Aito avioliitto -yhdistyksen puheenjohtaja erosi tehtävästään (juttukommentit)

 • 1 / 18
 • karhumiäs
 • 20.11.2015 20:47
Tarvitsemme laajan rintaman, joka kriminalisoi kaikkien uskontojen harjoittamisen. Sama aa on siis huolissaan uskonnonvapauden kohtalosta, kun tasa-arvoinen avioliittolaki astuu voimaan 2017. Syy eroon on takuuvarmasti Rahkosen näkemys, että Suomessa on tehtävä loppu uskonnonvapaudelle. Sovittamaton ristiriita. Uusäärioikeistomme löytyy siis kristillisistä lahkolaispiireistä.
Korviini tihkuneiden tarinoiden perusteellahan useammatkin AA-seurakunnan aktiivit lähestyivät allekirjoitusten toivossa myös muslimeita.

Vähän haiskahtaa siltä, että JP Rahkosen mieleen olisi yhden totuuden uskonnollinen valtio.

Minusta jokaisella pitää olla oikeus harjoittaa haluamaansa uskontoa. Toisaalta, uskonnollis-motivoitunut vallankäyttö on sopimatonta.
Pakeni jo etukäteen myrskyä, joka syntyy, kun paperisista kannatusilmoituksista menee läpi alle puolet.

Kommenttia muokattu: 21.11.2015 klo 11:46
 • 4 / 18
 • Jorma Hentilä
 • 21.11.2015 13:50
Kaikki moskeijat Suomessa sileäksi heti, jos täällä vielä jollain on järkeä päässä. Julkisilla paikoilla muslimiryysyissä kulkemisesta sakot. Kaikki islamiin viittaava symboliikka pitää kieltää. Koraani, Sirat, Haditit ja muu islamilainen kirjallisuus hävitettävä. Tällaista konkretiaa ehdottaisin aluksi."

Kotimaa24:n uutisen mukaan Rahkonen on kirjoittanut tällaista tekstiä facebookissaan päättyvällä viikolla.

Aivan ilmeisesti Rahkonen sai potkut eli tilaisuuden erota itse. Patmoksen Pasi Turusen eroa koskeva sitaatti em. uutisesta: "Keskustelimme siitä hallituksessa ja tulimme keskustelun jälkeen tähän tulokseen. Katsoimme, että on parempi, että hän ei jatka hallituksen puheenjohtajana."

Väkivaltaa lietsova puheenjohtaja tärvelisi lasten oikeuksilla ratsastavan aito-a-liikkeen maineen.
 • 5 / 18
 • TjaaTjaa
 • 22.11.2015 20:16
Uskonnonharjoituksen kieltäminen on typerä ja perustuslain vastainen ehdotus. Sen sijaan vihaa ja väkivaltaa levittävien saarnamiesten kohdalla on syytä luopua hyvuskoisuudesta ja tarkemmin pitää heitä silmällä. Useinhan nämä radikalisaatiota saarnaavat imaamit tulevat ulkomailta. Selkeintä olisi mahdollisimman nopeasti puuttua tähän ja esim asettaa heille maahantulokielto kuten tedään vaikkapa Saksassa tai Britanniassa.
Rahkonen on niin leimallisesti sidoksissa Aito avioliitto -seurakuntaan, ettei tämä päätös mielikuvia välttämättä muuta. Ja on mahdollista, että Rahkonen takapiruilee ainakin jossain määrin.
 • 7 / 18
 • TjaaTjaa
 • 23.11.2015 14:05
Rahkosen facebook sivulta löytyy hänen viimeaikaisia kirjoitelmiaan. Näyttää siltä, että avioliittolaki ja sitten vielä tämä päälle sattunut pakolaiskriisi ovat saaneet miehen käymään ylikierroksilla. Marxilaisia, muslimeita ja seta-homoja luuraa vähän joka nurkan takana.

Aika suoraan hän ehdottelee siellä "haitallisten" maailmankatsomusten ja uskontojen kieltämistä. Noh, jos haitallisista uskonnollisista liikkeistä puhutaan, niin kieltämisen voisi sitten aloittaa tuosta ihmisarvoa loukkaavasta Aito Avioliitto - liikkeestä.
Ai. Minä kun luulin, että taannoinen "Putous" -hahmo, Kete Rahkonen ja tämä olivat yksi ja sama henkilö...
Havainnoija kirjoitti: "AA-joukkion vt. puheenjohtajaksi on valittu Susanna Koivula..."

Tästähän voi tulla vielä hauskaa! Neiti Kouvulahan luki Aito Avioliitto ry:n Launch tilaisuudessa Heurekassa kirjeen tulevaisuudesta yhdessä Mikael Elmolhodan kanssa. Se oli aivan käsittämätöntä soopaa -- olisi aivan mahtavaa jos Neiti Koivula pääsisi AA puheenjohtajanakin saman tasoisiin suorituksiin.

Tosin sääliksi käy nuorisoa jota hän ohjaa.
Jamppa, tämä on jo hauskaa! Ja S. Koivula vie shown ihan uusiin sfääreihin.

