Harvat tietävät, että homosuhteet on kielletty yli 75 valtiossa (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • human
  • 17.11.2015 0:17
"Myös aidsin vastaisessa työssä homosuhteiden rangaistavuus on merkittävä ongelma. Koska aids on perinteisesti liitetty homoseksuaalisuuteen, eivät ihmiset seksuaalisesta suuntaututeisuudestaan riippumatta uskalla leimautumisen tai syrjinnän pelossa hakeutua esimerkiksi testeihin."

Niinpä, vaikka nykytiedon mukaan hiv/aids sai alkunsa heteroseksuaalisesta rannikkokaupunki-prostitutiosta Länsi-Afrikassa.

ääri-kristilliset käännytys-evankelistathan julistavat kovasti Etiopissa, Ugandassa, Nigeriassa, Kamerunissa yms. että seksuaalivähemmistöt levittävät hiviä ja ovat syyllisiä siihen - samalla nuo julistaen myös tuomitsevat kondomin käytön.

Mielenkiintoista olisi ollut myös kysyä ihmisiltä sitä, miten laajasti hyväksyttyä he arvelevat homorakkaudenkin ja muiden seksuaalivähemmistö-suuntautumisten olleen, nykytiedon mukaan, n. 1 eaa.
Etsimmekö etsimmekö kenties syyllisiä afrikasta alunperin? Nykytiedon mukaan HIV-1 siirtymistä simpansseista ihmisiin ei ole vielä täysin selvitetty. Yksi teoria on verikontakti simpanssien metsästyksessä ravinnoksi, virus levisi seksikontakteissa.
HIV-1 alatyyppi rantautui Gongosta Haitiin 1960-luvulla siirtotyöläisten keskuudessa, tämä tyyppi on levinneinen koko maailmassa. Amerikoissa epidemian katsottiin alkaneen "'Four-H-Club".

http://www.avert.org/professionals/history-hiv-aids/origin