Milonov kävi Suomessa - sanoi suomalaisten enemmistön olevan Venäjän perhepolitiikan linjoilla (juttukommentit)

Mainiota että paljastui tämä persujen todellinen viiteryhmä. Tämä tekee hyvää persujen kannatukselle, joka on jo ennestään vapaassa pudotuksessa. Samalla myös aitoavioliitohanketta voidaan tarkastella poliittisesta näkökulmasta, ollakko osa länttä vai samaistummeko mieluummin aitovenäläiseen arvomaailmaan.
Persujen kauttahan venäläiset lyövät kiilaa myös suomen- ja ruotsinkielisten välille. Soinilla katolilaisena on hyvin samanlaiset arvot kuin Venäjän Ortodoksikirkolla.
Venäjän ongelmat ovat suuria,valitettavasti seksuaalivähemmistöt on otettu suuriksi ongelmiksi jotta voidaan ihmisten asenteet suunnata pois todellisista ongelmista,kamalaa olisi elää tuollaisessa yhteiskunnassa.
Venäjällähän käytännön helvetit seuraavat toisiaan.

Siellähän oli maaorjuus-helvetti krisityn tsaarivallan aikaan.

Sitten ortodoksi-kristitty stalinin luoma helvetti,
jossa stalin hyysäsi berijaa, joka raiskasi ja sadistisesti kidutti venäläistyttöjä asunnossaan ja sen kellarissa mm. kaasupolttimilla - kellari oli niin musta kuin olla ja voi ja sieltä löytyi tyttöjen jäännöksiä.

Sitten on tämä amerikkalais-konservatiivi-krisittyjen tukema ortodoksi-Putinin hallintoseurakunta helvetteineen, jossa putin rii'ustaa nuoren tytön kanssa, joka voisi ikänsä puolesta olla likin hänen lapsenlapsensa. Ja sitten Milonovin rakas Putin on puheissaan vaatinut homoja jättämään lapset rauhaan.

Noh, ääriuskovaisetthan ovat tunnetusti perin luonnotonta porukkaa.

Tosin Milonovilla taitaa olla sama henk.koht. vaivansa, kuin oli Nokia mission johtojallakin, joka saarnasi rippikoululeirejä myöten homoja vastaan ja varoitteli nuoria homoista, mutta sitten itse naimisissa olevana bissenä vikitteli seksuaaliesti liikkeeseensä tullutta nuortamiestä.

Kommenttia muokattu: 30.10.2015 klo 20:18
On tosi kauhistavaa,että ihmisviha kumpuaa uskonnosta,että leimataan jokin ihmisryhmä pahaksi syntiseksi joka tulisi poistaa kuolemalla.Raamattuhan on täynnä monenmoista fobiaa ja vihaa kaikkea erilaisuutta kohtaan.Onneksi sitä ei enään noudateta kirjaimellisesti,silloin olisi henki mennyt monelta muultakin kuin homoilta.
  • 8 / 15
  • oi suuri ja mahtava Timo
  • 31.10.2015 22:39
Anteeksi, mutta miten niin NYT paljastui perussuomettuneiden eikun siis perussuomalaisten todellinen viiteryhmä? Kun ko. puolue vaati jo vuosia sitten venäjää Suomen kouluihin oppiaineeksi ruotsin kielen sijaan. Ja varsinkin viime eduskunnan aikaan puolueen mielestä Suomen olisi pitänyt nuoleskella Venäjää EU:n yhteisistä pakotteista luopumalla.
Venäjän suuri ongelma on demokratian puute,ja muut taloudelliset,sosiaaliset,ihmisoikeuskysymykset.Venäjän opiskelu kouluissa Suomessa on sinänsä ihan OK.Nykyhallinto siellä on viemässä maata entistä pimeämpään suuntaan.Jospa kansa jossainvaiheessa vielä kumoaa Putinin hallinnon.Ei noin voi Venäjälläkään jatkua ikusesti.
Soini on niin oman poliittisen kliimaksinsa pauloissa, että Suomen Venäjän suuntaan harjoitetut heikoimmatkin diplomaattiset ponnistelut ihmisoikeusasioissa lienevät hautautuneina tulevat 4 vuotta.

Mitkä tahansa näyttäytymiset jonkin "mahtavan ja suuren" rinnalla ovat Suomen orille se asia nro 1, vastenmielisen lapsellisuuteen saakka: "... Hello I'm Dino from Finland ..."

