Trump USA:n presidentiksi - entä hlbti-kysymykset? (juttukommentit)

Aiemmin aamulla kerrottiin, että Kanadan maahanmuuttoviraston verkkosivut ovat kaatuneet ylikuorman vuoksi - vaalituloksen käytyä yhä selvemmäksi.
Tämä iskee voimakkaasti ainakin Afrikkaan ja Aasian maihin. Mahdollisesti jopa Itä-Eurooppaan.
Aiemmin Afrikan maita on voitu kiristää toeuttamaan HLBTIQ-vähemmistöjen perustavimmanlaatuisia ihmisoikeuksia ehtona kehitysyhteistyölle, mutta Trump tuskin olkiaan kohauttaakaan vaikka Ugandassa homoja jahdattaisiin ja tapettaisiin julkisesti.

Samaten on otettava huomioon että Yhdysvaltain kulttuurinen hegemonia ja pehmeä propaganda vaikuttaa varmasti asenneilmapiiriin Euroopassakin.

Entä onko USA enää mukana YK:ssa länsimaisessa rintamassa ajamassa HLBTIQ-yhdenvertaisuutta?

Trumpin roolia ei pidä missään tapauksessa vähätellä, koska silloin juuri Trump-Pence pari pääsee tuhoamaan vuosikymmenien työn, jos siihen ei reagoida ajoissa ja riittävällä volyymillä.
 • 3 / 30
 • Totuuden laukaus
 • 9.11.2016 14:26
Heheh! Kyllä on hykerryttänyt kuunnella tänään epäisänmaallisten ja kristinuskoa vihaavien suvakkien huutoa ja raivoa 😆. Tämä on myös femakoille karvastakin karvaampi pettymys kun ei saatukaan akkaa usan pressaks. Hähää!
Trumpilla tosiaan on ollut yhdysvaltalaisia naisia ja seksuaalihvähemmistöjen ihmisiä halveksivia puheita, mutta pahinta on silti hänen varapresidenttinsä, evankelikaalinen umpi-kristitty Mike Pence

http://www.telegraph.co.uk/news/0/who-is-mike-pence-donald-trumps-running-mate/

Siten Trump tuskin olkiaan kohauttaakaan vaikka Ugandassa homoja jahdattaisiin ja tapettaisiin julkisesti, kun siellähän hlbt-fobian lietsojina ovat juurikin nuo evankelikaaliset, mitä Trumpin varapressakin on.

Ja jos Trumpin Usa sanoutuu irti maailmamme eriarvoisuuksien vähentämisyrityksistä ja panostaa vain asekauppaamiseen, niin varmaa on että diktatuurit kiittävät ja pakolaisvirtoja riittää entistäkin enemmän.

Sekä lähitulevaisuutta että kauaskantoissemminkin ongelmaksi voi tulla myös se, jos Trump nimittää Usa:n korkeimman oikeuden jäseneksi umpi-kristityn. Korkeimmassa oikeudessahan on ollut auki yksi paikka nyt jo pitkään, viime hellmikuulta lähtien, koska repbulikaani-enemmistöinen Usa:n kongressi ei ole suostunut hyväksymään yhtäkäänä Obaman ehdottamaa maltillista jäsentä virkaan, joka on elinikäinen, eli kauaskantoinen. republikaanit haluavat sinne ilmeisesti jonkun konservatiivi-kristityn, jollaista Trumpinkn lienee sinne pakko puolueensa mieliksi ehdottaa. Lisäksi Trumpin tulevalla presidenttikaudella saattaa tulla auki jopa 4 muutakin paikkaa korkeimmassa oikeudessa, jonka jäsenet ovat kovin vanhoja.
Sitten viimeistään kun republikaanit saavat miehitettyä korkeimman oikeuden umpi-uskovaisilla, luodaan varmasti Usa:n jostain raamattu-vyöhykkeen osavaltiosta lakivetoomuksia korkeimpaan oikeuteen usalaisten ihmisten ihmisoikeuksien menoksi.

