Some-sanasota Dolce & Gabbanan perhekommenttien vuoksi jatkuu (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • human
  • 17.3.2015 12:46
D&G menee siis ihan normaalien katolisten "moraali"kuvioiden mukaan. Tekevät syntiä, syyttävät muita synneistä ja menevät sitten ripittäytymään ja varmaan joku pedofiili-pappi antaa kaiken armollisesti anteeksi.

D&G:ltä Charlie Hebdon "Je suis Charlie":n käyttäminen on täyttä rienausta, sillä Charlie Hebdo on ateistinen, kaikista uskonnoista vapaa julkaisu ja D&G taas vaikuttaa olevan umpi-katolinen.

Ja taas samanlainen italo-katolinen sotku, kuin taannoin 2010, italo-jäätelöfirman mustaakin valkoisella & kaikilla mausteilla -jäätelömainoksissa:

Antonio Federici: https://www.google.fi/search?site=imghp&tbm=isch&source=hp&q=Antonio+Federici+ice-cream+advert

Jokohan kohta umpikristillisesti hoteroiva D&G julistaa, millainen keino-tuote se jeesus olikaan, montako utopia-luomi-iskää sillä olikaan ja kuka olikaan se, ihan pilvessä kaiket päivät olevan toisen iskän vaimo ja mitä se joosef ajatteli sen toisen miehen syrjähypystä ja spermaluovutuksesta maria-kohdunvuokraajalle?

Tai eihän se voine, sillä Italia on yksi niistä Euroopan maista (Tanskan, Saksan, Puolan, Irlannin ja Venäjän lisäksi), jossa on yhä voimassa, islamististen maiden tapaan, (kristillisen)jumalanpilkkalaki.

Ja vatikaanissa papparaiset tirskuvat ihan katketakseen episodi-lisäväristä, selällään rötköttäen, sikstuskappalin kattomaalauksia tiiraillessaan.

Ai mutta hei: Timo Soinilla onkin nyt dilemma, tukeako katolisen italo-miesparin ulosanti-sammakoita, lapsiydinperhe-homoja vastaan - vai miten populisoida asia :D

Kommenttia muokattu: 17.03.2015 klo 13:31
  • 2 / 3
  • Hönötin
  • 17.3.2015 13:35
Täyttää kunnianloukkauksen tunnusmerkit. Et ole jatkuvassa rienauksessasi pahimpiakaan homofobeja parempi.

Kirjoituksesi menevät päivä päivältä epäselvemmiksi joten ehdotan sinun menevän lääkärille. Ymmärrät kai olevasi sairas tai kiihkokristittyjen provo.

Toi vaan pahentaa homojen tilannetta, koska tollanen kirjoitustyyli ärsyttää lähes kaikkia.

DG:ltä outo kannanotto kyllä, kun itsekin ovat homoja. Mutta kukin tavallaan.