Harmi ettei Hesari tai muu media reagoinut mitenkään ex-AA J-P Rahkosen potkuihin. Olisin viihdeprovosoitunut niin miellelläni.
AA-joukkion shown kruunaisi tietenkin se, että valitsisivat persujen Mika Niikon esittelemään aloitteen eduskunnalle. Jotkut persuaktiivit ovat jo Niikkoa esittäneetkin. Toivottavasti persujen Lea Mäkipää muistaa toistaa edelliset eduskuntapuheensa, joissa hän valittavalla äänellä kertoi tasa-arvoisen avioliittolain muuttavan Suomen riettaaksi bordelliksi. Hakkaraisen imetysongelmat, Oinosen hauvelit ja Saarakkalan uimahallifantasiat piristäisivät myös päivää samoin kuin krisupuolueen evankelistojen mielikuvitusmaailman ihmeet.
Suomen evlut kirkon tukemat homovastaiset lähetysjärjestöt kuuluvat myös AA:n tukijoukkoihin. Seuraavassa Kansanlähetyksen johtoporukassa toimivan kirjoitus, joka kertoo mainiosti, millä tavalla uskonnon omaksuminen häivyttää todellisuudentajun ja harhat korvaavat kaupunkilaisjärjen:
http://www.seurakuntalainen.fi/blogit/avioliitto-on-pyha-ei-ihmisten-tekoa/
---
Luxemburgin AA-joukkion kansalaisaloite homoavioliittojen kieltämiseksi
Luxemburgin äärikristittyjen Schutz fir d´Kand (”turvaa/suojaa lapsille”) keräsi tarvittavan määrän allekirjoituksia kansalaisaloitteeseen, jossa vaadittiin samaa sukupuolta olevien avioliiton ja adoptiomahdollisuuden kieltämistä kansanäänestyksen avulla. Parlamentti ei jostain syystä hyväksynyt paperisia kannatusilmoituksia (mahdollisesti epäselvyyksiä?), joten siihen tyssäsi. Fundikset veivät asian oikeuteen, joka päätti muutama päivä sitten, että myös paperiset kannatusilmoitukset on hyväksyttävä, joten tarvittava määrä täyttyy ja aloite menee parlamentin käsittelyyn. Koska parlamentti hyväksyi viime vuonna homoparien avio-oikeuden ja mahdollisuuden yhteisadoptioon äänin 56-4, fundisten aloite ei tietenkään johda mihinkään.

Tämä Schutz fir d´Kand -joukkio käyttää samoja valheellisia fraaseja kuin Suomen AA: eivät ole muka homoja vastaan, mutta parisuhdelaki homoille riittää, homoavioliitot vievät lapsilta äidin ja isän, ”todisteena” sateenkaariperheiden huonommuudesta mm. Regneruksen pseudotutkimus jne.
Tässä joukkion valheita saksaksi
http://www.schutzfirdkand.lu/argumentaire.php?lang=al
englanniksi
http://www.schutzfirdkand.lu/argumentaire.php?lang=an

Fundikset on ihmeen sitkeitä kaikkialla.

Kommenttia muokattu: 25.11.2015 klo 19:53
Tälläkin palstalla jotkut puolustelevat ääriuskovaisia, että heillä on oikeus mielipiteisiinsä. Mielipiteissäkin on rajansa, esim. naisten äänioikeuden vastustaminen uskonnollisilla perusteilla on ei-hyväksyttävää. Samaan pitää päästä homojen avio-oikeudessa. Ääriuskovaiset OVAT vähemmistöjen ongelma, heidät on aviopesty lapsesta asti sairaisiin, epäinhimillisiin mielipiteisiin. Siinä ei rationaaliset argumentit vaikuta mitään.
Aito avioliitto -seurakunnan kanssa tekemisissä olevat ovat erinäisissä yhteyksissä pyrkineet tekemään hajurakoa Rahkoseen. Ilmeisesti tapaus on aika kiusallinen.
Erityisen kiusalliseksi asian tekee varmasti Aa-seurakunnalle tämä tosiasia, jonka he tiedotteessaan itse toteavat:

"Vaihdoksella ei ole vaikutusta kansalaisaloitteen etenemiseen, jonka läpiviemiseen eduskunnassa Jukka Rahkonen osallistuu aloitteen toisena vireillepanijana normaalisti, kuten laki edellyttää."

Tuon lausunnon päälauseen sisältö lienee hurskasta toiveajattelua...
Tuolla ex-aa:laisella Rahkosellahan on samanlaisia julistuksia kuin Norjassa sillä kristinuskomyönteisellä, islaminvastaisella Anders Breivikilläkin ... ja mitä siitä seurasikaan 77 norjalaiselle, etenkin nuorille.

umpikristityillä ja islamisteillahan on aina ollut sisäsiittoiset ongelmansa.
kristillinen natsi-aatekin halusi pistää juutalaiset päiviltä, koska juutalaisuudessa ei uskota kuoleman jälkeiseen elämään lainkaan, mikä tietysti vetää jessen jossain ololta ja kuolemanjälkeiseen elämä-paratiisiin uskottelevalta kristinuskomukselta maton alta aika kokonaisvaltaisesti.

Toisaalta tekisi mieli melkein tehdä kansalaisaloite lasten vauvana henkisen raiskaamisen kieltämisestä, eli että ihmisen pitää itse saada valita uskontonsa, jos semmoista ylipäätään haluaa.

Mika Niikkohan on armeijasta vapautettu (kuten myös Teuvo Hakkarainen, James Hirvisaari, Olli Immonen), joten häneltä voisi kysyä, miten hän arvostaa sotiemme sankareita, kuten Suomen puolustamisessa ansioitunutta Touko Laaksosta ; )
Juuri löysin tämän Alfa-TV:n youtube videon Jukka Rahkosen haastattelusta. Jotenkin jännä ajankohta videon julkaisulle (30.11.2015) ottaen huomioon Rahkosen "poisjäänti" PJ:n tehtävistä. Ihan kuin Alfa TV:llä olisi jokin agenda tässä.

https://youtu.be/4MV5Zk9EHPM
YK:n Pääsihteeri Ban Ki-moon kiitti tänään juhlapuheessaan Helsingissä Suomea tasa-arvoisesta avioliittolaista. Siitä vaan kaatamaan sitä AA.