Hallitus antoi eduskunnalle esityksen avioliittolain liitännäislaeista (juttukommentit)

  • 1 / 15
  • Minna B
  • 15.10.2015 15:40
Lindström on melkoinen vellihousu, kun ei uskaltanut esitellä päivänselvää lakimuutosta eduskunnalle. Ensin ollaan niin äijää, mutta sitten kun tulee kova paikka, niin mennään peiton alle piiloon. Voi voi Jari-parkaa. Onneksi löytyi naisedustaja Berner, jolla oli ballsia vähän enemmän.

Persuilla on ilmeisen vaikeaa päättää, että ovatko he hallituksessa vai eivät. 10% kannatukseen tämä nyt ei olisi enää vaikuttanut suuntaan tai toiseen.
  • 5 / 15
  • Havainnoija
  • 15.10.2015 19:05
”Ensin ollaan niin äijää, mutta sitten kun tulee kova paikka, niin mennään peiton alle piiloon.”

Sinänsä ei mitään uutta, sillä persuissa on pilvin pimein näitä pienimunaisia tapauksia, joiden suu käy aina, mutta sitten kun pitäisi ajaa suomalaisten asioita, niin urputetaan, kitistään ja juostaan vastuuta pakoon. Onneksi muista puolueista löytyy tekijöitä kuten sveitsiläissyntyinen Anne Berner (kesk), joka hoiti Lindströmin homman. Lindström ei ole toistaiseksi kitissyt, että ”me ei tykätä”, joten saattaa olla jopa niin, että hän oppi jotain keväisestä töppäilystään ymmärtäen pitää leipäläpensä pienemmällä.
Pääasia tietenkin, että demokratia toteutuu pienimunaisista huolimatta.
Niin se laki vain etenee, vaikka Cadenset ja Tjasit kuinka riehuvat. :)
"Uskonnonvapauslakiin on puolestaan tulossa muutos, jonka jälkeen lapsen kuuluminen uskonnolliseen yhdyskuntaan vaatisi aina huoltajien yhteistä päätöstä."

Eli lapsen etua ei edelleenkään ajatella. Eli lapsi ei saa päättää itse, haluaako kuulua johonkin uskonnolliseen ideologiseen yhdistykseen.
  • 8 / 15
  • Jorma Hentilä
  • 16.10.2015 14:15
Minusta on turhaa suitsuttaa Anna Bernerin rohkeutta. Jokaisella ministerillä on virallinen varahenkilö, ja Berner on oikeusministeriössä Lindströmin vara. Hän toimi sen mukaisesti, kuten hallituksessa on päätetty, toisin sanoen, että lainmuutokset viedään läpi edellisen eduskunnan päättämän ponnen mukaisesti. Jos oikein ymmärrän, STM:ssä valmisteltavat lainmuutosesitykset esittelee Mäntylä (ps), jos ei jänistä, ja jos jänistää, Rehula (kesk).
  • 9 / 15
  • Havainnoija
  • 16.10.2015 14:34
...ja kitinä jatkuu

Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmä pitää hallituksen esitystä huonosti valmisteltuna, haluaa laajaa lausuntokierrosta ja vaikutusarviointia. Huvittavinta on kohta ”Esitys jättää Kristillisdemokraattien mielestä huomioimatta sen, että avioliittokäsityksen eriytymisen seurauksena osa kirkkokunnista mahdollisesti luopuu vihkimisoikeudesta. Tämä lisäisi maistraattien kuluja merkittävästi.”
http://www.kdlehti.fi/2015/10/16/hallitus-teki-esityksensa-avioliittolain-muutoksista-kiireella/

Krisupuolueen johtoon valittu helluntailainen evankelista Sari Essayah on vähintään yhtä homovihamielinen kuin Päivi Räsänen. Kannustajana on fanaattinen Sari Tanus. Kristofasistit eivät onneksi päätä maamme asioista.
Sääliksi käy tuota kd-porukkaa, kansa on hylännyt nuo kivikautiset mielipiteet aikoja sitten.
  • 11 / 15
  • ihmettelijä
  • 16.10.2015 16:14
Tämä hallituksen päätös on merkki siitä että mikään keskeinen poliittinen voima ei aio enää estää tai vastustaa avioliittolain muutoksen viemistä loppuun kumoamisesta puhumattakaan . Jos näin olisi kyseisiä muutoksia ei vietäisi eteenpäin. Kun lainsäädännön juna pistetään liikkeelle sitä ei pysäytetä.
  • 12 / 15
  • Ei Juristintutkintoa
  • 17.10.2015 10:58
Epäoikeusministeri Jari Lindström on suomen Kim Davis.
Jännä miten kaksnaamaista porukkaa täällä. Haukutaan persuja pienimunaisiksi ja kiristillisdemokraatteja kristofasisteiksi. Samaan aikaan jos joku sanoo pari valittua sanaa setalaisesta homosaatiosta niin ollaan niin loukkaantuneita ja uhria. Peräänkuuluttaisin käytöstapoja. Vaikkei vastapuolen mielipide sinua miellytä, niin ei se oikeuta asiattomuuksiin.

Itse asiaan: Eipä tuo minun peppuani kutita että kuka tämän asian esittelee. Kristillisten toive laajasta eduskuntakäsittelystä on ihan hyvä. Ei lakeja ilmän käsittelyä kuulu läpi nuijia. Toki ei kaiken laajaan käsittelyyn aika aina riitä, mutta jos halua tässä tapauksessa riittää niin siitä vain.
Kuuleppas 'homopoika', uskovaisia saa haukkua niin kauan kuin yrittävät evätä jonkun kansanryhmän perusoikeuksia. Vähän sama kuin homot yrittäs kumota helluntailaisten oikeuden solmia avioliiton tai kasvattaa lapsia.
Minusta henkilökohtaisuuksiin meneminen tai jonkin määrätyn ihmisryhmän tölviminen kommentoinnissa ja keskustelussa on tarpeentonta. Sellainen kertoo enemmän sanojasta kuin kohteestaan. On toki ymmärrettävää, että ilkeät sanat ja kärjistykset voivat joskus toimia ukkosenjohdattimena sanojalleen, mutta muutosta ilkeitä asioista toisista sanomalla ei saa aikaan; kuilu vain syvenee. Hedelmällisempää on kohdistaa kritiikin kärki tiettyyn tai tietynlaiseen virheelliseen käsitykseen ja käytännön toimintaan.

Rakastetaan noita homo-ongelmaisia yhdenvertaisuuden vastustajiakin. Rakastetaan heitä niin paljon, ettei heillä ole enää tilaa homo-ongelmilleen. Rakkaudestakin tässä nyt hyvää vauhtia etenevässä lainsäädäntöprosessissa on kyse... :)