Google ottaa kantaa Venäjän sateenkaarivähemmistöjen asemaan (juttukommentit)

  • 1 / 21
  • Riquman1990
  • 7.2.2014 13:50
Mitkäs homo-olympialaiset siellä Sotsissa on? Sen verran naurettavaa tää keskustelu on ollu.
Onhan nuo Putinin ja kumppaneidensa touhut tosiaan olleet vähän naurettavia.
  • 3 / 21
  • Riquman1990
  • 7.2.2014 14:50
Pikemminkin tiettyjen länsimaiden touhu on ollu naurettavaa. Miten Sotsin kisat ylipäätään edes liittyy homoihin?
Jaa mitenkö? Esimerkiksi siten, että osa katsojista, urheilijoista ja muustakin väestä on homoja.
Yle pelaa varman päälle. Kisastudion olympiarenkaat ovat yksiväriset, eli valkoiset. Näin vältämme sen, ettei Suomi saa Venäjältä noottia homojen mainostamisesta alaikäisille.
  • 7 / 21
  • puppeliassi
  • 7.2.2014 18:41
Hienoa että google ottaa kantaa kun ei esim coca cola joka näkyvissä olympialaisissa sitä tee.
  • 8 / 21
  • Riquman1990
  • 7.2.2014 21:42
Eiköhän tää sirkus oo enemmän liittyny siihen, et jotkut länsimaiset valtionpäämiehet on halunnu politisoida koko kisat pelkästään poliittisten irtopisteiden takii. Tällä poliittisella teatterilla ei oo mitään tekemistä "homojen oikeuksien" kanssa!
  • 9 / 21
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 7.2.2014 22:43
Ottaen huomioon sen, että politiikka on toimijan omien tavoitteiden edistämiseen tähtäävää yhteisten asioiden hoitoa, on aika järjetöntä yrittää erottaa mitä tahansa poliittista toimintaa poliittisten irtopisteiden keruusta.

Kommenttia muokattu: 07.02.2014 klo 23:03
Propagoija-Riqu,

”Urheileminen on ihmisoikeus. Jokaisella ihmisellä tulee olla mahdollisuus urheilla olympialaisten hengessä ilman syrjintää ja yhteisymmärryksessä ystävyyden, solidaarisuuden ja reilun pelin aatteiden mukaan.”
– Olympialiikkeen Olympic Charter -peruskirjasta

Sotšin kisojen avajaisissa sattuikin hieno symbolinen "ongelma" heti alussa, kun areenalle tulleista 5 auringonkehrästä piti avautua Olympia-renkaat, mutta yksi ei avautunutkaan. Johtui varmasti Putinista, joka on kasannut hieman sulkeutuneen yhteiskunnan.
61-vuotiaalla Putinillahan on kisoissa seuralaisena se, nyt 24 vuotias Olympiavoittaja-voimistelijatyttönen ... hehän alkoivat seurustella joskus, oliko se 2009, jolloin tyttönen oli vasta 18 v korvilla, allekin.

Putin, Putin! Jätähän lapset Olympialaisissa rauhaan!

Kommenttia muokattu: 07.02.2014 klo 23:00
Ai putin on jo niin vanha.. Odotan näkeväni meemin fidel castro outlives another world leader :D
Onks joku kieltäny homoi (tai ketään muutakaan) urheilemasta?

"61-vuotiaalla Putinillahan on kisoissa seuralaisena se, nyt 24 vuotias Olympiavoittaja-voimistelijatyttönen ... hehän alkoivat seurustella joskus, oliko se 2009, jolloin tyttönen oli vasta 18 v korvilla, allekin."

Laskutaito hukassa? 89/90 syntyny tyttönen oli vuonna 2009 joko 19 tai 20. Ei siis suinkaan 18 eikä etenkään sen alle.
Tässä tapauksessa kirjotetaan, koska urheilutapahtuma ei liity niihin mitenkään.
Eikös Putinin suosima ortodoksikirkko suhtaudu aika kielteisesti avioeroon ja uusiin suhteisiin.
Oi, miten herttaista sinulta, rikuman 1999, selittää noita asioitasi ja saada siten ihmisten huomio kiinnittymään yhdentekevään teini-ikäisangstiisi. Kyseessä on kriittinen mahdollisuus kiinnittää huomiota naapurimaahamme, jossa homopojat ja muutkin hakataan julmasti Putinin armahduksella. Jokaikisen ihmisen pahoinpitely on paha asia ja siihen tulee kiinnittää huomiota, myös ranneliike.net:ssä tulee kiinnittää huomiota HBLjne.-ihmisten pahoinpitelyihin. Se, että Venäjällä ei olisi käynnissä laajan mitan ihmisoikeusrikos, on silmien ummistamista tärkeiltä asioilta.
Kelleköhän tässä on teini-ikäangsti jatkuvine Venäjän haukkumisineen menossa? Mä (ja miljoonat muutkin suomalaiset) meinaan nauttii täysin siemauksin Sotsin kisoista politisoimatta niitä turhaan. Jatkakaa te vaan teidän nillitystä, jos huvittaa!
Politiikastahan on kyse, jos ja kun valtion johtohahmo julistaa tapahtuman avatuksi. Ei sitä tosiasiaa voi oikein kieltää.
"Politisoimatta niitä turhaan" - jos sinut hakattaisiin kadulla Helsingissä ja päällesi huudettaisiin alentavia huutoja, jättäisinkö silloin tulematta avuksesi vain, koska tässä maassa on jokin kiva tapahtuma käynnissä juuri? En. Mieti asioita eri laidoilta, hyvä hra 1999.