Ruotsista vetoapua Suomen yhdenvertaisuuskeskusteluun (juttukommentit)

  • 3 / 8
  • jnsto
  • 15.9.2014 9:49
86 % ruotsalaisista äänesti demokraattisina toisiaan pitäviä puolueita. Jutussa ei väitetä 86 % äänestäneen demareita.
  • 4 / 8
  • jnsto
  • 15.9.2014 10:19
Uutinen Bjarne Kalliksen siirtymisestä kokoomukseen profiloi kokoomusta yhdenvertaisuusaihepiirissä.
Pahimmillaan tunnettu Kallis saa vedettyä perässään hlbti-asian kannalta huonon vaihtoehdon. Parhaimmillaan hyvän. Itsehän Kallis ei luonnollisestikaan ole hyvä.
  • 6 / 8
  • Riquman1990
  • 15.9.2014 14:09
"Jutussa ei väitetä 86 % äänestäneen demareita."

Ei niin, mut siinä nostettiin esiin se iänikunen lapsellinen heitto siitä, et 86 % ei äänestäny Ruotsidemokraattei. Kas kun...

68,7 % ei äänestäny Demareita
76,8 % ei äänestäny Kokkreita
87,1 % ei äänestäny Ruotsidemokraattei
93,2 % ei äänestäny Virheitä
93,1 % ei äänestäny Kepuu
94,3 % ei äänestäny Vasureita
94,6 % ei äänestäny Kansanpuoluetta
95,4 % ei äänestäny Kristillisii

Ja... Pisteenä i:n päälle:

96,9 % sano ei munanpuutteesta johtuvalle sairaalle miesvihalle. ;D
  • 7 / 8
  • Cadence
  • 15.9.2014 22:46
Löfven sulki myös ulkopuolelle vänsterpartietin, eli entisen Gudrun Schymanin (nykyisin feministisk initiativ) luotsaaman puolueen. Siitä huolimatta vänsterpartietin odotetaan tukevan varauksetta hallituksen linjaa, oppositiosta. Vänsterpartietin nykyinen puheenjohtaja, Sjöstedt, on pöyristynyt demareiden puheenjohtajan Löfvenin päätöksestä. Kannatusromahduksesta kärsinyt miljöpartiet pääsee sen sijaan ministeriposteihin kiinni.

Demareiden Löfven perustelee lievästi erikoista päätöstään samalla logiikalla kuin ruotsidemokraattien poissulkemista; kommunistit vahingoittaisivat hallituksen politiikkaa ja tekisivät vaikeaksi tuen etsimisen pienten porvaripuolueiden keskuudesta. Demareiden ja vihreiden yhteistyöllä ei pitkälle pötkitä; näillä kahdella on kolmannes valtiopäivien paikoista. Jos porvariallianssi on kärsimässä hätää, niin on omituinen punavihreäklikki.

Löfvenin nirsoilu tietänee uusia vaaleja, joiden ennustetaan satavan ruotsidemokraattien laariin. Osittain siksi, että Ruotsin vihreät, eli miljöpartiet, haluaa sulkea viimeisetkin ydinvoimalat ja avata rajat kaikkien tulla ja mennä. Tällä hetkellä arvioidaan, että Ruotsiin pukkaa viikkotasolla 2500 turvapaikanhakijaa ja vuositasolla määrän arvioidaan nousevan jopa 100 000 pakolaiseen. Asunnoista on huutava pula, joissain kunnissa jopa maalaiskartanoita on muutettu pakolaiskeskuksiksi. Opiskelijoita majoitetaan telttoihin.

Kaikki tämä porvarialliansin aikana. Mitä se tulee olemaan miljöpartietin hallitessa eksklusiivisesti demareiden kanssa ja kiristäessä demareilta kaikki mahdolliset edut, voi vain arvailla. Löfven on maalannut itsensä nurkkaan miljöpartietin kanssa. Monin paikoin alemman keskiluokan ja työväen kaupunginosat ovat kääntyneet demareiden kannattajista eksklusiivisesti ruotsidemokraattien äänestäjiksi; näin Rosengårdin naapurilähiössä, Almgårdissa, joka oli aikoinaan eksklusiivisesti sosiaalidemokraattinen, mutta jossa nykyisin 40% äänestää ruotsidemokraatteja. Myös Suomessa Halla-aho kiskoi suurimman kannatuksen sieltä, missä on eniten kulttuurien välisiä "kohtaamisia".

Ruotsia voi pitää Euroopan viimeisenä linnakkeena. Nyt siihen tuli muutos. Marine Le Pen, Ukip, Fremskrittpartiet, Danske Folkpartiet ja nyt ruotsidemokraatit todistavat, että Eurooppa on käymässä läpi valtaisaa poliittista mullistusta. Paluuta entiseen ei ole. Tämä on uusi Eurooppa. Mitenkäs oli sen lintukodon laita?
  • 8 / 8
  • Riquman1990
  • 16.9.2014 8:03
"Osittain siksi, että Ruotsin vihreät, eli miljöpartiet, haluaa sulkea viimeisetkin ydinvoimalat ja avata rajat kaikkien tulla ja mennä."

Hyvin Ruotsi on ainakin onnistunu toteuttaan Virheiden politiikkaa.