Vihreä saari, kansanäänestys ja sateenkaari (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • tjas
  • 26.5.2015 17:58
"Tämä veti maton niiden "hiljaisesta enemmistöstä" puhuvien alta, jotka vaikkapa meillä Suomessa väittävät, että mielipidetiedustelut antaisivat ylioptimistisen kuvan kansan myönteisestä suhtautumisesta tasa-arvoiseen avioliittolainsäädäntöön."

Toisaalta mielipidetiedustelut ohjaavat äänestyskäyttäytymistä jopa siinä määrin, että usein gallupien teettämistä on toivottu kiellettäväksi. Tälläkin kertaa "kannatus" itse asiassa romahti jopa 75 % (gallup 1kk sitten) -> 62 % (lopullinen äänestystulos).

LGBT-asian ajamisesta ja sen metodeista on tehty artikkeleita jo 1980-luvulla. Lukemalla esimerkiksi http://www.massresistance.org/docs/issues/gay_strategies/after_the_ball.html sisältämän artikkelin, on suhteellisen helppo havaita miten massoja on manipuloitu ja manipuloidaan edelleen, asian tiimoilta.

Ei sillä etteikö äänestystulos olisi ollut selvä, vain kannanottona tähän että "hiljainen enemmistö" ei olisi edelleen validi argumentti. Irlannissa jätti myös lähes 40 % äänioikeutetuista äänenstä antamatta.

Voisin kuvitella, että suurin osa, jopa ylivoimainen osa näistä äänestämättä jättäneistä olisivat olleet asiaa vastaan, mutta muun muassa tämän "75 % gallup -ohjauksen" takia katsoi tilanteen olevan toivoton. Verraten ainakin siihen hegemoniaan, että ihmiset matkustivat kymmeniä tuhansia kilometrejä äänestääkseen asian puolesta ja nämä "kyllä" äänet tuli varmasti perattua aika tarkkaan.
Todennäköisempi vaihtoehto kuitenkin on, että kotiin jäivät sellaiset ihmiset, joita EVVVK - ei voisi v***u vähempää kiinnostaa kyseinen asia.

Olen muuten seuraillut toisinaan tuota http://www.massresistance.org/ -sivustoa. Hyvin mielenkiintoinen näkökulma maailmaan. Oikeasti: http://www.massresistance.org/ -sivusto kyllä sisältää oikeasti yksinomaan aikamoista tuubaa.

Suomen avioliittolakikuvioidenkin suhteen siellä on kaikenlaisia höpöpuheita. Eräs huvittavista yksityiskohdista oli väite siitä, että suuren valiokunnan äänestys esityksestä olisi tehty jotenkin salassa ja erikoismenettelyllä - ja että yht´äkkiä olisi vain ollut vastassa lopullinen 12.12. järjestetty äänestys.

No huh huh.

Suuren valiokunnan päätöksestä kerrottiin kyllä ihan normaaliin tapaan valtamediassa (jos kohta myös http://ranneliike.net/teema/suuri-valiokunta-puoltaa-avioliittolakialoitetta?aid=11478 -sivustolla). Toiseksi; tällaisessa tapauksessa kyseessä oli yksinkertainen äänestysasia.


Nimimerkki "tjas", ymmärränkö oikein, jos arvelen tuon sivuston ja taustavoimien edustavan sinulle hyvinkin tuttua viiteryhmää?
  • 3 / 4
  • Havainnoija
  • 27.5.2015 0:27
Mainittu massresistance.org kuuluu ihmisoikeusjärjestö Southern Poverty Law Centerin listaamiin homovihajärjestöihin. Se on vuosikymmeniä levittänyt valheita ja homovihaa ja vihanlietsonta jatkuu. Ihmisoikeusjärjestö SPLC perustettiin 1960-luvulla ajamaan mustien oikeuksia. Se on vuosien varrella laajentanut toimintaansa ajaen muidenkin syrjittyjen kansanryhmien oikeuksia.
---
Nimimerkki tjas on nyt esittänyt suurin piirtein kaikki fundisten eli Patmos-säätiön hörhöjen (Ahvio, Turunen), sekopäisiä kirjoittelevan Puolimatkan ja muiden hihhuleiden luulot, uskomukset ja tahalliset valheet, jotka on suomennettu USA:n homovihajärjestöjen sivuilta. Jokainen saa toki kirjoitella mitä tahansa, mutta joskus ihmetyttää, että jonkun suomalaisen ajatusmaailma voi olla niin typistynyt, että perustaa maailmankuvansa valheisiin ja vihaan kanssaihmisiä kohtaan.

On toisaalta hyvä, että tjas haluaa paljastaa kaikille suomalaisille fundisten sairaalloisen homovihan, sillä se edistää osaltaan tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, koska normaalit suomalaiset, irlantilaiset jne. eivät halua olla missään tekemisissä fundisten typerehtimisten kanssa.
Myös aborttikysymyksessä kansa sanoi sanansa. Hallitus laatii parlamentille esityksen, jonka mukaan lähes täydellinen aborttikielto poistuu ja tilalle tulee laki, jossa abortti sallitaan suunnilleen samoin perustein kuin monissa muissakin Euroopan maissa.