Donald Trump keräsi hallitukseensa homojen vihaajat (juttukommentit)

Anna mun kaikki kestää. Muistaakseni Trumppi sanoi jossakin vaalipuheessaan, että kaikki homot pitäisi tappaa... Anteeksi, jos muistan väärin, mutta näin olen muistavinani.
Muistat väärin. Trump ei ole homovihamielinen eikä ole tuo hänen kabinettinsakaan. Jos puolustaa kristillisiä arvoja, se ei merkitse, että on homovihaaja.
 • 3 / 17
 • Xx_Val_xX
 • 10.1.2017 10:14
Kaikkia edellä mainittuja henkilöitä (kabinetti) yhdistää jonkinasteinen seksuaalinen kiinnostus samaa sukupuolta kohtaan, he eivät vaan voi tunnustaa sitä itselleen vaan yrittävät kieltää sen vihaamalla. Eräät kuten Jochanan kääntävät sen kristillisiksi arvoiksi.
 • 5 / 17
 • Public eye
 • 10.1.2017 10:52
Kerrohan vielä Jochanan, missä kohtaa ja miten Donald Trump on puolustanut kristillisiä arvoja?
 • 6 / 17
 • Totuuden laukaus
 • 10.1.2017 14:46
Minusta on ihan muikeaa että kristinuskoa, kotimaataan, valkoista rotua vihaavia femakkoja vasemmistohomoja vituttaa.
 • 8 / 17
 • Jochanan
 • 10.1.2017 18:03
Nimimerkki Public eye, korjasin vain ensimmäistä kommentoijaa. Trump ei ole tämän uutisen aihe, vaan hänen ministerinsä.

Evankelikaaleja haukkuva katolinen Bill Maher ei liene sen parempi henkilö arvioimaan Donald Trumpin uskoa kuin itse paavi, joka väittää, että Trump ei ole kristitty. Trump itse sanoo olevansa kristitty.

Maherin pilkkavideo käy hyvin vitsinä, joksi sinä sen kai tarkoititkin?? Kieltämättä se oli ihan hauska, mutta sisältää perustavaa laatua olevan virheen: sen enempää Trumpin kuin kenenkään muunkaan uskoa ei mitata sillä, kuinka hyvin pitää 10 käskyä, vaan sillä, uskooko Jeesukseen Kristukseen syntiensä sovittajana.
Trumpin HLBTI-vastaiset kabinetti-nimitykset ovat olleet esillä mediassa aiemmin mm. täällä:

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/donald-trump-cabinet-appointments-lgbt-records-stances-president-elect-white-house-a7446886.html

ja täällä:

http://www.pinknews.co.uk/2016/11/29/every-single-trump-cabinet-member-so-far-opposes-lgbt-rights/

Tällä menolla Trumpin kaudesta on tosiaan tulossa tukala USA:n HLBTI-yhteisölle ja lukuisille etnisille vähemmistöille.
"Jochanan: Ja lehmät lentää!"

Miksei? Eikö sinun uskontosi mukaan käärmeetkin puhu? ;)
Tumpin ainut uskonto on raha. Hän on kristitty, jos se edistää hänen ja hänen lähipiirinsä liiketoimia, ja veljeilee minkä maan ja minkä maailmankatsomuksen kanssa tahansa, jos katsoo siitä olevan itselleen hyötyä.
Hän on tuskin valinnut kabinettiaan homovastaisuuden, moraalin sen paremmin kuin uskovaisuudenkaan perusteella, vaan kokoon on haalittu bisnesmiehiä ja bisnesmielisiä miehiä (taitaa joukossa joku nainenkin olla) - osittain myös siksi, että monet republikaanien politiikan konkareista tulivat tehneeksi itsestään Trumpille kelpaamattomia yhteistyökumppaneita jo vaalikampanjan aikana. Fiksuimmat eivät edes haluaisi koskea pitkällä tikullakaan Trumpin hallintoon.
Joten eikun sitten vaan odotellaan sitä, että tuo Trumpin homofoobikko kabinetti paljastuu niiksi tyypillisiksi umpikristityiksi, jotka jahtaavat poikia ja nuorukaisia ... eli nokiamissiomainen bi-outtaminen koittaa sitten.

