Lapsiasiavaltuutettu kehottaa aikuista kohtaamaan omat pelkonsa ennen kuin kohtaa lapsen (juttukommentit)

  • 1 / 16
  • karhumiäs
  • 7.2.2017 10:02
Ronkainen ja Niikko siis ajattelevat 16-vuotiasta pelkästään seksuaalisena olentona... Tuohan on suorastaan ääripervoa.
Suuret kiitokset Tuomas Kurttilalle, että toit järkeä keskusteluun. Ja näiltä arvon kansanedustajilta (ps) haluaisin kysyä, missä iässä he "päättivät" ryhtyä heteroiksi ja minkälaisten vaihtoehtojen välillä he silloin pohtivat?
Ja Niikko toimii vapaaehtoisena ohjaajana nuorten poikien liikuntaryhmissä. Vetää sählyjoukkueita.
Sanoo Tuomas Kurttila, Silvia Modig ja piispa Askola mitä tahansa, tärkeintä on, että KANSA on tuominnut tämänkin tempauksen. MTV3:n äänestyksessä yli 85 % Suomen kansasta on ilmaissut mielipteensä ja sanonut, että alaikäisen valinta vuoden "homoksi" oli väärin.
Maikkarin tai muidenkaan toteuttamat viihdekyselyt eivät kuvasta kansan mielipidettä. Ja vaikka kansa olisikin jotain mieltä, niin tämä on ennen kaikkea Tuure Boeliuksen asia. Hän käytti oikeuttaan ilmaista itseään.
Hyvin ovat "viihdekyselyt" kelvanneet, kun tulos on ollut agendanne mukainen. Saavat luvan kelvata nytkin. Kansa on puhunut!
Aijaa? Itseäni tuollaiset viihdekyselyt eivät ainakaan ole koskaan vakuuttaneet, suuntaan taikka toiseen. Sen sijaan asiallisesti toteutettuihin mielipidetiedusteluihin uskon suuntaa-antavalla tasolla, ja esim. vaalien äänestystulosten kanssa pitää elää. Jälkimmäisissä kansa on puhunut.
Tähän hätään ei nyt parempaa saatu ku tämmönen "viihdekysely", joten senkin kanssa pitää elää. Parempaa odotellessa, pankaa vaan tempausta tempauksen perään!
Niiden kanssa voi elää. Ei pidä ottaa tulosta vakavasti, vaan viihteenä.
Viihde on aika kova sana nykyään! There's no business like show business!
Gentle, itsehän näen tässä useitakin voittajia. Tässä muutamia:

- Tuure Boelius huomaa voivansa vaikuttaa omalla esimerkillään
- Moni hlbti-nuori saa Boeliuksesta tarvitsemansa esikuvan; kaapissa ei tarvitse olla
- Homo-ongelmaiset saivat taas kerran paikan päästellä painietaan

Keskustelu heräsi taas kerran. Lopulta yhteiskunnsta tulee parempi paikka, kun ihmiset voivat avoimesti olla omia itsejään, kun tällaisista asioista ei enää tarvitse tehdä mitään kysymystä.
JOchanan ja kumppanit;

Lapsiasianvaltuutettu on hyvin kommentoinut asiaa kun häneltä on kommenttia kyselty. Maikkarin tai minkään muun viihdeoperaattorin"mielipidevaalit" eivä ole edelleenkään meillä se päättävä taho. Ja eiköhän tässä viimeisen ja parhaan kannan ota poika itse eli tubettaja Tuure: lapsella ja nuorella on oikeus ilmaista itseään ja hänet palkittiin siitä rohkeudesta ilmaista itseään. Näiden muutaman kansanedustajan ajatusmaailma on aika seksikeskeinen kaikesta päätellen ja se ei liene Tuuren eikä muidenkaan nuorten ongelma, vaan ao. edustajien ongelma.
Imin munaa ekaa kertaa 13v ja tiesin täsmälleen, missä mennään.
Maistui.
Kun nussittiin himassa, isäpuoli avasi tietämättään 'lastenhuoneen' oven, totesi, että "sori".
En koskaan kokenut, että minua näissä 'suojeltiin', kyse oli enemmänkin muille ongelmallisesta asiasta.