Homorummutus jatkuu - Timo Soinilla ja Nasima Razmyarilla vastakkaiset soundit (juttukommentit)

 • 2 / 21
 • Xx_Val_xX
 • 5.11.2014 9:31
Marxilaisuus on kaikkea muuta kuin vasemmistoa, meidän ja muiden länsimaiden talous perustuu Marxin oppeihin. Juuri sitä markkinatalous on, Lenin otti siitä hänelle kelpaavat osat. Joten aika surkea vertaus Soinilta, mutta mitä voidaankaan odottaa mieheltä joka örveltää jatkuvasti jotain epämääräistä.

Kommenttia muokattu: 05.11.2014 klo 09:37
 • 3 / 21
 • puppeliassi
 • 5.11.2014 10:23
Soinihan on sanonut arhinmäkeä kommunistiksi, ei hänen pälätyksiään kannata todesta ottaa.
 • 4 / 21
 • Public eye
 • 5.11.2014 12:07
Valitettavasti suuri, vaikkakin koko ajan kutistuva joukko edelleen ottaa Soinin sutkaukset todesta.
On helpompi uskoa kovalla äänellä toisteltuja yksinkertaistettuja iskulauseita kuin pohtia itse, onko niillä minkäänlaista pohjaa tosimaailmassa
 • 5 / 21
 • Havainnoija
 • 5.11.2014 15:42
Populisteja äänestäviä valitettavasti löytyy edelleen suuri määrä, mutta kuten Public eye totesi, joukko kutistuu. Fiksuimmat todennäköisesti lähtevät, joten jäljelle jäävässä joukkueessa tyhmyys tiivistyy:
http://uutiset.perussuomalaiset.fi/soini-joukkuepelin-merkitys-katso-video/

Nuorten puheenjohtajaksi valittu Sebastian Tynkkynen kuuluu uskontoineen menneisyyteen kuten johtajansa Soini. Kummallakin on homehtuneet eväät tarjottavana nykysuomalaisille. Sinänsä hyvä asia, että S. Tynkkynen kertoi avoimesti, kuinka surkea tapaus hän on.
http://uutiset.perussuomalaiset.fi/tuore-nuorten-puheenjohtaja-entista-rohkeampaan-suuntaan-video/
---
Soinin yksinvallasta kertoo kaiken muun lisäksi se, että hän vaati vuonna 2011 perussuomalaisten kansanedustajilta kirjallisen sitoumuksen, että eduskuntaryhmästä ei erota. Soinin vaatima orjasopimus ei tietenkään ole juridisesti pätevä.
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/timo-soini-vaati-kirjallisen-sitoumuksen-perussuomalaisten-kansanedustajilla-loikkauskielto/
Nämä PS -puuhat menevät koko ajan yhä naurettavampaan suuntaan.

Missään muussa sivistysvaltiossa aikoinaan ehtoollisviinit ja kirkkohopeat varastanut ja myöhemmin "ministerinsalkkunsa" pahamaineisen moottoripyöräjengin kerhotiloihin kännispäissään unohtanut ja vielä sittemmin kikkelikuviaan esitellyt herra ei voisi olla kuin kadunlakaisija (No bad meant. Ei siinäkään virassa mitään vikaa ole).
Sitten meillä on tällainen uskontoon ja kansalaishyveisiin vetoava pelle, joka tukee ja kannustaa edellä mainittua toista pelleä...

A. Hitler nousi valtaan populismilla erittäin pahana lama-aikana. Väitti sitten nostaneensa Saksan suosta omalla erinomaisuudellaan. Totuus on kuitenkin se, että silloinen Weimarin tasavalta sai taloutensa kuriin ja kasvuun jo ennen Adolfin esiinmarssia.

Nyt meillä T. Soini surffailee samoilla aalloilla. Talousnäkymät ovat mitä ilmeisimmin kääntyneet jo huomattavasti parempaan suuntaan, mutta annas olla, kun eduskuntavaalit tulevat. Muistaako kukaan Stubbia edes jonkinlaisena paranemisen alullepanijana, vai Soinia kaiken "väärän, vahingollisen ja epäluonnollisen" vastustajana?

