Nuorisokysely: Sateenkaarivähemmistöihin kuuluvat nuoret kokevat yleisesti syrjintää (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • puppeliassi
  • 10.11.2013 18:36
kyllä kouluissa pitäisi asiaan kiinnittää paljon enemmän huomiota kuin nykyään suomessa. voisi myös jonkun kasvattavan opetusvideonkin laittaa opetussuunnitelmaan seksuaalivähemmistöistä ja rakkaudesta yleensäkin, saataisiin homofobiaa pois kouluista, opettajia myös täytyy kouluttaa ottamaan vastaan satenkaarinuori ja koulukiusaamiseen puuttumisesta
  • 2 / 3
  • Janne87
  • 11.11.2013 18:18
Puppeliassi kirjoitti kyllä kouluissa pitäisi asiaan kiinnittää paljon enemmän huomiota kuin nykyään suomessa. voisi myös jonkun kasvattavan opetusvideonkin laittaa opetussuunnitelmaan seksuaalivähemmistöistä ja rakkaudesta yleensäkin, saataisiin homofobiaa pois kouluista, opettajia myös täytyy kouluttaa ottamaan vastaan satenkaarinuori ja koulukiusaamiseen puuttumisesta

Minua kiusattu ylipainon ja oppimisvaikeuden takia koulussa 90-luvulla eikä opettajat ole puuttuneet kiusaamiseen mitenkään.Niin miten seksuaalivähemmistöt voisi olla erityisasemassa tässä asiassa ja heitä suojeltaisi kiusaamiselta kokonaan? Ja miksi kaikille oppilaille pitäisi näyttää koulussa jotain santeenkaari propagandaa? kun suomen väestöstä homoja on joitain 5%.. P.S Minusta nykyaikana rehellisesti tuntuu siltä että juuri seksuaalivähemmistöön kuuluvat kiusaavat valkoisia lihaa syöviä heteromiehiä.
  • 3 / 3
  • puppeliassi
  • 11.11.2013 19:20
niin sitähän voi miettiä miksi juutalaisia ja homoja pitäisi suojella ahdasmielisiä vastaan, pieni vinkki, toisen maailmansodan ajan saksa ja holokausti missä kiusattiin vähän mm homoja ja juutalaisia.

se on tietty surullista että sinua on kiusattu eikä siihen puututtu ja nyt olet homofobi, mutta ei se ole keneltäkään pois jos kiusaamista saataisiin vähennettyä oli se punatukkaisten, vasenkätisten, ylipainoisten, homojen, vammaisten yms.

en ollut kaapista ulkona peruskoulussa ja itseänikin kiusattiin julmasti melkein koko peruskoulun ajan, mutta en kokenut että jos tummaihoisten kiusaamiseen olisi kiinnitetty eristyistä huomiota että se olisi multa pois.

millätavalla seksuaalivähemmistöön kuuluvat kiusaavat heteroja? itse en koe sitä kiusaamisena jos näen kahden erisukupuolta olevan kävelevän käsi kädessä ja suutelevan. jos tarkoitat jotain seksuaalisävytteistä esim että joku kiusallaan pyytää sekstaamaan niin se on ihan hyvä että heteromiehetkin saavat maistaa omaa lääkettään, koska ainakin kun olin yläasteella niin pojat olivat törkeitä tyttöjä kohtaan.