväkynäinen blogisti. Tänään hän kirjoittaa otsikolla: "Mutta enhän minä tarkoittanut mitään pahaa".

- Ihmisen on helppo loukata toisia vaikka ei tahtoisikaan. Kun ihminen käyttää homoutta haukkuma- tai kirosanana, on turhaa sanoa jälkeenpäin, ettei tarkoittanut loukata.

http://yle.fi/uutiset/3-9517916
Oivallinen ja kattava kirjoitus tosiaan! Suurkiitos!

"Uskonnoissa, joissa on useita Jumalia, on myös luonteeltaan erilaisia jumalia ja he joutuvat käymään keskustelua oikeasta ja väärästä."

Juurikin se, että uskomusten sepittämisissä monijumalalaisuudesta mentiin sortumaan yksijumalaisuuteen ja etenkin "raiskattiin" naisjumalat hengiltä pois kokonaan, teki uskomuksista hengellisesti umpisairaita.

juutalaisuuden+kristinuskomuksen+islamin suhteestahan tiedämme sen, että islam sepustettiin pitkälti juutalaisuuden ja kristinuskomuksen uskomuksista, kun Medinassa ja muualla julistivat maanpakolais-juutalaiset ja evankelista-kristityt uskomuksiaan. Ja siellä kuuntelemassa ollut muhammed joutui noitten aivopesuun ja höttöili sitten muutaman lisäriimin omastakin päästään.

islamin koraanissahan on vain 3 lyhyttä lausahdusta biseksuaaleja / homoja kohtaan ja niissäkin vain yhdessä tuomitaan. Yhdessä noista koraanin kohdista toistetaan juutalaisten tooran sodoma-juttua, eli selviö, mistä se on peräisin.

raamattuhan, ut:tä myöten on kaikkein pahin vihoissaan - ja on umpivale että ut:ssäkään ihmisiä pidettäisiin yhdenvertaisina, sillä siellähän vain yhden sepustetun uskomuksen uskovaiset ylennetään muihin nähden ja seillähän jessekin arvottaa humpuuki > mies > nainen.

Sitten ovat toki macho-biseksuaalit, jotka kimittävät huru-uskomustaan että feminiiniset miehet olisivat muka homoja, vaikka he ovat lähinnä biseksuaaleja, naismies-suuntatuneita. Koko joukko biseksuaaleja tuntuu olevan siinä harhauskomuksessaan, että muka muitakin kuin vain biseksuaaleja kiinnostaisi kaikki sukupuolet tai sukupuolten sekoitukset.

Homohyvää sen sijaan on se, että arabit, afrikkalaiset, aasialaiset jne ovat kyllä ainakin 1000 & 1 yötäkin parempia, kuin lapsensa tai lapsenlpasensa ikäisiä epämiehekkäästi metsästävät vaimonsa "luotettavat" akkamiehet :D bi-VOK:t (VaimonOmaKultsi:lat) kannattaa kiertää kaukaa tosiaankin :D

Perin kummallista on joillakin usiksilla ja rasisteilla vonkuna islamin kivitysjutuista yms, vaikka ne ovat peräisin kaikki juutalaisten toorasta, jossa kivitykset yms. uskontokulttuuri-raakuudet vilisevät. Käsittämätöntä että kristiusukomuksenkin kodeissa pidetään kirjapahasta, raamattua, jossa esim. lasten kohtelussa neuvotaa näin:

"18 "Jos vanhemmilla on tottelematon ja uppiniskainen poika, joka kurituksesta huolimatta ei kuuntele heitä, 19 heidän on otettava poika kiinni ja vietävä hänet kaupunkinsa portille 20 ja sanottava kaupungin vanhimmille: 'Tämä meidän poikamme on tottelematon ja uppiniskainen. Hän ei kuuntele meitä, vaan viettää kevytmielistä ja juopottelevaa elämää.' 21 Silloin kaupungin miesten on joukolla kivitettävä poika hengiltä. Hävittäkää paha keskuudestanne."

Siis mikä karmiva mulkero-uskomus pitää tuollaista kirjaa kotona ja uskottelee tuollaiseen! Tuollainenhan voi koitua uppiniskaiselle, juopottelevalle biseksuaali-vanhallepojalle hengenmenoksi. Eikä sellaista kukaan uskomuksista vapaa ainakaan toivo missään nimessä.