Trumphan on antanut vaalilupauksia samaan tyyliin kuin Suomessa julistivat hömppäpopulismiaan persut. Trump on lupaillut töitä, globaalin usalaisen markkinatalouden kynsissä tyytymättömille Usan keskiluokan ihmisille. Mutta globaalin markkinatalouden maailma tuskin haluaa tinkiä voitoistaan ja tuskin haluaa kotouttaa teollisuutta Usaan takaisin, eikä etenkään Usan keskiluokan haluamilla työpalkoilla.
Eli tuota talousongelmaa Trump tuskin pystyy ratkaisemaan, vaan persuilu-pettymystä tulee Usaankin - ja kun siellä aseita katkeroituneille riittää, niin hänen hallintonsa tekee putinistit / persuilut, eli osoittelee sormillaan jotain muita tahoja syntipukeiksi ja siihenkän rooliin joutuvat aina vähemmistöt.

Trump saattaa tunnettuna takinkääntäjänä tehdä samat kuin meillä Timo Soini, eli kun pääsee hallitukseen, niin alkaakin vain ollamöllöttämään ja esiintyilemään vain julkisuudessa populismitöksäytyksineen, tekemättä juurikaan mitään hyödyllistä, antaen hallinnon varapressan ja muiden republikaanien käsiin.

Trump ehkä voi myös lkaa jeesustelemaan Kiinan ja Venäjän kanssa, eli kiihkoilee kaataa kiinalaisten rahanvaihtaja-markkinamiesten pöydät, mutta sitten kiihkoilee ja syyttelee usalaisia siitä josseivät nämä sijoita Trumpin busineksiin Venäjällä, kasvamaan korkoa Trumpille. (eli tuo raamatusta tuttu jeesustelu-kuvio temppalin rahanvaihtajia kohtaan niissä kahdessa eri kohdassa)

Usa:n demokratiastahan on noissa pressavaaleissa tulossa esille ilmeisesti sellainen asia, että Hillary Clinton ilmeisesti sai kaikkiaan hieman enemmän äänestäjä-ääniä, kun Trump, mutta pressan valintatapa silti antoi Trumpille huomattavasti enemmän valitsijamiehiä - eli tavallaa sovinismin voitto.

Ja toki demokraatit voivat syyttää itseään, kun ottivat ehdokkaaksi Hillaryn, joka ei ola saavuttanut kansansuosiota demokraattienkaan keskuudessa. Siellä olisi ollut pätevämpiä naisia ehdokkaiksi. Mutta katsotaan kun Trumpin hallinto toilailee muutaman vuoden, niin sittenhän vaikkapa Michelle Obama voi astua pelastamaan kansakunnan jälleen.

Kommenttia muokattu: 09.11.2016 klo 17:47
 • 5 / 30
 • Homopallero
 • Homopallero
 • 9.11.2016 20:14
Mikä erottaa meidät "epäisänmaalliset ja kristinuskoa vihaavat suvakit" näistä "totuuden laukauksista"?

Meidän ilomme, onnistumisemme ja isänmaallisuutemme on mahdollista liittyä johonkin muuhun kuin inhoamiemme ihmisryhmien vastoinkäymisiin ja heidän epätoivon tunteilleen naureskelemiseen.
 • 6 / 30
 • Totuuden laukaus
 • 9.11.2016 21:32
Mulla on edelleenkin suu messingillä kun Femakot saivat kunnolla siipeensä. Tää on heille tappio ei vaan siksi että hilleri hävis mutta myös siksi että Trumpiahan yritettiin kampittaa kaikkein vanhimmalla keinolla; kähmintä/ahdistelu väitöksillä. Eli ämmät alentuivat valehtelemaan tommosessa itselleen tärkeässä asiassa ja vitulleen meni silti! 😄
Uskovaisten ärsyttämiseksi kannattaa käydä allekirjoittamassa eutanasia-kansanaloite: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2212

