Näin EU-maassa: Liettuassa tv-kanavat kielsivät homojärjestön yhteiskunnallisen mainoksen (juttukommentit)

  • 1 / 15
  • puppeliassi
  • 26.8.2014 20:46
Jollei eu puutu asiaan niin eipä siitä hyötyä ole edes hlbt ihmisille.
Käsittämätöntä, että tällaista tapahtuu EU-maassa. Liettuaa ja Latviaa ei missään nimessä olisi pitänyt ottaa EU:n jäseniksi ennen kuin niissä lopetetaan vähemmistöjen sorto. Liettua boikottiin.
Ja jättää samalla Liettuan homot EU:n ulkopuolelle? Vielä turvattomampaan asemaan? Ei ehkä hyvä idea kumminkaan.
  • 4 / 15
  • Public eye
  • 27.8.2014 10:55
Asiassa on aina kaksi puolta. Onko helpompi painostaa uudistuksiin maata, joka kovasti halajaa EU:n jäseneksi, vai maata, jolle jäsenyys on jo auennut?
Yksi puoli on myös jälkiviisaus. Näitä takapakki-päätöksiähän on tehty EU-jäsenyyden voimaantulon jälkeen.

Nyt en ole niin perillä, että onkohan tuota lakia koeteltu EU-tasoisissa oikeusprosesseissa. Jos ei, niin tämän myötä varmaan tulee tapaus, jota käsitellä.
Liettuan huolta perhearvoista kannattaa tarkastella sitä vasten, että puolet sen nuoremmista ikäluokista lähti lätkimään maasta heti, kun rajat aukenivat. Eikä se koske vain Liettuaa, vaan kaikkien Baltian maiden väestö on huvennut nopeaa tahtia sitten EU-jäsenyyden. Jos väestö ei ryhdy pian lisääntymistalkoisiin, tilanne voi käydä tukalaksi jo pelkän huoltosuhteen vuoksi, joten ei ihme, jos "perhearvoille" on kysyntää (http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Lithuania).
  • 7 / 15
  • Public eye
  • 28.8.2014 12:15
Nämä "perhearvojen" puolustajat eivät taida tajuta sitä, että heidän luomansa yleinen ilmapiiri maassa on yksi suuri syy lisääntymisikäisen väestön katoamiseen muille maille.
Sehän se on... Ummehtuneeseen menneisyyteen haikailevat vallan kahvassa ajaa tulevaisuuteen katsovat muille maille.

Kun esimerkiksi monia perussuomalaisia kuuntelee, niin samanlaisesta paluusta eiliseen ja "yhtenäiskulttuuriin" siellä peräänkuulutellaan.
  • 9 / 15
  • Lapsentekoporkkana
  • 28.8.2014 15:11
Keppiä ja porkkanaa lisääntymistalkoisiin. Lapsiperheille veroalennuksia ja homoille sekä tahallisesti lapsettomille heteropareille lapsettomuusveroa.

Rahalla on yllättävän vahva asia, sillä saa aikaan vaikka mitä.

Lapsettomuutta ei tule ehdoin tahdoin edistää.


Lisäisin vielä, että Baltian maiden asukaskato alkoi jo Neukkulan hajottua.

Nimimerkki "smo" osui oikeaan kun sanoi että virhearvioita on laajentumisessa tehty. Eräs niistä Romanian ja Bulgarian kohdalla. Ne hyväksyttiin sisään liian aikaisin vaikka jäsenyyskriteerien täyttyminen oli puolitiessään.
En oikein voi hyväksyä "lapsettomuusveroja". En tietoisen lapsettomuuden valinneille heteropareille, lapsettomiksi tahdotta jääville heteropareille, sinkuille kuin homopareillekaan.

Sen sijaan alaikäisten lasten huoltajien verohelpotukset tai lapsilisät ovat ihan ok porkkana.
Verohelpotuksethan eivät hyödytä kaikeista pienituloisimpia kuten nyt suomessa ajetaan lapsilisien leikkauksen lieventämiseksi osalle porukalle veroalea. Siitä voidaan jossain ketjussa jatkaa miten järkevää lapsilisien leikkaaminen kyseisellä mallilla oli.

Minusta ei pitäisi ihmisiä rangaista että ei tee lapsia tai ei adoptoi(nimimerkki lapsentekoporkkanalle ei varmaan kelpaisi että homoperhe adoptoisi ulkomailta huonoista oloista suomeen lapsen/lapsia jotka saisivat sitten samoja tukia)

Fakta on että maapallolla on kohta liikaa porukkaa eikä kaikille voi taata kohtuullista elämänlaatua edes kommunismi, tällä hetkellä se onnistuisi mutta jossain vaiheessa ei, tosin naisten kouluttautuminen sekä ehkäisyn mainostaminen sekä sukupuoliroolien rikkoutuminen vähentää väestönkasvua.

Tosin taitaa nimimerkki lapsentekoporkkana haluta suomeen lisää sinisilmäisiä ja pellavapäisiä "herrakansaa" eikä esim kelpaa että mustaihoisia lapsia adoptoitaisiin suomeen huonoista oloista.
Porkkana lapsiperheen muodostamiseksi on ok, niin heteroille kuin homoillekin.
Jos sen sijaan lapsia olisi hankittava väkipakolla kepin välttämiseksi, ei siitä kyllä hyvä seuraisi, ainakaan niitten lasten kannalta.
Joo kyllä pitäisi vanhempien niitä lapsia haluta "hankkia" kuin että vain kepin välttämiseksi. Jos joku on sitä mieltä ettei pystyisi omasta mielestään tarpeeksi hyvää elämää tarjoamaan lapselle eikä olisi kiinnostusta yleisestikään lapsen elämää tukea niin ei siinä ole järkeä että lapset jäävät heitteille, varsinkin koska yhteiskunnan huostaanotto laitokset eivät ole tarpeeksi hyviä, lasten huostaanottobisnes vain lisääntyisi, joka on jo nyt ongelma kun ollaan ehkäisevistä tavoista auttaa perhettä luovuttu. Kivasti menee veroparasiitehin voitot ja lapset on surkeissa oloissa voitontavoittelun takia.
Homovihamielisyys tietenkin kostautuu Latvialle ja Liettualle. Olipa sitten homo- tai heteropari, lapsia ei halua vihamieliseen ympäristöön. EU:ssa on onneksi myös sivistysmaita, joissa kunnioitetaan ihmisarvoa.

Latvian ja Liettuan tilanne näyttää synkältä jatkossakin, sillä Gallup Worldin kyselyn mukaan vain 20 % latvialaisista ja liettualaisista katsoo asuinpaikkakuntansa/asuinalueensa olevan ns. homoystävällinen. Parhaiten menestyneiden joukossa ovat esimerkiksi Britannia, Hollanti, Kanada, Australia ja Tanska, joihin monet liettualaiset ovat muuttaneet tai muuttamassa.
Surullista tietenkin, että eurooppalaiset eivät ole kansanryhmien vainoista mitään oppineet, vaan monet joutuvat nytkin muuttamaan/pakenemaan kotimaastaan, jopa EU:ssa.
---
Lisäys
Gallup Worldin kyselytulosten mukaan 65 % suomalaisista katsoo asuinalueensa olevan homoystävällinen, 21 % ei ja 15 % ei tiedä tai ei halua vastata.

Kommenttia muokattu: 28.08.2014 klo 20:30
Miksi nämä maat ei liity Venäjään kun sinne tuo käytös sopii paremmin?

Kommenttia muokattu: 29.08.2014 klo 21:48