Kristillisdemokraattien ja Aito avioliitto ry:n Familia-verkosto perustettiin eduskunnassa (juttukommentit)

Noilla umpi-kristityillä tuota varastamis-intoaan sitten riittää.

Perheitä on monenlaisia, on aina ollut ja tulee aina olemaan.

Mitenkäs, ottavatkohan exä-kdläisen, nyxä-persun Toimi Kankaanniemen tuon poppoonsa kunniajäseneksi, naismies-syrjähyppely-perhearvoja vahvistamaan ; )
 • 2 / 14
 • Äänestäjä
 • 19.5.2016 11:43
Luultavasti porukka on sellaista jota en äänestäisi muutenkaan, mutta löytyyköhän jostain listaa ketä tohon kuuluu ni ei pääse vahinkoja sattumaan.
Äänestäjän tavoin kierrän todella kaukaa moisen aisankannattajan edukkuuden ja äänestämisen.

Mistä näitä itsensä vihaajia oikein sikiää?
No, jos tutkailee heterojen avioerotilastoja, perheväkivaltaa ja yksinhuoltajaäitien määrää, niin ehkä kauivataan jonkilaista yhdistystä joka "ylläpitää ja edistää perinteistä ja kestävää perhekulttuuria".
Ns. "perinteiseksi" ymmärretyn miehen ja naisen välisen avioliiton uhka lienee tulevan sen konstruktion sisältä, ei ulkopuolelta. Ehkä KD ja Aito avioliitto ry:n Familia-verkostoinen voisi keskittyä näihin ydinperheen sisäisiin ongelmiin nyt, kun tasa-arvoisen avioliittolain vastustaminen meni mönkään. Yhdessä rintamassa niiku lasten oikeuksien puolesta.
Näiden Aito avioliitto -seurakunnan paimenten ja lampaiden kohdalla näyttäisi olevan vähän sellaista taustalla, että jos seksuaali- ja parisuhde-elämää ei säännellä tiukasti laeilla, niin saattaa lipsahtaa. Jotenkin olen tässä edesottamuksiaan seuratessa yhä enemmän tullut vakuuttuneeksi siitä, että ainakin joillakin on ollut pelkoja siitä, mitä "vapauden tuulet" voisivat tehdä itselle.
Niikon ja Laukkasen eheyttämiskerho:) kd:n pueluesihteeri sopisi samaan joukkoon.
 • 7 / 14
 • Asiasta tietävä
 • 19.5.2016 21:28
Tietonne on väärä. Verkosto ei ole Aidon avioliiton ja Kristillisdemokraattien, vaikka heitä mukana onkin. Verkostolla on laaja kannatus useissa puolueissa.
 • 8 / 14
 • Havainnoija
 • 20.5.2016 0:05
Jaahas, sama pieni poppoo, joka puuhastelee epätasa-arvoista avioliittolakia, on nyt perustanut oikein ”verkoston”. Nokkahenkilöt näyttävät olevan Amerikasta tuotujen äärilahkojen edustajia eli voidaan todeta, että heissä ei ole mitään suomalaista. Agendaan kuuluu tietenkin homojen ja sateenkaariperheiden oikeuksien vastustaminen eli ihmis- ja kansalaisoikeudet ovat heille kauhistus, koska Raamattu. Lapsista he eivät välitä lainkaan, jos välittäisivät, silloin he toimisivat myös sateenkaariperheissä elävien lasten puolesta sekä vastustaisivat syrjintää ja homovihaa. Onneksi heitä ja heidänkaltaisiaan homo-ongelmaisia tapauksia on niin vähän, että eivät kykene uskontopohjaisella fanatismillaan myrkyttämään suomalaista yhteiskuntaa juuri lainkaan. Odotettavissa on lähinnä entistäkin sekopäisempää hihhulointia ja laaja-alaisempaa typerehtimistä, mikä kertookin heistä oleellisimman.

Amerikkalainen homovihajärjestö MassResistance, jonka kanssa Aa-kuppikunta toimii yhteisessä rintamassa, on levittänyt valheita USA:ssa jo vuosikausia, ja on tällä hetkellä yrittämässä kaataa eri osavaltioiden syrjintäsuojalakeja. Mainen osavaltiossa ovat jo niin pitkällä, että keräävät nimiä kansanäänestykseen, jolla voitaisiin kumota voimassa olevat syrjintäsuojalait eli homoja ja transsukupuolisia saisi sitten syrjiä ja solvata kaikkialla mielin määrin. Poikkeuksellisen ihmisvihamielinen joukkio.
http://massresistance.org/docs/gen3/16b/maine-referendum-battle-begins/index.html

Tässä viime vuodelta olevassa jutussa vihajärjestö MassResistance kertoo yhteydenpidostaan Suomen Aa-kuppikuntaan:
http://massresistance.org/docs/gen2/15c/Finland-marriage-fight/index.html

Kommenttia muokattu: 20.05.2016 klo 00:38
Minä epäilen vahvasti mitään "laajaa kannatusta". KD on tietysti selvä asia, ja perussuomalaisissakin on varmasti useitakin myötämielisiä. Keskustassakin lienee joitakin. Kokoomuksesta ja SDP:stä taitaa löytyä yksittäisiä. Voi kuitenkin hyvällä syyllä todeta, että "se siitä laajuudesta".

Nämä aitoavioliittolaiset ja familiaverkostolaiset toimivat kyllä mitä törkeimmällä tavalla sateenkaariperheissä elävien lasten etuja vastaan, kuten myös nuorten hlbti-vähemmistöihin kuuluvien hyvinvointia vastaan.
Verkoston mukaan sen tarkoituksena on "ylläpitää ja edistää perinteistä ja kestävää perhekulttuuria, joka perustuu miehen ja naisen keskinäiseen suhteeseen" RL

Luulisi että tässä olisi ihan riittävästi tehtävää yhdelle pienjärjestölle. Mutta ei, energia käytetään sensijaan vähemmistön vainoamiseen.
Fundisten hörhöilytapahtuma on päättynyt

Ranskalaisfanaatikko de la Rochere väitti mm., että isä ja äiti olisivat muka kadonneet julkisivusta ja että samaa sukupuolta olevien avioliittoja olisi vain muutama tuhat. Todellisuudessa 25 889 samaa sukupuolta olevaa pariskuntaa (51 778 henkilöä) on solminut avioliiton tasa-arvoisen avioliittolain voimaantulon jälkeen.

Laukkanen, Anttinen ja muun hörhöt jatkoivat saman virren veisaamista:
http://www.kdlehti.fi/2016/05/24/ranskassa-isa-aiti-katosivat-julkisivusta-lainsaadannosta-sukupuolineutraalin-avioliitolain-myota/

Kommenttia muokattu: 24.05.2016 klo 21:50
Ministeri laittoi jauhot suuhun persujen hihhulille kirjallisessa vastauksessa Opetushallituksen oppaasta:
https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kysymys/Documents/KKV_236+2016.pdf
"Sukupuolten tasa-arvoa edistettäessä on tärkeää varmistaa, että koulussa on tilaa erilaisille tytöille ja pojille sekä niille lapsille, jotka eivät koe olevansa syntymässä määriteltyä sukupuolta. Tasa-arvolaissa velvoitetaan ennaltaehkäisemään sukupuoli-identiteetin ja sukupuolen ilmaisuun perustuvaa syrjintää sekä ottamaan huomioon tämä oppilaitoksen tasa-arvosuunnitelmassa."
 • 14 / 14
 • Ihana elämä
 • 31.5.2016 12:34
Onneksi olen eronnut kirkosata, koska siellä näkee liian paljon kristillisdemokraatteja.