Italian pääministeri puskee parisuhdelakia eteenpäin (juttukommentit)

  • 1 / 1
  • Havainnoija
  • 22.2.2016 20:08
Hlbti-järjestöjen edustajat pääministerin puheilla

Italian sateenkaarijärjestöjen edustajat kävivät tapaamassa demokraattipuolueen edustajia ja neuvottelivat pääministeri Matteo Renzin kanssa parisuhdelakialoitteesta. Sateenkaarijärjestöjen ehdoton vaatimus on, että parisuhdelakia ei vesitetä eli esimerkiksi perheensisäinen adoptio-oikeus on niin oleellinen osa lakia, että sen poistaminen aloitteesta ei ole missään tapauksessa hyväksyttävissä.
http://www.arcigay.it/comunicati/unioni-civili-associazioni-lgbt-a-colloquio-con-renzi-stepchild-adoption-e-il-cuore-della-legge-stralcio-inaccettabile/

Eilen sunnuntaina useissa Italian kaupungeissa järjestettiin mielenosoituksia parisuhdelain puolesta ja senaattia vaadittiin hyväksymään lakialoite välittömästi.
Juttu ja videoita Milanon mielenilmauksesta:
http://milano.repubblica.it/cronaca/2016/02/21/news/milano_tempo_scaduto_flash_mob_unioni_civili-133896401/

Suuria mielenosoituksia järjestetään 5.3. ja sateenkaarikansalaisten oikeuksia ajavat järjestöt toivovat, että silloin voitaisiin juhlia hyväksyttyä parisuhdelakia.
----
Lisäys

Lähetä vetoomus Italian parlamentille, jotta se hyväksyisi senaattori Cirinnàn parisuhdelakialoitteen kokonaisuudessaan mahdollisimman pian:
https://www.change.org/p/approvate-il-ddl-cirinn%C3%A0-unionicivili-matteorenzi-angealfa-beppe-grillo-facciamolastoria

Kommenttia muokattu: 22.02.2016 klo 21:01