Kommenttia muokattu: 21.03.2017 klo 16:51
Sattumoisin muuten viime perjantainakin oli merkkihenkilön syntymäpäivä, eli Suomen ja Pohjoismaidenkin ensimmäisen lääkärinaisen, feministin ja uskonnoistavapauden pioneerin, Rosina Heikelin syntymäpäivä 17.3., joka voisi myöskin olla liputusjuhlapäivä

https://fi.wikipedia.org/wiki/Rosina_Heikel
http://www.saunalahti.fi/arnoldus/heikel.html

Tämähän on nykyajan ihmisille pöyristyttävää tietoa siitä, miten myöhään naiset pääsivät vapautumaan abrahamisista syrjinnöistä

Women_in_medicine, Pioneers:
https://en.wikipedia.org/wiki/Women_in_medicine#Pioneers

Eli naisten syrjintä liittyy myös samaan uskomus-peräiseen ongelmavyyhteen, kuin seksuaalivähemmistöjen ja ihmisrotujen syrjintäfobiatkin.

Kommenttia muokattu: 21.03.2017 klo 16:50
No niin, odottelinkin koska hullu-human/käpälikkö/alunperinAfrikasta saapuu pakkomielteisenä möhnät housuissa kirjoituksesta innostuneena paasaamaan samaa sontaa mitä ennen. Säälittävä "ihminen". Kun lukee nuo kaksi sepustusta näkee miten kaistapäisen hullu hän on.

Kommenttia muokattu: 21.03.2017 klo 23:42
Abrahamilaiset uskonnot ovat maailmaa kurjistava ja sisältä päin tuhoava syöpäkasvain, joka pitää vain leikata pois. Operaatio on hidas, mutta länsimaissa, ja varsinkin pohjoismaissa, tähän asti ollut oikein menestyksekäs. Etäpesäkkeitä on vielä jäljellä, mutta suurin kasvain on jo leikattu.
Ei pitäisi ajatella ihan niin yksisilmäisesti.

Täällä meillä kristinuskon leviämisen siivittämänä on esimerkiksi varsin toimiva (joskaan ei täydellinen) yhteiskunta ja sen hallinto, luku- ja kirjoitustaito ynnä muuta kaikenlaista elämän mukavammaksi tekevää pientä.

Uskonnot sekä (seksuaalinen/sukupuolinen) moninaisuus voivat elää ihan sopusoinnussa. Panostetaan mieluummin valistuksen jakamiseen kuin toisten maailmankatsomuksen päälle sylkemiseen.

Valistus on kaiken taantumuksen pahin vihollinen.
Mites "ihmiseläinkunta" jakselee, Human? Jaksatkin paasata samaa virttä ympäri nettiä, täysin samaa uskomus/bi-seksuaali-länkytystä. Pakkomieleteiset kirjoituksesi aiheesta riippumatta kertovat vaikeista psykologisista ongelmista. Jos topiikki on mielenterveys-palvelut, voi vain hyvin pakkomieleteine ihminen saada siihenkin mukaan uskonnot:

"Mielenterveysseuralla on myös ehdottoman tärkeää että se ylläpitää sisäistä valvontaa, ettei toimintaan pääse mukaan erinäisten uskontojen edustajia, kauppaamaan humpuukiuskomusavuttomuuksiaan esim. jumalien puoleen sortumisia tms. Ilmeisesti kuitenkin Suomen mielenterveysseura syntyi 1800-luvun lopulla nimenomaan antamaan todellista mielenterveysapua, juurikin uskomushuuhaita paljon parempana lähimmäisten avittamisena."

Kommenttia muokattu: 22.03.2017 klo 13:39
Zephyr, mikä sinua viehättää Humanin kirjoituksissa niin paljon, että jaksat niitä toistuvasti kommentoida?

Aiemmin joitakin Humanin kirjoituksia luettuani totesin hänen tapansa kommunikoida olevan sellainen, ettei se ole oikeastaan keskustelua. Hän ei vastaa esitettyihin kysymyksiin, eikä muutenkaan jatka yhteistä keskustelua, vaan vain omaansa. Minua sellainen ei kiinnosta. Ohitan sujuvasti lähes kaikki hänen kirjoittamansa. En halua tuhlata aikaani hänen tuotoksiinsa.

Olen pistänyt merkille, että hän on näivettänyt tehokkaasti tällä sivustolla käytävää keskustelua. Luultavasti moni muukin ajattelee hänestä samalla tavoin kuin minä ja jättää keskusteluja väliin.
Olen vastanut useasti Humanin kirjoituksiin, jotka todellakin alkavat kyrsimään. Jos sallit vastata Zephyrin puolesta, toisaalta hän voi vastata myös itse - en edusta häntä.

Humanin paasaus sisältää koko joukon ei ainoastaan uskontoja kohtaan kohdistuvaa "kritiikkiä", mutta myös bi-kuin transfobissta kommentointia. Sivuuttamalla nämä, kuten Ranneliike ylläpitoineen tekee mitenkään moderoimatta Humanin vihapuhetta, antaa hiljaisen hyväksyntänsä tälle paasaukselle ja disinformaatiolle.