Baltic Pride on kielletty Liettuan Vilnassa (juttukommentit)

  • 1 / 7
  • valtsu_Kalliossa
  • 26.6.2013 18:52
Näin sitten Liettua on kääntänyt kelkkansa Valko-Venäjän ja Puolan suuntaan. Tervemenoa - turha sieltä olikin odottaa jotain länsieurooppalaisia arvoja neuvostoaikaisen mössön ja nationalismin alta.
  • 2 / 7
  • human
  • 26.6.2013 22:50
Puolassa kyllä järjestettiin Warsovan Pride tänäkin vuonna, kuten viimekin vuonna, mutta se oli jo tuossa puolitoista viikkoa sitten ja sen Pride-paraati 15. kesäkuuta ja siellä oli mukana tuhansia ihmisiä, eikä tarvittu enään kovin tiukkoja poliisi turvajärjestelyitkään.

Parada Równości 2013: http://wolontariatrownosci.pl/parada/?page_id=432&lang=en

Tässä muutama vireo sieltä: http://www.youtube.com/results?search_query=Parada+R%C3%B3wno%C5%9Bci+2013

Näitä Varsovan Priden kuvia on ihan ilo katsella, kaiken synkän itä-blokin keskellä
http://wolontariatrownosci.pl/parada/?p=2583

Puolassa on myös toinenkin Pride, Krakovassa.

Puolassahan tilanne on ollut muuta exä-nyxä-itä-blokkia hieman parempikin viime vuosina.

Kommenttia muokattu: 26.06.2013 klo 23:25
  • 3 / 7
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 27.6.2013 6:25
"Näin sitten Liettua on kääntänyt kelkkansa Valko-Venäjän ja Puolan suuntaan. Tervemenoa - turha sieltä olikin odottaa jotain länsieurooppalaisia arvoja neuvostoaikaisen mössön ja nationalismin alta."

Nykymaailman tilanteessa onkin fiksumpaa ottaa askelia kohti itää kohti. Tulevaisuudessa raha ja valta on idässä, minkä myötä itäisessä Euroopassa ja Aasiassa olevat arvot vahvistuvat.

Tämän aikakauden länsieurooppalaiset arvot eivät ole lainkaan samoja arvoja, joilla Länsi-Eurooppa nousi maalman rikkaimmaksi ja eniten hyvinvoivaksi alueeksi. Tällä hetkellä Länsi-Euroopassa vallalla olevat vihersosialistiset arvot eivät ole kestäviä, mikä on yksi keskeisimmistä syistä Euroopan taloudelliseen ja sosiaaliseen romahdukseen. Euroopan on pallattava juurilleen, mikäli se haluaa tulevaisuudessa kilpailla edes jollain tasolla itäistä maailmaa vastaan.
  • 4 / 7
  • valtsu_Kalliossa
  • 27.6.2013 11:39
EAH:lle suosittelen siirtymistä Valko-Venäjälle. Siellä vallitsee kuri ja järjestys eikä kaikenmaailman pervot hypi silmille.
  • 5 / 7
  • human
  • 27.6.2013 19:21
Ei_avioliittoja_homo(fobe)ille:n on hyvä muistaa se, että länsimaisuus ei ollut juurikaan mitään silloin kun nojattiin vielä umpi-kristillisiin arvoihin, vaan menestys alkoi silloin, kun uskonnoista vapaus, tervehenkisyys sai jalansijaa länsimaisissa arvoissa, kun naiset saivat tasa-arvoa, kun ihmiset pääsivät vapaammiksi ja antamaan siten parastaan yhteiskunnallekin.
Monet länsimaiden talous- ja yhteistkunta-menestyksen merkkihenkilöistä ovat olleet ateisteja, uskonnoista vapaita. vihanjulistaja-pappeja ja umpi-uskovaisia ei menestyksen luojista löydy.

- - -

Historiassakin, tuhatkunta vuotta sitten on mieliinpainunut tapahtuma. Aasian Tsingis-kaanin mongolien valtakunnan ulottuessa Keski-Euroopan tuntumaan ja Lähi-Itään saakka lähetti silloinen paavikin hädissään valtuuskunnan mongolien hoviin Keski-Aasiaan. paavin porukka koetti jopa käännyttää kaania katoliseksi. Siellä parveili myös muitten uskontojen sananjulistajia. Mongolithan olivat varsin vapaamielisiä uskontoje suhteen ja antoivat niiden kaikkien olla, mutta kun uskovaiset höpisivät ylenmäärin kaanin hovissa, kuin kärpäset, päätti kaani antaa niiden väitellä keskenään ... ja seurasi pari päivää sitä touhua ... kunnes kyllästyi ja lähetti kaikkien uskontojen saarnamiehet matkoihinsa : )

Kommenttia muokattu: 27.06.2013 klo 19:37
  • 6 / 7
  • Xx_Val_xX
  • 27.6.2013 21:49
Nykymaailman tilanteessa onkin fiksumpaa ottaa askelia kohti itää kohti. Tulevaisuudessa raha ja valta on idässä, minkä myötä itäisessä Euroopassa ja Aasiassa olevat arvot vahvistuvat.


* Et eah ole sitten lukenut uutisia, mutta jaan sulle tämän tiedon. Kiinan talouskasvu on hidastunut ja ulkomainen raha on poistumassa, lisäksi siellä räjähtää kohta talouskupla. Väität arvojen muuttumisen länsieuroopassa olevan syy huonoon talouteen, mikä ei pidä paikkansa kuin omassa pikku pääkopassasi, vaan kysymys on puhtaasti siitä, että kasvua ei tapahdu loputtomiin ja että raja tulee vastaan jossain vaiheessa.

PS. Netistä voi ja saa lukea tietoa, mutta pornoa pelkästään ja puutaheinää kirjoittamalla ei pitkälle pötkitä ;D

Kommenttia muokattu: 27.06.2013 klo 21:51
  • 7 / 7
  • ERKKI - VAASA
  • 28.6.2013 23:11
Nimimerkki E_A_H suosittelee Suomen orientoitumista ”Itään” Baltian maitten, Venäjän ja Valko-Venäjän tapaan. Alla on lista niistä maista joissa kuolemanrangaistus on voimassa ja joukossa on aika monta ”Itämaata”. Eräissä Arabimaissa sekä joissakuissa Afrikan maissa on homoudestakin säädetty kuolemanrangaistus! Jotkut kiihkoilijat varmaankin halaisivat tämän asiaintilan olevan totta meilläkin!
Tällä hetkellä seuraavat valtiot ovat turvallisia ja ”edistyksellisiäkin” ainakin mitä kuolemanrangaistukseen tulee.
Afghanistan · Bahama · Botswana · Egypti · Etelä-Korea · Etelä-Sudan · Etiopia· Gambia · Guatemala · Guinea · Indonesia · Intia · Iran · Irak · Israel · Japani · Jemen · Jordania · Kiinan Kansantasavalta · Kongon Demokraattinen Tasavalta · Kuuba · Laos · Libanon · Libya · Malesia · Myanmar · Nigeria · Oman · Pakistan · Pohjois-Korea · Päiväntasaajan Guinea · Saint Kitts and Nevis · Saudi Arabia · Singapore · Somalia · Sudan · Syyria · Taiwan · Tadžikistan · Thaimaa · Tonga · Tshad · Uganda · Valkovenäjä · Vietnam · Yhdistyneet Arabiemiraatit · Yhdysvallat · Zimbabwe.
Olisipa varmastikin mukavaa että Suomikin orientoituisi näitten ”edistyksellisten” maitten joukkoon, vai?