Obama haluaa kieltää ns. eheytysterapiat (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • Pylyvännäinen
  • 11.4.2015 6:09
No Obamahan onkin aina kaikkea kristillistä ja raamatullista vastaan sekä jumalattomuuden, antikristillisyyden, epäjumalanpalvonnan ja Israelin vastaisuuden puolesta.

Toivottavasti hänen seuraajansa on täysi vastakohta joka määrätietoisesti ja päättäväisesti ponnistelee koko kautensa ajan Obaman aikaansaannosten kumoamiseksi sekä hänen luomansa kulttuurisen ja poliittisen ilmaston muuttamiseksi takaisin vanhojen ja parempien aikojen mukaiseksi.

Ja kokonaan edellisestä aiheesta eriävästä yksityiskohdasta vielä sen verran, että se ohiolainen tyyppi oli oikealta nimeltään Joshua Ryan Alcorn; poika tai nuori mies eikä tyttö ensinkään, eikä nimeltään Leelah.

Kts. mm.

http://en.wikipedia.org/wiki/Death_of_Leelah_Alcorn

Kuvateksti: ”Born Joshua Ryan Alcorn, November 15, 1997 Kings Mills, Ohio, US"


http://edition.cnn.com/2014/12/31/us/ohio-transgender-teen-suicide/
http://heavy.com/news/2014/12/leelah-alcorn-joshua-alcorn-dead-suicide-rip-ohio-tumblr-suicide-note/

Tuon edellisen linkin sivulta mielenkiintoinen yksityiskohta: ” Alcorn left a suicide note on her Tumblr account, Satan’s Wifey”. Niinpä: Satan’s Wifey. Paljon puhuva ja kuvaava nimi liittyen sekä tähän koko homoiluun, lesboiluun ja trans-touhuun laajemminkin että myös Mr. President of the United States, Barack Obamaan henkilökohtaisesti.

http://thefederalist.com/2015/01/09/leelahs-law-is-bad-law-and-bad-medicine/


Uutisoinnista Smo:ta kiittäen,
Herra Pylyvännäinen.
  • 2 / 3
  • Public eye
  • 11.4.2015 10:29
Veli Pylvännäiseltä jäi nähtävästi sanomatta, että itse asiassahan Obama tiettävästi on muslimi, vai oliko sittenkin ateisti - no Antikristus joka tapauksessa.
Ja lisäksi hän ei ole edes syntynyt Yhdysvalloissa, joten hänen presidenttiytensäkin on perustuslain vastainen.
Ehkä Pylvännäisen unelma toteutuu, ja seuraavan Yhdysvaltain presidentin nimi on taas Bush. Tosin hänen harmikseen taitaa olla aika lailla laimennettu versio edellisestä, joten historian pyörän kääntäminen taaksepäin ei ehkä olekaan ihan kirkossa kuulutettu...
  • 3 / 3
  • Dudajev
  • 11.4.2015 23:50
Nimimerkki Pylyvännäinen antoikin oppikirjaesimerkin siitä vihasta ja halveksunnasta, joka ajaa vähemmistöihin kuuluvia nuoria itsemurhiin. Häpeäisit edes.