Afrikan maat haluavat lakkauttaaa YK:n hlbti-asiantuntijatehtävän (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • human
  • 5.11.2016 19:52
Ja vatikaani, iran ja venäjä kannattavat tuota Afrikan maiden esitystä.

Ovatko ihmisarvo- ja luonnonvastaiset abrahamiset uskomukset saaneet nyt jo valtaa Etelä-Afrikassakin niin että sekin on tuossa esityksessä mukana! Afrikassahan on 54 valtiota.

Mitähän mieltä asiasta mahtaakaan olla Suomi, persu-ulkoministeriö?

Kommenttia muokattu: 05.11.2016 klo 19:56
  • 2 / 4
  • human
  • 5.11.2016 20:12
Täältä voi lukea

http://www.un.org/press/en/2016/ga11853.doc.htm

että myös Venäjä esitti kritiikkiä samasta asiasta. Alla kohta >>>>

"Mr. LUKYANTSEV (Russian Federation) said international cooperation was increasingly important and the United Nations must ensure ongoing dialogue between States. While the Council played a particularly crucial role, its agenda had become a tool for airing political grievances and demonizing certain States. Citing certain dubious actions that had diluted the work of intergovernmental bodies, he said the Council itself was becoming a platform to test-run politically loaded matters. United Nations bodies with human rights mandates should not encroach on matters of international security, development, counter-terrorism and human trafficking.
>>>>> They must also have limits and avoid duplication. The Council’s agenda went beyond its mandate and jurisdiction, he said, expressing alarm at “relentless efforts” to bring up other matters, including issues of sexual orientation and gender identity. Overstepping its mandate was becoming a typical characteristic of the Council. While welcoming the objectivity of the universal periodic review process, he raised concerns about other worrisome trends that could discredit the work of the United Nations in protecting and promoting human rights."

Kritiikkiä esittää myös
MOHAMMAD REZA GHAEBI (Iran)
Intian edustaja puhui eri uskontojen ja kulttuurien kunnioittamisesta.

Kommenttia muokattu: 05.11.2016 klo 20:23
  • 3 / 4
  • human
  • 5.11.2016 20:30
Ugandan ulkoministeri julisti että Ugandan hlbt-vastaiset lait ovat Britannian kolonialismin syytä - ja että muutos vie Ugandassakin aikaa, kuten on vienyt kaikissa muissakin maissa

http://www.pinknews.co.uk/2016/11/04/ugandas-foreign-minister-our-anti-gay-laws-are-britains-fault/

Ja brittikolonialismin syistä hän toki on ihan oikeassakin.
Se toki näkyy Britannian ja Ranskan entisissä siirtomaissa yhä että Britannia laillisti homorakkauden 1967-1982 ja Ranska 1791.
Mutta toki abrahamiset rakkaus-vastaiset uskomukset ovat petkuttaneet tuollakin maanosassa ihmisiä pahuuteensa.

Kommenttia muokattu: 08.11.2016 klo 01:40
Senegal oli Ranskan siirtomaa, mutta homoseksuaalisesta kanssakäymisestä joutuu Senegalissa vankilaan vielä tänäkin päivänä. Myös Togossa homoseksuaalisuus on rikos, vaikka sekin oli Ranskan siirtomaa.