Unkarin pääministeri: Homoja siedetään, kunhan eivät keikuta venettä (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • karhumiäs
  • 24.5.2015 20:16
Miksi tämä kaikki vaikuttaa niin tutulta? Perussuomalaisten vuoksi? Perusnuorten käsitys vähemmistöjen paikasta on ollut yksinkertaisesti: olkaa näkymättömiä. Jos on pakko olla esillä, esittäkää vähemmistökritiikkiä. Vrt Karhun ja Tynkkysen ulostulot.
  • 2 / 2
  • human
  • 25.5.2015 0:56
EU:n huippukokouksessahan viime perjantaina Euroopan komission nykyinen puheenjohtaja, Luxemburgin Jean-Claude Juncker tapasi Unkarin Orbánin.
Orbánin saapuessa Juncker tokaisi vieressään olleelle Latvian pääminiesterille "Diktaattori tulee". Juncker töräyttikin sitten Orbánille "Terve, diktaattori" ja antoi myös läpsyn poskelle. (Juncker luultavasti viittasi kommentillaan myös yhdysvaltalaisen senaattorin John McCainin joulukuiseen kommenttiin, jossa tämä kutsui Orbánia uusfasistiseksi diktaattoriksi, mutta osansa saattoi hyvinkin olla unkarilaisten kommentit Luxemburgin pääministeriin liittyen).
Orban vastasi Junckerille "Terve, suurherttua".

Aiemmin viime viikolla, tiistaina Unkarin Orbán herätti pahennusta halutessaan keskustella EU-parlamentissa kuolemanrangaistuksen käyttöönotosta. Sitä olivat toivoneet jotkut Unkarin nykyviranomaiset.

- - -

Jutun kuvatekstiin "Virallisen Unkarin arvomaailmaa leimaa ikivanha kristillisyys" ei voi muuta sanoa, kuin että kristillisyys ei ole perinteistä, eikä ikivanhaa, vaan se on ainoastaan luonnottoman vanhoillista.

Mitä Unkarissa oli ennen kristillisyyden sinne maahanmuuttoa? Paljon hyvää, tietenkin.

Kommenttia muokattu: 25.05.2015 klo 01:12