Ja Suomessa ensi vuonna piinataan kristittyjä kunnolla homojen kirkkohäillä Helsingissä ja Tampereella, ja avioliitoilla ympäri maata. Kristityt yrittäjät koville jenkkien tapaan eli kakkuja tilaamaan kunnolla provoosiden hihhuli-leipureilta :)
Nimimerkille "Totuuden laukaus":
Taidat tässä nyt unohtaa että Clintonhan sai vaaleissa kansalta yli 200 000 ääntä enemmän eli n. 0.2% äänistä kuin Trump. "Kansan hilajinen enemmistö" taitaakin olla juuri näitä mitä kutsut "epäisänmaallisiksi (? miksi ihmeessä olisin isänmaallinen Yhdysvalloille? Olen ihan suomalainen) ja kristinuskoa vihaaviksi suvakeiksi ja femakoiksi".
Tomppa: kristyttyjen kiusaksi kannattaakin viettää kirkkohäät ja sen päälle hyvä kuolema. Ihan vaan "läpällä", kuten tässä maassa on tapana.

"Mulla on edelleenkin suu messingillä kun Femakot saivat kunnolla siipeensä. Tää on heille tappio ei vaan siksi että hilleri hävis mutta myös siksi että Trumpiahan yritettiin kampittaa kaikkein vanhimmalla keinolla; kähmintä/ahdistelu väitöksillä. Eli ämmät alentuivat valehtelemaan tommosessa itselleen tärkeässä asiassa ja vitulleen meni silti!"

Trump sai otteen sinunkin mirristä...
 • 12 / 30
 • Totuuden laukaus
 • 10.11.2016 9:58
Epäisänmaallisuus ja kaiken vanhan ja arvokkaan halveksiminen on kaikkien suvakkien ylikansallinen piirre. Juu hilleri sai enemmän ääniä mutta kun siellä onkin valitsijamiehet eikä suora vaali, etkö tuotakaan tiennyt?

Taidanpa ens viikonloppuna kerrankin katsoa Uutisvuodon. On se niin huvittavaa nähdä paskasakittelija-kuplan vitutuksen kalvamat naamat! 😅
Surullisia uutisia. Yhteydenotot LGBTQ-järjestöjen auttaviin puhelimiin ovat lisääntyneet merkittävästi, varsinkin nuoret ovat ottaneet yhteuyttä vaaliewn alla ja vaalituloksen selviydyttyä. Ainakin kaksi transgender nuorta on päättänyt päivänsä, koska ovat ilmeisesti kokeneet tulevaisuutensa Trumpin Amerikassa sietämättömänä.

https://mic.com/articles/159094/at-least-2-trans-youth-have-committed-suicide-since-election-lgbtq-hotline-calls-surge#.pxFLAZaFf


Vieläkö hykerryttää?
Trump ei ole poliitikko. Hän on liikemies. Liikemiehen kanssa pyritään diiliin ja neuvottelutaidot ovat oleelliset. Toivotaan, että ympärillään on lehmänhermoisia neuvonantajia, joilla on lastentarhanopettajan taidot. Kuten Melanialla, joka onkin todennut kasvattavansa kotona useita poikia, tarkoittaen myös miestään. LGBTIQ eturyhmien kannattaa keskittyä fiksuun lobbaamiseen. Annan ohjeeksi pahaan oloon: Sormet kurkkuun, kunnon oksennus, hampaiden pesu, tuplaespresso ja eteenpäin. Auttoi 9-11 aamuna oikein hyvin.
"totuuden laukaus"han se tuntuukin vihaavan naisia, varmasti äitiäänkin ja fiksuja naisia, jotka nostivat Suomen umpikristillisestä suosta 1800-luvulta lähtien.

Ja se hampuusi-jessehän se vasta halveksi kaikkea vanhaa ja arvokasta ja imutti juutalaisuuteen kuoleman jälkeisen elämän egyptiläisiltä ja muilta, juuralaisten mielestä pakanauskomuksilta ja alkoi palvoa vierasmaalaisten juttuja.

