Nimenkeruu sateenkaariperheitä vastustavaan EU-kansalaisaloitteeseen alkoi (juttukommentit)

  • 1 / 9
  • Kaisa
  • 5.4.2016 20:57
Voisiko nuo uskovaiset käyttää aikaansa lähimmäisrakkauteen eikä ihmisryhmien oikeuksien kumoamiseen.
  • 2 / 9
  • Havainnoija
  • 6.4.2016 5:00
Kuten aiemmin kerrottu, tämän vaikealaatuiseen uskontopohjaiseen homo-ongelmaisuuteen perustuvan EU-aloitteen käynnistäjinä on joukko katolista kulttia edustavien homovihajärjestöjen foliohattupäitä, joiden tukena on tietenkin Amerikan vastaavat sekopäät.

Fundisaloitteen käynnistäjiin ja vastuuhenkilöihin kuuluvat mm.
1. Ludovine de la Rochère, La manif pour tous, Ranska
on järjestänyt useita homovastaisia mielenosoituksia Ranskassa ja muissa maissa, toimii ”yhteisessä rintamassa” AA-joukkion kanssa meidän oikeuksiamme vastaan Suomessa.
Tämän ranskalaisjärjestön kanssa toimii aktiivisessa yhteistyössä amerikkalainen homovihajärjestö NOM (National Organization for Marriage).
2. Grégor Puppinck
johtaa European Centre for Law and Justice -sekopääporukkaa, joka on amerikkalaisen televankelista Pat Robertsonin perustaman American Center for Law and Justicen ohjauksessa, kannattaa Venäjän homovihalakeja.
3. Maria Hildingsson, Ruotsi
toimii erittäin homovastaisen Federation of Catholic Family Associations in Europen pääsihteerinä; esiintyi jokin aika sitten mm. puhujana eri maiden fundisten kokoontumisessa (World Congress of Families) Utahissa.
3. Roger Kiska
toimii ADF Internationalin varapääjohtajana. ADF International on amerikkalaisen Alliance Defending Freedom -vihajärjestön eurooppalaishaara.
4. Edit Frivaldszky, Unkari
toimii seksuaali- ja sukupuolivalistuksen kieltämiseksi Unkarissa, seksuaaliterveyden opetusta, homojen oikeuksia ja ”genderideologiaa” vastaan euroopanlaajuisesti yms.
5. Željka Markic, Kroatia
on äärijärjestö Opus Dein jäsen, toimii Kroatian katolisen kultin johtamassa joukkiossa, joka kerää nimikirjoituksia tasa-arvoista avioliittolakia vastustavaan kansanäänestykseen yms.

Vastuu- ja nokkahenkilöissä on muitakin vastaavanlaisia, mutta ovat niin vastenmielisiä tapauksia, että antaa olla. Suomen Aa-seurakunta tai pikemminkin joukkio sopii kiihkokatolisten alaosastoksi mitä parhaiten. Keski-Euroopassa näitä fanaatikkoja kutsutaan katolibaneiksi ja kristofasisteiksi, mikä on mielestäni osuvasti ilmaistu.

Aa-joukkion verkkosivulle naamakuvansa tällänneet ovat jo alkaneet väsätä kirjoitelmiaan. Ilmeisesti lapsuudessa tapahtunut aivopesu ja uskonnon tuputus saa sekoilemaan aikuisenakin. Nythän on niin, että fundisten EU-aloite ei koskaan pääse edes varsinaiseen käsittelyyn, sillä se on EU:n perusoikeuskirjan yhdenvertaisuusmääräysten vastainen. Samoin käy Aa-joukkion epätasa-arvoista avioliittolakia vaativalle kansalaisaloitteelle Suomessa.
  • 3 / 9
  • tekopyhät kuonat
  • 7.4.2016 12:44
"avioliiton määritelmän halutaan olevan miehen ja naisen muodostama pysyvä ja uskollinen liitto"

Njoo, olisivatpa nämä uskikset tämän selittäneet minunkin HETEROVANHEMMILLENI aikoinaan. Sen sijaan sai kuunnella sitä jatkuvaa tappelua molemminpuolisten suhteiden takia, olla pelinappulana perkeleellisessä avioeroprosessissa ja päätyä uusperheeseen jossa diiliin kuului isäpuoli, joka edelleen on kuvottavin ja vastenmielisin ihminen johon olen koskaan joutunut tutustumaan.

Hieno meno, homot helvettiin ja sitä rataa. Lähimmäisenrakkautta parhaimmillaan.
  • 4 / 9
  • human
  • 7.4.2016 21:26
"avioliiton määritelmän halutaan olevan miehen ja naisen muodostama pysyvä ja uskollinen liitto"

Tuo on kyllä noilta umpi-kristityiltä niin saatanallsen ristiriitaista, kun koko heidän uskomuksensa perustuu fantasia-tarinaan siitä, miten Marian ja Joosefin avioliittoon tehtiin penska tuon avioliiton ukopuolelta, kun miesjumala kävi kiksauttamassa toisen miehen vaimoa - ja sitten sitä syrjähyppyä alettiin ihan profeetta-jumaloimaankin jopa.

Ja fantasia-uskomuskirja on muutenkin täynnä kaikenmoista pervoilua, mitä siellä vain kerrotaan, tuomitsematta. Mitenkähän se Noan perhekin jatkolisääntyi arkki-ruotsinlaivailunsa jälkeen ...

