Aito avioliitto ry osallistuu sateenkaariperheitä vastustavaan EU -kansalaisaloitteeseen (juttukommentit)

  • 2 / 8
  • Annu
  • 14.12.2015 19:56
Pirun nimi on natsismi, fasismiksikin sitä voi kutsua, joka nyt - tällä aikakaudella - esiintyy näissä vaatteissa.

Sen sisältöihin on aina kuulunut nämä: puhdas rotuaate, puhdas perheaate, yksipuoluejärjestelmä, totalitarismi, fundamentalismi, yhden suuren johtajan palvonta, massapsykoosin lietsonta, erilaisuuden vihaaminen, avoin vihapuhe, väkivallan ja rasismin normalisointi, konservatiiviset arvot (mm sukupolten tasa- arvon väheksyntä), Suomalaisuuden "omistaminen", rotuopillisesti.

Nyt on aika liittää kaikki mahdolliset hyvät voimat yhteen. Kuten ranskalaiset tekivät vaaleissa.
  • 3 / 8
  • oscari
  • oscari
  • 14.12.2015 21:57
Mistä tuo jutun valokuva on peräisin+ On muuten melkoisen rasistinen. Onko vain vaaleilla vanhemmilla oikeus lapseen, ei siis vähänkään tummempi ihoisilla?
  • 4 / 8
  • Havainnoija
  • 18.12.2015 2:45
Euroopan komissio
perustelee päätöstään rekisteröidä fundisten aloite mm. seuraavasti:
”Ehdotettu kansalaisaloite ei selvästi ylitä komission toimivaltaa tehdä ehdotus unionin säädökseksi, se ei ole selvästi oikeuden väärinkäyttöä, aiheeton tai tehty haitantekotarkoituksessa eikä se ole selvästi unionin arvojen vastainen”.
Komission päätös suomeksi
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-15-6304_fi.htm

Fundisten aloite on kyllä oikeuden väärinkäyttöä, aiheeton ja tehty erityisesti haitantekotarkoituksessa päämääränään saattaa sateenkaarikansalaiset kolmannen luokan kansalaisiksi mahdollistaen lisääntyvän syrjinnän. Lisäksi se on Euroopan unionin perusoikeuskirjan ja eurooppalaisten arvojen vastainen. Perusoikeuskirjassa kielletään syrjintä hyvin selvästi:

21 artikla
Syrjintäkielto
1. Kielletään kaikenlainen syrjintä, joka perustuu sukupuoleen, rotuun, ihonväriin tai etniseen taikka yhteiskunnalliseen alkuperään, geneettisiin ominaisuuksiin, kieleen, uskontoon tai vakaumukseen, poliittisiin tai muihin mielipiteisiin, kansalliseen vähemmistöön kuulumiseen, varallisuuteen, syntyperään, vammaisuuteen, ikään tai sukupuoliseen suuntautumiseen tai muuhun sellaiseen seikkaan.
Euroopan unionin perusoikeuskirja suomeksi:
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:C:2010:083:0389:0403:FI:PDF

EU-tuomioistuimesta kerrotaan lisäksi mm., että
”Euroopan unionin tuomioistuin on edistänyt perusoikeuksien toteutumista sopimusmääräyksiä tulkitsevilla ratkaisuillaan. Näitä ovat syrjintää koskevat kiellot eli kansalaisuuteen perustuvan syrjinnän kielto sekä sukupuoleen, rotuun, etniseen alkuperään, uskontoon tai vakaumukseen, vammaisuuteen, ikään tai sukupuoliseen suuntautumiseen perustuvan syrjinnän kieltäminen.”

Keski-Euroopassa ollaan lievästi sanoen tyrmistyneitä ja vihaisia komission päätöksestä. Vastaavantyyppistä aloitetta esimerkiksi romanien tai juutalaisten oikeuksien rajoittamiseksi tai poistamiseksi ei tietenkään hyväksyttäisi.

Katolisen kultin
pääkonttorissa toimiva paavillinen perhekonsuuli ehti heti iloita mahdollisuudesta päästä halveksimaan ja syrjimään sateenkaarikansalaisia ja -perheitä ( http://www.familiam.org/pls/pcpf/V3_S2EW_CONSULTAZIONE.mostra_pagina?id_pagina=12513&rifi=guest&rifp=guest ).

Fundisten aloitteen takana on lähinnä katolisia homoviharyhmiä, joskin suomalaiskiihkoilijat edustavat Amerikasta tuotuja hihhulilahkoja. Fundisten aloite ei tietenkään johda oikeuksiemme rajoittamiseen, mutta meidän pitää tietenkin puolustaa ja edistää oikeuksiamme joka päivä.
  • 5 / 8
  • Syrjivä avioliitto
  • 20.12.2015 13:18
Tässä on syytä muistaa että avioliitto instituutiona on suunniteltu siltä pohjalta, että heteroydinperhettä on yhteiskunnassa pidetty ideaalina.

Avioliiton tarkoitus on siis ollut luoda ehjiä heteroydineprheitä ja ehkäistä mahdollisimman hyvin muunlaisten perhemallien (yksinhuoltaja- ja uusperheiden ja luonnollisesti myös sateenkaariperheiden) muodostumista.

Tätä ihannetta ovat ylläpitäneet ja edesauttaneet avioliiton aikoinaan paljon tiukemmat rajoitukset, normit ja "säännöt" ja mm. se, että eroon on pitänyt ilmoittaa syy.

Sen vuoksi, jos nyt halutaan saada kaikki ja kaikenlaiset perhemallit "samalle viivalle" olisi kaikin puolin johdonmukaisempaa ja myös rehellisempää vastustaa avioliittoa "syrjivänä konservatiivisena instituutiona" ja esittää tilalle aivan toista järjestelmää, joka ottaisi huomioon myös kolmi- ja neliapilaperheet, polyperheet ja ylipäätään perheet, joissa on useampi kuin kaksi vanhempaa.
  • 7 / 8
  • smo
  • smo
  • 20.12.2015 16:41
Tietysti; vähemmistö on vähemmistö. Tuo kyselyn tulos ei kuitenkaan ole sellainen, mistä voisi vetää johtopäätöksiä minkään suhteen.

1) tuo ei ole mikään asiallisesti toteutettu äänestys
2) se ei ole sen paremmin mikään asiallisesti toteutettu mielipidekysely

Lyhyesti: tuollaiset avoimet kyselyt ovat lähinnä huutoäänestyksiä.

Useiden asiallisesti toteutettujen mielipidekyselyjen mukaan samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeuden kannattajia on suomalaisista selvästi yli puolet. Vastustajia on noin kolmannes.
  • 8 / 8
  • Havainnoija
  • 23.12.2015 0:05
AA-joukkiolla vastoinkäymisiä

Uuden Suomen Puheenvuoro-palvelu on poistanut AA-joukkion fanaattisimpien tapausten eli Susanna Koivulan ja Veikka Mattilan uusimmat kirjoitelmat. Samaan hihhuliporukkaan kuuluva Petteri Pietikäinen mussuttaa asiasta ( http://petteripietikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/208848-miksi-sananvapautta-rajoitetaan ).
Veikka Mattila ei lannistunut, vaan julkaisi kirjoitelmansa uudelleen ( http://veikkamattila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/208847-miksi-abortti-ei-ole-naisen-oikeus-vaan-syntymattoman-ihmisen-murha ). En tiedä onko täysin samansisältöinen kuin poistettu, katsotaan mitä tapahtuu.