Mutta sitten siitä sen kiihkouskomuksesta tuli tosiaan vanhentunutta ja kulahtanutta, arvotonta humpuukirihkamaa, jossa "toruuden laukauksia" joillekin tulee kun he henkisesti palvovat, julmaoivat illuusio-miestä ja sen tulemista - arvatenkin ihan verisesti tumputtamalla ; )

Noh, noissa naisia halveksivissa, epä-äidinmaallisissa piireissä ollaan niin kiihkeästi miesten perään, että homomiehiä ainakin ihan hirvittää moinen.
Siinä "totuuden laukaus" on toki melko oikeassa, äärimmilleenkin, että paha perii, jos veikkailut Trumpin hallinnosta pitävät kutinsa, eli jos sinne tulee mukaan ääriuskovainen saarnaaja, "laupias" Sarah Palin ja tea party -liikkeen profeetta Michele Bachmann.

Terveysministeriksi tai opetusministeriksi on veikkailtu, republikaanien presidenttiesileikeissä mukana ollutta Ben Carsonia, joka on tunnetusti abortti-oikeusvastainen, hlbt-vastainen ja kannattaa luomisoppia yms.
Joten jos noin käy, Yhdysvaltain koululaitokseen ja sivistykseen voi tulla pahakin notkahdus abrahamiseen takapajuisuuteen.

Muiksikin ministereiksi on veikkailtu sivistymättömiä, pakanalliseen raamattuun uskovia republikaaneja.

Saa sitten nähdä meneekö Trumpin hallinnon talouspolitiikka siihen että riehuu kiinalaisten "rahanvaihtajien" pöytien kanssa, mutta sitten haukkuu yhdysvaltalaiset, jos nämä eivät sijoita rahojaan Trumpi ulkomaisiin, mm. Venäjän busineksiin, korkoja kasvamaan - eli tuo siis vertauksena jeesuksen ristiriitaisuudesta temppelifinanssikäyttäytymisessä.
"Epäisänmaallisuus ja kaiken vanhan ja arvokkaan halveksiminen on kaikkien suvakkien ylikansallinen piirre."

Mistä olet näin päätellyt? Katsomalla Uutisvuotoa?
Trumphan on nyt omalla tavallaan vähemmistön asialla Yhdysvalloissa,
sillä presidentinvaaleissahan faktana:

55,6% yhdysvaltalaisista äänesti
eli 26.5% yhdysvaltalaisista äänesti Clintonia
tai 26,4% yhdysvaltalaisista äänesti Trumpia

Eli tuolla neljänneksellä sitten joudutaan menemään. Saapas nähdä, miten Trumpin hallinto lähtee ajamaan vähemmistön itsekästä etua, sivuuttaen yhdysvaltian enemmistön ja koko kansan edut.

Vähemmistön pressa toki Venäjälläkin, kun siellä 2012 ääenstys% oli kuulemma 65,3%, joten Putin venäläisiltä 41,6% kannatuksen.

Kommenttia muokattu: 10.11.2016 klo 15:43
Minusta äänestämättä jättäneet ovat luopuneet oman valtakirjansa käytöstä, joten ääniosuutta pitää peilata yksinomaan äänten jakautumiseen, ei äänestämään vaivautuneiden määrään.

Toki minusta on "tympeää", että valintamekanismi on sellainen, ettei eniten ääniä saanut ole voittaja. Tässähän on niin, että osavaltion asukkaat päättävät ensin osavaltionsa kannan, ja sitten osavaltiot kukin painoarvonsa mukaisesti ratkaisevat voittajan.
Jochanan: "Homosuhde?"

Sitä minäkin pelkään. Onneksi on edes housut jalassa. Mutta syntiseltä se näyttää. Ei voi muuta kuin rukoilla heidän puolestaan - eheytyksen hengessä!
Putinista & Trumpista kylläkin olisi totuudenmukaisempaa tehdä karikatyyrejä naisten sortajina, kun Putin vaihtoi ikäisensä vaimon tyttöseen ja Trumpista taas hänen oma fiksuutensa on muka naisten viisautta parempaa, mukamas - vaikka kaikki blondi-naiset päihittävät hänet mennen tullen.

Ja voi olla aika bi-lateraalista tuo Putinin & Trumpin yhteispelikin, eli kumpikin jahtaa ikäänsä nähden lapsia, jopa lapsenlapsia.


