Venetsian pormestari nyt pride-kulkueen kimpussa (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • human
  • 27.8.2015 20:33
Aika tavanomaista uutisointia, kun uutisessa ei kerrota sitä syytä, miksi tuo pormestari, keskustaoikeistolainen liikemies Luigi Brugnaro vastustaa Pride-juhlia.

Eli hänhän on umpi-kristitty ja kyseessä umpi-kristitylle maalle tyypillinen ongelma.

Mitähän mieltä tuo pormestari on siitä jessen 12 miekkosen haaremista?


Sinälläänhän tuo Venetsia on pikku paikka, eli siellä on kaikkinensa asukkaita saman verran kuin meillä Suomessa Espoossa (270t). Venetsialaiset ovat pitkään jo muuttaneet sieltä pois ja väestö, sekä palvelut ovat kutistuneet. Tulvat vaivaavat ja vanhat rakennukset rapistuvat. Kaupungista on tullut entistäkin enemmän turistipaikka ja sinne on muuttanut jonkin verran varakkaampaakin porukkaa asustelemaan. Turisteille tosin houkuttelevampia, kiinnostavampia ovat Adrianmeren rannikon, Kroatian ja muut rannikkopaikat.

Hlbt-matkailulle siellä on likimain yksi varsinainen gay-baari ja sitten muutama gay-ystävällinen baari, ravintola ja hotelleja. Turistipalvelut ja turistihoukuttimet ovat kaupungille taloudellisesti ja elinvoimaisuuden kannalta elintärkeitä ja siksikin onkin outoa, että kaupungin pormestarille ei kelpaa hyviä turisteja kaupunkiin tuova Pride-juhla.

Kommenttia muokattu: 27.08.2015 klo 21:00
Tuossahan se ensimmäisessä kappaleessa kerrotaan mitä jo Ylen uutisen otsikossa nostettiin esille:

"Venetsian pormestari sanoi La Repubblica -lehdessä, ettei hänen hallitsemassaan Venetsiassa nähdä pride-kulkuetta, jollaiset hänen mukaansa ovat "farssi" ja "äärimmäistä kitschiä".

Elton John on myös älähtänyt. Hän pitää Luigi Brugnaroa “extremely silly looking mayor of Venice.”

http://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2015/08/27/no-gay-pride-parade-in-venice-says-italian-mayor-amid-feud-with-elton-john/

Bruganon kaltaisia tulee vastustaa, esittää vastalauseita ja eriviä mielipiteitä. Nimittely umpi-kristityiksi (onko tuo loukkaus?) tai hassun näköisiksi ei palvele ketään.
  • 3 / 4
  • Havainnoija
  • 7.9.2015 1:11
Lähetä vetoomus Venetsian pormestarille, jotta yhdenvertaisuutta edistävät kirjat palautetaan kouluihin, kirjastoihin ja päiväkoteihin. Lisäksi Brugnaron tulee pyytää anteeksi Venetsian pridea halventavia kommenttejaan:

https://go.allout.org/en/a/venice-mayor/
  • 4 / 4
  • Renzi & Tsipras, Shame on you!
  • 10.9.2015 14:57
Italia ja Kreikka ovat ainoita suurempia Länsi-Euroopan maita (EU15 + Norja, Islanti ja Sveitsi), jotka eivät tunnusta samaa sukupuolta olevien suhteita mitenkään.

BeNeLux-maissa, Espanjassa, Portugalissa, Ranskassa, Britanniassa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Islannissa homoavioliitot ovat olleet sallittuja jo pidempään. Suomi ja Irlanti ovat jo tehneet laillistamista koskevat päätökset (tosin samaa sukupuolta olevien avioliitot eivät vielä ole lainvoimaisia). Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä homo- ja lesboparit voivat rekisteröidä parisuhteensa.

Italian ja Kreikan sietäisi hävetä. Kreikka on vieläpä länsimaisen kulttuurin ja sivistyksen kehto.