Meillä oli joskus 70-80 -luvuilla aivan samanlainen hahmo, joka halusi valtaa kyseenalaisella popularismillä. Valitettavasti hänelle, nuo vuodet olivat nousukautta.
Tarkoitan "Valtakunnanjohtaja" Pekka Siitointa...
 • 7 / 21
 • Roskakuski
 • 5.11.2014 19:02
Toivotaan parasta ettei Nasima joudu maksamaan korkeinta hintaa mielipiteistään. Kun hänen kommenttinsa saavuttavat ISIS:n ja Talibanin johtajat voivat seuraukset olla hänen kannaltaan erittäin julmat. A2:n homoillassa Heidi Hautala ja Tarja Filatov hymyilivät ujosti kun suomalainen imaami kertoi homouden rangaistuksen olevan kuolema. Soinin vertaaminen muslimeihin osoittaa harvinaisen huonoa arvostelukykyä mutta hän itse vastaa sanomisistaan mikäli joku Suomen muslimi tilaa muftiltaan fatwan. Silloin voi tulla Soinia ikävä...
Suomalaisten enemmistölle homojen oikeudet eivät ole kynnyskysymys, joten Soini ei tässä asiassa saa siipeensä, pikemminkin kannatus lisääntyy.

Mutta abortti ja avioero koskettavat jo reilusti isompaa osaa väestöstä, ainakin periaatteellisena asiana.

Soinia pitäisikin hiillostaa julkisuudessa enemmän antamaan suora lausunto siitä, mitä mieltä hän on abortista ja avioeroista (sekä eronneiden menemisestä uudelleen naimisiin). Olen aika varma, että vastaukset saisivat kansan säpsähtämään ja miettimään mitä tämä puoluetta linjakuriin komentava Perussuomalaisten johtaja edustaa.

Haluammeko paavin määräävän siitä, miten me Suomessa elämme ja olemme? Tuskin kovin moni oikeasti haluaa!

Kommenttia muokattu: 05.11.2014 klo 19:04
 • 9 / 21
 • Public eye
 • 5.11.2014 19:39
Nykyisin Soini lienee jo paavillisempi kuin paavi itse. Toisin sanoen katolisen kirkon virallista oppiakin tärkeämpää hänelle on Timo Soinin määrittelemä ainoa oikea oppi.
Soini sönköttää edelleen homoliitoista. Se että puoluejohtaja ja kansanedustaja ei halua edes käyttää oikeita nimityksiä, osoittaa sivistymättömyyttä. Soini on uusimmassa plokissaan hyvin närkästynyt, kun kaikki eivät jaakaan hänen keskiaikaisia käsityksiään. Soini haluaa lisäksi, että Helsingin Sanomat julkaisisi Tapio Puolimatkan ( http://www.tapiopuolimatka.net/8 ) harhaluuloja ja uskomuksia:
http://timosoini.fi/2014/11/voittoja-ja-tappioita/
---
Juristi Husein Muhammed kirjoitti kolumnissaan ”Valtio ilman uskontoa, kiitos” jo neljä vuotta sitten, että Päivi Räsäsen ja Timo Soinin kaltaiset uskonnolliset konservatiivit ovat yhtä suuri uhka länsimaiselle yhteiskunnalle kuin vanhoillinen islam: ”On hullunkurista, että puolueista perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit meluavat eniten juuri islamista, kun ne samaan aikaan muistuttavat puolueista ylivoimaisesti eniten islamin vanhoillista tulkintaa lähes kaikissa yhdenvertaisuuteen, tasa-arvoon ja perhepolitiikkaan liittyvissä kysymyksissä.” Suosittelen lukemaan koko tekstin.
http://www.vihrealanka.fi/blogi/valtio-ilman-uskontoa-kiitos

Kommenttia muokattu: 05.11.2014 klo 21:30
Helsingin vihreä valtuustoryhmä on liittynyt homorummuttajiin. Mielenkiintoisinta tässä kampanjassa on ehkä seurata, ketkä EIVÄT halua rummuttaa :)
Lähdetään nyt kuitenkin siitä, että hyvä jos on tirinää ja pärinää yhtäällä - ja toisenlaisia vaikuttamiskeinoja mahdollisesti toisaalla. Ei vedellä siitä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

Ei sillä, rummutus on minustakin ihan osuva reagoimistapa, kun Soini kerran asian otti esille.


