Keskustelu homojen oikeuksista jatkuu Saksan CDU/CSU-puolueessa (juttukommentit)

  • 1 / 1
  • human
  • 23.3.2013 14:06
Eritoten kristillis"demokraattien" aatteen sisältä voi vain kummastella sitä, miksei taannoin "protestanttius" tyytynyt jäämään katolisuuden sisään, muuttamaan koko uskonaatepuoluetta sisältä päin, vaan erkani siitä?

Tai mikseivät saksan kristilliset, sekä protestanttiset että katoliset, tuominneet natsi-valtaa ja sen tekoja sen valta-aikana ja toimineet sitä vastaan - vaan vasta sen jälkeen "asettuivat tuomitsemaan sitä" ja perustamaan kristillis"demokraattisen" puolueen, jottei natsi-valta koskaan enään toistuisi.
Tunnettu tosiasiahan on, että Aatun aate perustui pitkälti tähän https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/26563/Luther.pdf

Tekopyhät ovat ikuisesti tekopyhiä.

Susi-lauma on muuten "ydinperheen" perikuva. Se muodostuu aina äiti-sudesta ja isä-sudesta, jotka elävät täysin uskollisessa parisuhteessa, sekä niiden lapsi-susista - eli ymmärrettävästikin "vaikea asia" ydinperhe-ajattelua mainostaville, siitä aina tilaisuuden tullen lipeäville - etenkin persuille, jotka tunnetusti ovat jakamassa munaskuitaan heti pappisaamenten jälkeen. Siispä, paljolti vihattu susi-perhelauma on "ydinperheen" oivallisin symboli.

Susilla toki myös on poikamiespoppoita.

Näinä, luontaisen perinteikkäinä Kevät-juhlan aikoina, sudet tuskin ovat tuomitsemassa ihmis-eläimiä siitä, että ihmis-eläimet tappavat suuret määrät lampaitten lapsia, karitsoja, "hyvän paimenen hengessä" - mitä lammas-emot saattavat kyllä kauhistella. >>> http://picsit.fi/k/2013/03/23/wolf4pack-lamb.jpg

Saksassa Vihreillä, vaikka ovat hekin töpeksineet mm. tekijänoikeusasioissa, on varmastikin luonnollisen terve-henkisemmät aate-eväät politiikassa.

Tosin sudet ovat "kiusallisen" erinomaisen parempia myös Vihreisiin ihmis-eläimiin verrattuna. Sudet kun sekä hankkivat ruokansa ilman lyijy/teräs-hauleja ja muitakaan lisätavaroita tarvitsematta tai haalimatta ja myös nauttivat ruokansa, tarvitsematta ja kuluttamatta mitään fossiilisia polttoaineita tai energiantuotantoa - jopa ilman veitsiä ja haarukoitakin, ihan omin hampain. Siinä on aatteet heikoilla linkoloita ja pulliaisia myöten - vihercitymuotivillityksistä puhumattakaan.

mitrorepoloilla ja soinitimoloilla ei masut varmaankaan riitä nauttimaan karitsoista niitä kyprsentämättä - ja tuksin viitsivät edes yrittääkään :P kokkeleitten pitäisi tietysti pukata pystyyn jotain yritystä ja saada sille verovaroista tukia ja helpotuksia, ennen kuin edes saattaisivat harkita vapaata kilpailua, susien tehokkuustapojen vapaan markkinatalouden tyyliin.
räsäspäiveillä ja eijariittakorholoilla ei edes kynnet riitä samaan, kuin susilla.

Saksan kristillisdemokraattien Angela Merkelhän on "ratkaissut" moraali-dilemman susiakin kohtaan niin, että hän avoimesti inhoaa ja karttaa kaikkia koiria ja koiraeläimiä :P

Kommenttia muokattu: 23.03.2013 klo 16:44