Kuvagalleria: Maspalomas Gay Priden kulkueessa yli satatuhatta osallistujaa (juttukommentit)

  • 1 / 5
  • human
  • 19.5.2016 5:44
Siis HLBT Pride,
kun kuvissa näyttä olevan komeitten gaymiesten lisäksi muitakin,
mm. transu-drageja, jotak toki eivät gay ole.
  • 2 / 5
  • Public eye
  • 19.5.2016 10:26
Jos tapahtuman nimi on Gay Pride, ei se siitä muuksi muutu, vaikka mukana on jopa heteroita!! Yleensä vastaavissa tapahtumissa ei ole rajoitettu osallistumisoikeutta seksuaalisen tai sukupuolisen suuntautumisen perusteella.

Mikä otus on transu-drag?
> Mikä otus on transu-drag?

Se on tietysti otus, joka seikkailee vain humanin kosteissa unissa.
"Gay pride or LGBT pride" , kuten englanninkielinen Wiki asian ilmaisee. Gay ei tarkoita vain homoja, vaan siitä on tullut puhekielessä yleisnimitys seksuaali - ja sukupuolivähemmistöille ryhmänä tässä yhteydessä. Toisinaan lesbot kutsuvat itseään gay, suomessa homoiksi - eihän hekään toki ole homoja, vaan ilmaisevat kuulumisensa sukupuolivähemmistöön näin. Gay on nykyään melko neutraali ilmaisu, harvemmin sitä mielletään alatyyliseksi tai loukkaavaksi. Sanan adjektiivi "iloinen, hilpeä, eläväinen" on sukupuolineutraali ja sopii hyvin kuvastamaan tapahtuman luonnetta. Iloinen paraati!

Transu-drag on ilmaisu, jota Human tykkää käyttää nähdessään jotain itseään kiihottavaa. Human näkee transu-drageja jokapuolella, miestenbileissäkin transu-dragit pyörivät viekoitellen Humanin ympärillä bilaten koko bileet. Transu-drageja siellä, transu-drageja täällä - transu-drageja pyörii Humanin ympärillä!
  • 5 / 5
  • SaintJudy
  • 23.5.2016 11:21
Transu-dragit on tietenkin gay, hyvin, hyvin gay!

Transu-dragit on homoversio Transformers animaatiosarjan hahmoista. Aivan kuten Transformerit, jotka voivat muuttua autosta taitelurobotiksi, Transu-dragit aktivoituvat ja muuttavat hahmojaan aika kun on miesten bileet tai Gay Pride. Voimansa nämä Transu-dragit saavat sateekaaren eri väreistä. Aivan kuten Transformerit jaetaan kahteen eri tyyppiin, on hyviksiä Autobotteja ja pahiksia kuten Decepticonit, on Trans-drageja on myös erilaisia. Jotkut Transu-dragit ottavat miehisen hahmon, toiset taas muuttuvat hieman glamoröömmeiksi hahmoiksi höyhen- ja glitterasuissa. Aina näiden eri "Dragformereiden" yhteiselo ole sateekaarevaa, useimmiten riita saadaan aikaiseksi toisten hahmoista. Jotkut väittävät että heidän muutoshahmonsa on se oikea, toiset suovat enemmän vapauksia omaksumilleen voimahahmoille. Myös Transu-dragejen alkuperästä ollaan eri mieltä, joidenkin mielestä Transu-dragit ovat kotoisin avaruudesta, toiset uskovat heidän olevan maapallolta.

Toisinaan keskenään riitaisat Trans-dragit yhdistyvät kun heitä uhkaa ilkeä Heteronormers, joka uhkaa rajoittaa Trans-dragien elämää lakisäädöksillään ja uskonnolla. Asiaa hankaloittaa se, miten jotkut Transu-dragit ovat liittoutuneet Heteronormersien kanssa taistelemaan Transu-drageja vastaan. Taistelu eri ryhmittymien välillä kiihtyy yleensä ennen jokavuotisia Pride-tapahtumia, jossa eri Transu-dragit voimaantuvat sateenkaaren väreistä Heteronormersseja vastaan. Asia eikuitenkaan ole niin yksiselitteinen, toisaalta jotkut Heteronormersit ovat liittoutuneet Transu-dragien kanssa säilyttääkseen yhteiselon ja kommunikaation eri ryhmien välillä. Näitä hyvää tarkoittavia liittolaisia kutsutaan Homoikonaattoreiksi, useimmiten nämä saavatkin rauhan aikaiseksi ainakin Euroviisujen ajaksi.