Kommenttia muokattu: 14.01.2017 klo 20:34
Bissejä ja uskovaisia vihaava harhoista ja muista psykologisista vaivoista kärsivä Anti-Human taas näköjään avohoidossa vaihteeksi.
Donalt Trumphan kuuluu äärikarismaattiseen kristinuskonlahkoon. Eivätkä he ole ketä tahansa äärikarismaattisuuden kanssa flirttailijoita vaan eräitä liikkeen fanaattisimmista ja tunnetuimmista johtajista, esim. Kenneth Copeland ja Paula White.

Tässä Trump noitten rukoilutilaisuudessa: https://www.youtube.com/watch?v=EQ18exdhR6I

Paula White on Donald Trumpin hengellinen neuvonantaja, joka tietenkin on kutsuttu puhujaksi Trumpi virkaanastujaisiinkin.

https://www.youtube.com/watch?v=-k522q33KBY

umbi-uskovaisia zephyreitä tuo luonnoton uskonto-politiikka tietenkin kiihottaa, mutta ei keätään humaaneja ihmisiä, jotka ymmärtävät todellisuutta ja luonnollisen vastuulisen hyvää rakkautta - siitähn kertoo Helsingin yliopistossa tehty tutkimuskin:

http://www.independent.co.uk/news/science/religious-people-understand-world-less-study-shows-a7378896.html

Kommenttia muokattu: 15.01.2017 klo 12:25
Donald Trump
vannoi virkavalansa ja hänestä tuli Yhdysvaltain 45. presidentti. Trump on virkaan astuessaan 70-vuotias eli maan 240-vuotisen historian vanhin presidentti. Luottamus Trumpia kohtaan on heikompi kuin yhdelläkään viimeisimmistä USA:n presidenteistä, sillä kyselyjen mukaan hieman alle 40 prosenttia amerikkalaisista luottaa hänen kykyynsä hoitaa presidentin tehtäviä. Esimerkiksi Barack Obama nautti 84 prosentin ja Bill Clinton 67 prosentin luottamusta toimeen astuessaan.
Virkaanastujaispuheessaan Trump satuili, että valta on nyt kansalla, vaikka Trump, hänen kabinettinsa ja luottamushenkilönsä ovat miljonäärejä ja miljardöörejä, jotka ovat kaukana tavallisesta kansasta. Kabinettiin nimitettävät ministerit ovat lähinnä iäkkäitä homovastaisia ja homovihamielisiä miehiä, jotka ovat tunnettuja myös kiihkouskovaisuudestaan. Opetusministeriksi on kyllä nousemassa nainen, mutta hän on eheytyspuoskarointia rahoittanut miljardöörisuvun kasvatti jne.

LGBT-sivu katosi Valkoisen talon verkkosivustolta
Sateenkaarikansalaisten oikeuksista ja niiden edistymisestä kertonut sivu poistettiin ensimmäisten joukosta Valkoisen talon verkkosivustolta ( https://search.whitehouse.gov/search?query=lgbt&op=Search&affiliate=wh ). Republikaaneilla on nyt presidentin lisäksi valta sekä liittovaltion senaatissa että edustajainhuoneessa ynnä useimmissa osavaltioissa ja kun otetaan huomioon se, että republikaanisen puolueen kesällä hyväksymä puolueohjelma on historian homovihamielisin, sateenkaarikansalaisten oikeudet ovat vakavasti uhattuina. Valkoisen talon sivustolta katosivat myös sivut, jotka käsittelivät hiv/aids-strategiaa, kansalaisoikeuksia ja ilmastonmuutosta. Lisäksi työministeriön sivustolta poistettiin hlbt-työntekijöiden oikeuksia työelämässä käsitellyt sivu jne.
Ei hyvältä näytä.

Kommenttia muokattu: 21.01.2017 klo 00:35