Nimim. naamiaispynttäytymisestä aina ja kaikissa tapauksissa ehdottomasti kieltäytyvä, vaikka tarkoitus olisi kuinka hyvä.
Yhtä kaikki, mielenkiintoista on seurata, millaista viestiä eri poliittiset ryhmittymät haluavat äänestäjilleen tässä asiassa antaa - vai pistävätkö päänsä pensaaseen tai piilottavat todellisen minänsä ilmeettömyyden naamiolla.
Niin, Soinin ja KD:n anti-homorummutus (?) on tapa piilottaa näkemykset abortista ja avioeroista. Kumma kyllä toimittajatkit kompastelevat aina homokysymykseen tässä kohdin.

Kansakunnan "moraali" ei voi mitenkään muodostua pelkästään homokysymyksen kautta. Ja tässäkin kohdin on kysymys tasa-arvosta, ei niinkään homojen oikeuksista. Suuri osa suomalaisia itseasiassa vastustaa tasa-arvoa!? Mitenköhän kävisi naisten tasa-arvolle tai äänioikeudelle tänäpäivänä?
Aika onton kuuluista demareiden homorummutus... SDP on hyväksynyt kaksi hallitusohjelmaa joissa sitouduttiin olemaan tuomatta tasa-arvoista avioliittolakia hallituksen esityksenä eduskuntaan. Silloin olisi pitänyt rummutuksen sijaan toimia.
Mitähän hallitusohjelmia ne demarinuoret ovat olleetkaan hyväksymässä....?
Tanskalainen kollegani kysyi UNESCON kokouksessa Genevessä, miksi suomalaiset eivät halua ratifioida allekirjoittamaansa vähemmistökielten edustajien asemaa (saamelaiset).
Kyse ei ollut 'patronising', vaan uteliaisuutta (heillähän on Grönlannin kysymys itsellään).
Vastasin tietysti metsä- ja sähköasioilla.
Päädyimme kuitenkin pohtimaan asian vilohsoofista puolta ja hän totesi, että sivistyskansa mitataan sillä, miten he kohtelevat (koettelevat) vähemmistöjä.
roskakuskin, etkös voisi roskakuskata soinia jonnekin kaltaistensa, Isiksen luokse, sillä Soinin kansallis(äärioikeisto)sosialismia ei tunnu erottavan heistä edes rautakangella.
- kiitos

Olisi hyvä kysyä jossain tv-lähetyksessä soinilta, räsäseltä ja muilta hölynpölyihin suuntautuneilta, tekikö se heidän mielikuvitus-jumalansa massa-abortit ja massa-eutanaisat niille kaikille vedenpaisumuksen aikaan raskaan olleille naisille ja sikiöille ja liki kaikille ihmisille, vauvoista mummoihin ja vaareihin? ja miksi, oliko niihin abortteihin ja eutanasioihin jokin perusteltu syy?

Kommenttia muokattu: 07.11.2014 klo 21:22
Razmyarin aktiivisuus menee jo huonon poliittisen huumorin puolelle. Torstaisessa ELC:ssa hän yritti selitellä islaminuskon homo- ja moniavioisuus kantoja parhainpäin (huonolla menestyksellä), SDP on kahdessa hallitusohjelmassa sitoutunut torppaamaan tasa-arvoisen avioliittolain tulon eduskuntaan, lisäksi hänen entinen työnantajansa Junger myöhästyi lakivaliokunnan kokouksesta kun lakialoitetta käsiteltiin kesällä.