Äskettäin edesmenneen, juutalaisena kokonaan iankkaikkisesti kuolleen, Leonard Cohenin riimittelyissä Usa:sta onkin nyt monitulkinnan tarvetta

http://www.azlyrics.com/lyrics/leonardcohen/democracy.html

Ehkä sitä tulevaa pitää hakea juutalaisuudesta, josta tuo Cohenkin paljolti ammensi, vaikka sitä eivät kaikki tajuakaan

https://dimpost.wordpress.com/2009/01/23/leonard-cohen-careless-sex/

Kommenttia muokattu: 11.11.2016 klo 13:50
hummani hei, se Putin & Turmp kuva on huumoria. Ja huumoria pitää löytää myös omasta elämästä eli tästä meidän seksuaalivähemmistöstä. Huumori on tärkeä voiteluaine, sitä löytyi jopa keskitysleirin helvetistä, se auttoi kestämään kammottavat olosuhteet. En oikein jaksa uskoa, että tämän hetkinen USA:n populismin potpuri vaikuttaisi hlbti-väen elämään merkittävällä tavalla USA:ssa. Tuhoisaa kehitystä se silti edustaa, mutta pahinta jälkeä se tekee siellä missä tietämättömyyden perintö on syvintä laatua, kuten mm. entisissä itä-blokin maissa. Turkin tilanne on varmasti myös aika paha, venäjästä puhumattakaan.
"Ja voi olla aika bi-lateraalista tuo Putinin & Trumpin yhteispelikin, eli kumpikin jahtaa ikäänsä nähden lapsia, jopa lapsenlapsia."

Jahas, Humanin mielestä biseksuaalit ovat jo pedofiilejä? Ei näin, Human, ei näin...ei edes Venäjällä, jossa homoseksuaalit ja pedofiilit ovat lähes synonyymi.
Trumpiin ja Putiniinkin, toimintaympäristössään, purisi vain paljon paremmin sellainen pilakuvahuumori, jossa kyseenalaistettasiiin juurikin heidän kannattajiensa vähemmän vihaamia asioita, eli Trumpin ja Putinin esittäminen naisten sortajina iskisi sinne paremmin, kuin heidän muka homoina tai bisseinä esittäminen, mikä ei heitä hetkauta millään lailla.

Ja toisaalta, onhan se typerää esittää etenkään homo- tai bi-vihaajia muka homoina tai biinä, koska siinä ei ole mitään järkeä. Heidät pidää esittää juurikin vihaajina ja sinä että homoviha liittyy useimmiten myös naisvihaan.

Onhan täälläkin kommenteissa toki esim xxx ihan täysin vieraantunut todellisuudesta.

Kommenttia muokattu: 12.11.2016 klo 15:41
Olen vieraantunut ainakin sinun todellisuudestasi, mikä koskee esimerkiksi käsityksiäsi biseksuaalisuudesta, drag-kulttuurista ja uskovaisista.

Allekirjoitan tämän Putinin esittämisen drag-hahmona täysin, ei ole mitään väärää kun "kundi meikkaa". Homojen harjoittama "outing" hieman ontuu tässä kohdin. Hienoa, että olet yhdistänyt homovihan naisvihaan. Vielä kun sisäistät sen, miten homovihan sisäistäminen, jota sinäkin täällä viljelet puheissasi bi-drag-trans(vestiitti/seksuaali?) sisältää koko joukon tätä retoriikkaa.
Trump on nyt haastattelussa todennut, että kysymys samaa sukupuolta olevien avioliitoista on USA:ssa ratkaistu. Sen sijaan muista hlbti-yhdenvertaisuuskysymyksistä ei ole ollut puheita.
Nyt pitää vain toivoa, että Trump pysyy presidenttinä koko neljä vuotta: jos Trump joutuu väistymään, niin varapresidentti Pence tulee valtaan ja siinä homojen oikeudet vasta saavatkin kyytiä ja kristilliset arvot tulevat USA:n kantavaksi voimaksi.