Musta vihko kertoo, onko oikein vai väärin (juttukommentit)

"Mutta nahkassa tulee sitten ilmeisesti raja vastaan."

Käsittääkseni järjestönä MSC-Finland on tehnyt selkeän eron Setaan?
  • 2 / 10
  • Public eye
  • 30.6.2016 17:11
Itse luin tuon "rajausvirkkeen" niin, että Seta ei katso olevansa asiantuntija missään fetissiasioissa, vaan jättää ne suosiolla muiden huomaan. Ei minusta lainkaan huono idea.
Kyllä ne toimittajat oppaita kaipaakin,aiheesta kuin aiheesta,sen verran surkeaa on tää Suomalaisten toimittajien taso nykyisin.
Fetisismi kuuluu seksuaalivähemmistöihin aika oleellisesti, mielestäni tämä pitäisi liittyä myös Setaan ja sen jakamaan informaatioon. Musta nahka varsinkin nyt ajankohtainen, kun Touko on uusi Muumilaaksonen. Toukon kuvasto kahvipusseissa ja lakanoissa yleisessä voi antaa hieman vääristyneen kuvan homoista seksuaalivähemmistönä, kuin myös nämä tuotteisiin valitut söpöilykuvat itse taitelijan tuotanannosta. Nyt hopi, hopi MSC-Finland, oma opus jakoon myös.
  • 5 / 10
  • paperitehtaan epäoikeusministe
  • 1.7.2016 17:36
Eduskunnan roskakansansedustajat eivät tätä opasta osaa lukea. Se on heidän koulutustasolle aivan liian hakala ammattivaatimus.
Toki yleislehtien toimittajia ei voi aina pelkästään moittia lapsuksista ja virheistä, koska hlbt-mediassakin, Ranneliikettä myöten esim. väärinkäytetään tavan takaa homo/gay-sanoja, kuvaten niillä monesti aivan muita(kin), kuin homoja. Etenkin täysin virheellisesti trans/drag/bi-henkilöistä erehdytään puhumaan ja lokeroimaan muka homoina.

Sitten on kummallisia ilmauksia, kuten gay-kansa, gay-kulttuuri, joihin lokeroidaan ja tungetaan paljon ihan muutakin kuin homo-asioita ja siten luodaan täysin vääriä, virheellisiä, valheellisia mielikuvia, jopa hlbt-mediassa.
Viimeistään ensi vuoden maaliskuullahan on tarvetta termimäätittelyyn

ukkomies = ukon kassa naimisissa oleva mies

akkamies = akan kanssa naimisissa oleva mies


Ja tuo "homoavioliitto" on hömppien hömppä, sillä mitään sellaistahan ei ole, eikä tule, vaan on avioliitto, yhdenvertaisestai, aiemman heteromaisen avioliiton välimuotivaiheen jälkeen.
Taasko se human näkee unia drag-henkilöistä? Lienevät kyllä taiteilijoita.
Onneksi sinä Human olet meitä tietämättömiä sivistämässä täällä gaykulttuurista!