Örk!

Valitettavasti erityisesti Suomen Venäjä-suhteita on harjoitettu perinteisesti hyvinkin pitkälle ns. kulttuurirelativismin hengessä. Soini jos joku nojautuu tähän ajatteluun.

Erityisen naurettavan tästä hommasta tekee se, että suomalaisugrilaisten kansojen vähemmistöoikeudellinen asema Venäjällä ja Venäjä-Viro-suhteiden kautta myös Virossa (Venäjän Viron syöjä -agentit mm. Viron sisäpolitiikassa ) on kaiken aikaa heikentynyt Putinin hallinnon aikana. Suomen ulkopolitiikka varsinkin nyt piutpaut välittää tästä tosiasiasta.

Kun näin on, niin voi hyvin kuvitella miten häntäpäässä sijaitsevatkaan hlbti-vähemmistöjen ihmisoikeusasiat diplomatian asialistalla NYT!

Vastenmielinen kansainvälinen äärioikeistolainen arvokonservatiivien liittouma verkostoineen ulottaa lonkeronsa yli Venäjän, Euroopan ja USA:n.
Nyky Venäjän hallinnon mukaan suurin ongelma ovatkin juuri Hlbti-ihmiset.Heille ei voi antaa ihmisoikeuksia,koska se turmelisi ja rapauttaisi Venäjän,veisi rappioon,moraaliseen tuhoon.Venäjää odottaisi Sodoman ja Gomorran kohtalo. Tätähän ajattelua ortodoksikirkko vahvasti tukee. Suomestakin löytyy tietyistä suunnista tällaista ajattelua.
Löytyypä hyvin Suomestakin, vaikka näissä "suunnissa" ilmenee samalla erilaisia systemaattisia pyrkimyksiä kehitellä peiteideologioita (esim. j ahvio/patmos) yhteyksien kiistämiseksi Venäjän vastaaviin konservatiivipiireihin.

Soini ja PS:n viralliset nykylinjaukset ovat korkeassa kurssissa näissä suomalaisissa "suunnissa", melkeinpä henkilöpalvontaan saakka.

Soini on osallistunut ranskalaisen LMPT:n homovastaiselle marssille ja Venäjällähän on oma vastaava "perhelippunsa" eli ns. heterolippu, kuin LMPT:llä. Venäjän rahoittama Ranskan äärioikeisto on riehunut pahoin tuloksin LMPT:n marssien yhteydessä. LMPT tietysti kiistää kaikki yhteytensä mutta selitykset ontuvat, sillä hlbti-vastaisen yhteiskunnallisen ilmapiirin lietsonta yhdistää. Kaikkein radikaaleimmat ääriainekset pitävät huolen likaisista hommasta, kuten hlbti-vähemmistöjen henkisestä ja jopa fyysisestä pahoinpitelystä.

Vaikka ei haluta myöntää, tosiasia on, että samaa rasistista ja hlbti-vastaista toimintaa tapahtuu niin Venäjällä kuin Euroopassakin, sekä USA:ssa. Ja kaikki tyynni on vieläpä kytköksissä toisiinsa.

Historia toistaa itseään.
Suomi voisi todellakin olla Hlbt-asioissa aktiivisempi,meillä on vielä liikaa jarruja ja pimeää ajattelua joka hidastaa.Persut-KD-Kokoomus,pahimmat.Muistakin löytyy vastustajia,aito-avioliitto pimeimmästä päästä.On meillä kuitenkin valoa tunnelin päässä,Seta on tehnyt hyvää työtä ja kiitos kuuluu ihmisille jotka ovat taistelleet Hlbt- ihmisten puolesta.
  • 14 / 15
  • Jorma Hentilä
  • 2.11.2015 0:40
Ilman viisaita ja avarakatseisia heteroita emme olisi saavuttaneet kaikkea sitä, josta nyt voimme iloita. Se meidän on syytä aina muistaa. Tällä yhteistyöllä tuloksia on saatu aikaan. o
Homojen on itse pitänyt aloittaa ihmisoikeustaistelu ja ovat järkevillä ja todelliseen tietoon perustuvilla perusteluilla sekä tulemalla itse ulos piiloista saaneet hyväksyntää lähimmäisissämme,ja he ovat tulleet mukaan puolustamaan meitä.Ei tarvitse olla homo, hyvä hetero on hyvä puolustaja.Kaikki edistykselliset heterot vain puolustamaan Hlbt-ihmisiä.