Kommenttia muokattu: 07.04.2016 klo 21:29
  • 5 / 9
  • human
  • 7.4.2016 21:50
@Kaisa: "Voisiko nuo uskovaiset käyttää aikaansa lähimmäisrakkauteen eikä ihmisryhmien oikeuksien kumoamiseen."

Nehän noudattavat homofobisen kirjaimellisesti sitä "tee toisille niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän" -käskyä. homofobi-kristittyhän haluaa ettei itse eikä kukaan muukaan olisi muuta kuin hotero-kristitty.

Vaikka sitten kuinka se fantasia-uskomuskirjan profeetta veikin ristiltä toisen rikollisen miehen kanssaan paratiisiin:

luuk. 23:43 (ristillä) "Niin jeesus sanoi hänelle (toiselle rikolliselle, joka olli myös ristiinnaulittu): Totisesti minä sanon sinulle: tänä päivänä pitää sinun oleman minun kanssani paratiisissa."

katolinen uskomusoppihan sanoo ettei jesse ollut naimisissa niin että hänellä olisi ollut vaimoa tai lapsia, joten em. on ainoa "mustaa valkoisella todiste" jessen pariutumisesta. jessehän on fantasiakirjassa sitä mieltä että avioliitto on ikuinen, eli jos kun hän tuon toisen rikollisen miehen vei kanssaan paratiisiin, niin sen liiton on sitten pitänyt kestää hamaan tappiin, ihan uskomus-Aidosti - ja kait se jessen iskä on sen liiton siunannut, kun ei ole jesseä enään lähettänyt maan päälle henkisesti pahoinvoimaan ja kärsimään ; )

Kommenttia muokattu: 07.04.2016 klo 21:56
  • 6 / 9
  • human
  • 7.4.2016 23:59
Puolassakin nyt naiset, sekä naisten yhdenvertaisuutta ja itsemääräämisoikeutta tukevat miehet kampanjoivat Puolan nykyhallinnon ja katolisen kirkon abortti-täyskieltohanketta vastaan.

Siellä tehtiin mm. tämä protesti, missä naiset ja heitä tukevat miehet poistuivat kirkosta, kun katolinen pappi julisti abortti-täyskieltokantaansa

http://www.buzzfeed.com/tasneemnashrulla/women-walked-out-of-a-church-service-to-protest-a-total-ban#.cmbqgVK4B3

katoliset ja Puolan nykyhallintohan ajavat hanketta, jossa halutaan kieltää abortti kaikissa tilanteissa, myös raiskatulta naiselta yms.

Kommenttia muokattu: 08.04.2016 klo 00:02
  • 7 / 9
  • HeteroHeikki
  • 11.6.2016 23:18
Hyvä aloite. Vain isä, äiti ja lapset on perhe. Homokombinaatiot eivät ole perheitä!
  • 8 / 9
  • Havainnoija
  • 15.10.2016 14:34
Fundisten aloite sateenkaariperheiden oikeuksien mitätöimiseksi
EU:ssa on tähän mennessä kerännyt hieman yli puolet maakohtaisista minimikannatusmääristä, kertoo Aa. Keräysaikaa on jäljellä vajaat kaksi kuukautta.

Aloite on Euroopan katolisten homovihajärjestöjen lanseeraama, jota Suomessa markkinoi Aa-joukkio johtajanaan Sarah Rizzo, joka on tullut tunnetuksi vaikealaatuisesta homo-ongelmaisuudestaan, halveksunnastaan sateenkaariperheitä kohtaan ja sekopäisestä riekkumisestaan, joten uskontopohjainen homoviha-aloite sopii kuin nenä päähän Aa-fundisten ajettavaksi.
Aloitteella ei ole tietenkään mitään mahdollisuuksia, koska elämme Euroopan unionissa.
http://aitoavioliitto.fi/tiedotteita/lehdistotiedote-15-10-2016/

Kommenttia muokattu: 15.10.2016 klo 14:35
  • 9 / 9
  • Havainnoija
  • 15.12.2016 16:30
Katolisten järjestöjen homoviha-aloite kaatumassa

Euroopan komissio ilmoittaa, että nimenkeruu katolisten homovihajärjestöjen aloitteeseen, jonka tarkoituksena oli vähentää sateenkaarikansalaisten oikeuksia, päättyi viime sunnuntaina 11.12.2016. Tiedotusvälineiden mukaan aloite ei olisi onnistunut keräämään tarvittavaa määrää eli miljoonaa allekirjoitusta. Paperisia kannatusilmoituksia on tosin vielä laskematta.

Fundisten aloitetta on kritisoitu mm. siksi, että kannatusilmoitukseen oli mahdollista kirjoittaa vaikkapa Aku Ankka eli siellä on taatusti paljon keksittyjä nimiä. EU:n ilmoitus nimienkeräyksen päättymisestä suomeksi:
http://ec.europa.eu/citizens-initiative/public/initiatives/open/details/2015/000006?cookies=disabled

Aloitteen takana olevista henkilöistä ja järjestöistä saa hyvän käsityksen, kun tutustuu heidän verkkosivuihinsa. Esimerkiksi ihmisoikeusjärjestö ILGA Europe on ”sodomiittijärjestö”, homous on ”seksuaalinen häiriötila”, samaa sukupuolta olevien avioliitot ovat "sodoavioliittoja" ja paljon muuta. Eipä ihme, että juuri Aa-seurakunta mainosti homovihajärjestöjen aloitetta.
https://agendaeurope.wordpress.com/2016/12/11/european-commission-wants-to-shut-down-successful-eci-mum-dad-kids/

Kommenttia muokattu: 15.12.2016 klo 17:25