Päivi Räsäseltä outo twitter-viesti - se oli vale-Päivi (juttukommentit)

Jotenkin minäkin rohkenen arvella, ettei aito ja oikea PR ole itse näiden viestien takana. Joko Päksyn twitter-tili on tosiaan kaapattu tai sitten kyseessä on vale-twitter-tili. Oli niin tai näin, on varsin mielenkiintoisesta tapauksesta nyt kyse.
  • 3 / 21
  • Xx_Val_xX
  • 29.6.2013 18:33
Aito tai ei, mutta toivon, että Päivi Räsänen parantuu ja suuntaa tiensä oikeasti lähemmäksi Jumalaa. Sitä Jumalakin yrittää Päivin suojelusenkelin kautta joka hetki, mutta valitettavasti Päivi ei kuuntele.
  • 4 / 21
  • päivihater
  • 29.6.2013 19:15
No just goo. Ihan varmasti on aito tili. Näinhän se saa vielä lisää julkisuutta. Katsoin ne joita se tili seuraa, niin ensimmäiset kristillisten naiskansanedustaja jne.
Päivi on ihan varmasti tänään rukoillut herraa eheyttämään homot.
Äskettäinhän myöskin Niinistön puolisolle, Haukiolle, oli joku tehnyt vale-twitter-tilin. Mahtaisikohan olla tuossa Räsäsenkin vale-tilissä sama takana.
  • 6 / 21
  • Riquman1990
  • 29.6.2013 20:20
Homopuolellakin osataan näköjään pelata likasta pelii... ;D
  • 7 / 21
  • seurakuntapastori
  • 29.6.2013 20:21
Viesti onkin liian ilmeinen pila ollakseen päksän. Rouva Räsänenhän kuuluu oletettavasti sisimmissään siihen uskontovereiden osastoon, joiden mielestä homot joutavat suoraan helvettiin eikä anteeksiantoa tipu vaikka kuinka rukoilisi.
Päksy on liian kokenut poliitikko päästääkseen julki persumaisia möläytyksiä.
  • 9 / 21
  • Otetaas se foliohattu pois
  • 29.6.2013 21:31
Riquman1990: Myönnät ei-homojen-puolella olevien pelaavan likaista peliä? Mistä tiedät että kaiken takana on juuri homo/homojen puolustaja, eikä esim. tavallinen trolli tai joku joka haluaa mielipiteensä julki kyseenalaisin keinoin? Tämä kaikkitietävyys salajuonesta herättää epäilystä siitä että kaiken takana olet SINÄ, motiivina varmaan se että saat jotain räpätettävää täällä. ;D
Ja suurin osa Persuistakin oli tietämättään liitetty mukaan epämääräsiin ryhmiin...
Totta monet on liitetty epämääräisiin ryhmiin kuten Persuihin.

Mitä Päiviin tulee niin en usko, että twitter-tiliä on kaapattu. Päivin on kaapannut pyhä henki, joka lähettää omia viestejä Päivin kautta.
Nimimerkki "otetaas se foliohattu pois", ennen ku sä nolaat ittes lopullisesti, niin mitä todisteita sulla on esittää väittees tueks? Vai oisko sittenkin niin, et sun kaltanen rekisteröimätön pelle on tän kaiken takana?

Kommenttia muokattu: 29.06.2013 klo 22:42
Kenties tuo Vale-Päivi on Päivin uusin alter ego, josta ei vielä olla kuultu? Kaikkien homojen ystävä Päikkylihän antanut erinäisiä lausuntoja niin kansanedustajan, lääkärin kuin kristityn näkökulmista.

*hymiö*
  • 14 / 21
  • Otetaas se foliohattu pois
  • 30.6.2013 8:05
Riquman1990: Onneksi minun ei tarvinnut tehdä nolaamisesi eteen mitään, teit sen itse vetämällä nettiraivarit. Vieläpä siinä kohtaa, kun joku esitti vastateorian osuen omaan nilkkaasi. Epäilyttävää.
Siinä vaiheessa aletaan haukkua ja vähätellä, kun ei ole itsellä enää mitään sanottavaa. "Sun kaltainen rekisteröimätön pelle". Rekisteröimättömyyskö se pellen tekee? Mikä sitten on sellainen joka uskaltaa vittuilla vain nimimerkin suojin?
Viesti onkin liian ilmeinen pila ollakseen päksän. Rouva Räsänenhän kuuluu oletettavasti sisimmissään siihen uskontovereiden osastoon, joiden mielestä homot joutavat suoraan helvettiin eikä anteeksiantoa tipu vaikka kuinka rukoilisi.

seurakuntapastori (ei rekisteröitynyt) • 29.06.2013 20:21

* Saahan sitä kuka tahansa toivottaa toisen/ toiset helvettiin, mutta turhaan kun sinne ketään ei ole tähänkään päivään mennessä lähetetty.
Nyt ainakin selvis, kuka ton valeviestin takana on. Oisit heti tullu kertoon meille, et se olit sä, joka vetelet hatusta omituisii teorioita ja syyttelet toisii! Rekisteröimätön pelle, joka vittuilee nimimerkin takana. Kyllä, kaikki sopii suhun täydellisesti. Mitäs, jos nyt vaan painusit sinne kristillisille palstoille räyhään? Sun uskottavuutta parantas huomattavasti, jos sä hankkisit sen rekisteröidyn nimimerkin.
  • 17 / 21
  • Otetaas se foliohattu pois
  • 30.6.2013 13:11
Riquman1990: Fail, joka kohtaan viestissäsi. Ja rage jatkuu, taisi viestini osua ja upota. ;D
Kun kerta olet noin varma, ole hyvä ja ilmoita minut viranomaisille identiteettivarkaudesta jne..
Lisäksi, en aio mennä kristillisille palstoille koska ne eivät minua kiinnosta, enkä räyhäämään yhtään minnekään koska se ei kuulu harrastuksiini. Enkä luo tänne tunnusta kuin vain omasta tahdostani. En katsos koe "uskottavuutta" tai muuta muille todistelua oleellisena.
Pääsin näköjään mukaan uutisiin :D Olin aikaisemmin avustanut tätä "Päiviä", koska oli uusi käyttäjä. Seuratkaa @BlanckMikael
Räsäsen Päivi kommentoi monia twitter-valeprofiilejaan näin: "Jos joku toinen siellä jo pitää minun nimissäni tiliä, kuka enää uskoo mihinkään. Hankala juttu"

Tuon saman voi suhteuttaa siihen, miten monella vale-puhe-tilillä, Päivi itse mukaan lukien, on puhuttu sen yhden ja ainoan jumalan ja sen jeesuksen nimissä, siellä aikansa sosiaalisessa mediassa, raamatussakin.

jumalan nimissä valepuhujia ja jeesuksen nimissä velepuhujiahan on ollut jo parisen tuhatta vuotta. Mitenkäs Päivi niihin vale-puhelijoihin uskoo?

Ja kaiken huippuna se, että siitä "oikeasta" jumalasta ja jeesuksesta ei ole tuon taivaallista oikeaa havaintoakaan olemassa :P

Kommenttia muokattu: 30.06.2013 klo 16:44
Muuten, noista jeesusteluista ja tästä keskitalven juhlaa molemminpuolin liki olon ajankohdasta tuli mieleen, että joulupukki on todella monessa mielessä hyvä hahmo:

- kukaan ei pakota uskomaan, eikä joulupukkikaan pahastu

- voi olla vaikka kuinka montakin ja monenmoistakin joulupukkia

- joulupukki sanoo, että hyvistä teoista voi ehkä jokin lahja-toive toteutua, mutta ei uhkaile "pahoista teoista" erityisen pahasti - seuraavana vuonna saa uuden tilaisuudenkin

- joulupukki ei lupaile mitään utopioita vaan sillä on jalat tukevasti maan pinnalla ja elävässä elämässä

- joulupukki muistaa myös muitakin eläimiä, kuin vain ihmisiä

- joulupukilla on muorikin tms puoliso, eli ei ole yksistään ja siellä häärää erinäinen, sukupuoliltaan, elämäntavoiltaan, rakasteluiltaan ja suhteiltaan tarkentamaton joukko muutakin väkeä, tonttuja joka lähtöön

- joulupukki vastailee jopa kirjeisiin ja puheluihinkin, mikä on selvä plussa ainakin pariin mykkäkakka-jumalaan verrattuna

- joulupukin "kotipaikka" voi olla Korvatunturilla, mutta yhtä hyvin myös vaikka Kilimanzarolla

- joulupukki ei sodi, ei käske tappamaan, eikä vihaamaan, eikä mitään muutakaan ikävää, vaan joulupukki vain kehoittaa olemaan hyvä, kiltti ja viestittää että hyvyys palkitaan, tavalla taikka toisella ja ihan tässä elävässä elämässä

- joulupukki ei käännytä, eikä julista olevansa yhtään muita hyväntekijöitä parempi

- joulupukki ei listaa, ei mitään tarkkaa siitä, mikä on kilttinä olemista ja hyvän tekemistä, vaan sitä pitää itsekunkin miettiä ihan itse, taikka vaikka porukallakin ja se on omantunnon kysymys, eikä toisten saarnaama, eikä menneeseen aikaan jumittunutta

- joulupukkiin liitetään lahjojen tuominen, mutta ne lahjat voivat olla mitä vaan, ei edes konkreettisia, eikä mitään tarkkaa listaa

- joulupukki ei lupaile mitään tajuttoman määrättömiä paratiiseja, eli ei panosta määrään, vaan enempikin laatuun. joulupukista kaikenkattavasta kilttinä olemisestakin on hyvä lahja ihan yksikin pieni lahjan saanti ja etenkin niiltä, joita kohtaan on ollut hyvä ja kiltti eli lähimmäisiltä.

Hitsi, olivatpa abrahamiset jumalatkin olleet joulupukkeja ja tonttuja, niin maailmassa olisi paljon paremmat abrahamiset uskonnot.

Ai niin, mutta Pridehän on vähän niin kuin keskitalven juhla joulu, kesän keskellä : )

Kommenttia muokattu: 30.06.2013 klo 17:10
"Se oli vale-Päivi". Aijaa, minä kun tunnen yhden vale-Päivin, tuon tuossa kuvassa. Tykkää sepustella muiden korville valheita homoseksuaalisuuden haitallisuudesta ynnä muuta.