Mr. Gay Danmark on "moderni muslimi" (juttukommentit)

  • 1 / 24
  • Riquman1990
  • 23.8.2012 10:02
Moderni muslimi - tai ei muslimi ollenkaan. "Kääntyminen" taitaa olla suurin piirtein yhtä aitoo ku muslimien "kääntyminen" "kristityiks" turvapaikan toivossa.

Jos kyseessä ois ollu aito, muslimiperheeseen syntyny muslimi, niin se ei ois selvinny siitä noin vähällä.
  • 2 / 24
  • Onnellinen mies
  • 23.8.2012 10:10
Kiitos uutisesta, joka ilahduttaa. Kerrotun perusteella Michael Sinan on niin elämänsä- kuin ihmisarvojaankin päivittänyt miehekäs mies. Se on upean ilahduttavaa. Itseään voi arvostaa, rakastaa ja kunnioittaa homoseksuaalina miehenä, joka itsenäisesti ajatellen ja päivittämiensä arvojen mukaisesti suhtautuu niin itseensä kuin elämänsä ympäristöönkin huolimatta uskonnollisesta tai poliittisesta viitekehyksestään. Onnea elämään Michael Sinan!
  • 3 / 24
  • Homopallero
  • 23.8.2012 11:08
Voi Riquman sinun pyhää yksinkertaisuuttasi. Suurin osa muslimeiksi tunnustautuvista pitää uskontoaan kuitenkin lähinnä seremoniallisena asiana, ainakin täällä länsimaissa joissa pelotellaan islamisaatiolla. Toki uskonnollisuus on useille muslimeille vielä toistaiseksi paljon tärkeämpi asia ja osa identiteettiä kuin esim. kristityille, mutta se johtuu enemmänkin ulkoisista syistä, kuin siitä että uskonnollinen homofobia olisi muslimin synnynnäinen piirre kuten sinä haluat asian nähdä. Koettaisit nyt olla edes iloisesti yllättynyt Michael Sinanin kaltaisesta tapauksesta sen sijaan, että käytät asiaa taas ponnahduslautana ennakkoluuloillesi. Kaikki uskonnot ovat vajavaisia, mutta onneksi kaikilla ihmisillä, myös muslimeilla, on järki, jota saa käyttää.
Tosi hieno juttu. Ihan yhtälailla kuin tietyt fundamentaalikristityt lukevat raamattua, voi koraania lukea samanlaisella kiihkolla ja sulkea ympäriltään maailman joka näyttäytyy usein aika erilaisessa valossa riippuen siitä millälailla kyseistäkin opusta tulkitsee.

T.Antti (se Muslimielämää-sarjan homo;) )
Jaha, tällainen rusinat-pullasta "muslimi". Hänelle kelpaavat koraanista vain ne osat jotka hänelle sopivat.

Tässähän ei ole toisaalta mitään uutta, onhan meillä Suomessakin näitä wanna-be kristittyjä homoja, jotka pystyvät huijaamaan itseään täysin ja uskottelevat, että raamatusta voi ihan hyvin valita vain ne kohdat jotka heille sopivat - ja että lopputulos olisi muka edelleen kristinusko.
  • 6 / 24
  • Buchanan
  • 23.8.2012 15:57
Mitä rusinoita pitää poimia jotta olisi oikea Homo? Jos esimerkiksi ei koskaan ole harrastanut anaaliseksiä, huijaako silloin vain itseään?
  • 7 / 24
  • Ossi Halme
  • 23.8.2012 17:30
Jostain syystä uskonnon mainitseminen tuo toisille mieleen kiiluvasilmäiset fundamentalistit, eikä mainstreamia tai tapauskovaisia.
  • 9 / 24
  • Homopallero
  • 23.8.2012 17:47
Aina ei pidä odottaa toisista kaikista pahinta. Ennen pitkää koko elämä on pelkkää surkeiden sattumusten sarjan itseään toteuttavaa ennustusta. Homopalleroiset voivat olla hyväuskoisia, mutta riqumaneilla on aina ikävää, kun kukaan ei suvaitse heidän suvaitsemattomuuttaan. :(
"...kun kukaan ei suvaitse heidän suvaitsemattomuuttaan."

Mut muslimien suvaitsemattomuutta sitten pitää suvaita, vai?
Suvaitsemattomuutta yleensä ei pidä suvaita. Se koskee yhtälailla homofobisten kiihkouskovaisten kuin riqumanienkin suvaitsemattomuutta.
Koraanissahan ei missään kohtaa puhuta eikä suoraan tuomita homoja, siis samaa sukupuolta rakastamista. Mitään siihen millään tavalla viittaavaakaan ei mainita - toisin kuin raamatussa ainakin melkein mainitaan ja tuomitaan.

Koraanissahan tuomitaan sukupuolineutraalisti kaikki avioliiton ulkopuolinen seksi, eli ääri-islamistien tulkinta perustuu siihen, mutkan kautta.

Koraaniin olisi ajatuksena paljon helpompaa lisätä homorakkaus mukaan, lisäämällä homoliitot ja koraani sopisi sukupuolineutraalisti siihen mukaan.

Helsinki Pride -paraatissahan oli avoimesti mukana monia Suomen islaminuskoisiakin.

Itse olen ollut Suomessa tekemisissä joittenkin islaminuskoisten kanssa ja ihan homona, mutta kukaan ei ole alkanut nipottamaan - samaan asiallisuuteen en valitettavasti voi sanoa suomalaisten kristittyjen yltäneen, sillä muutamankin kerran heillä on mennyt pahasti herneet neniinsä.

Parhainta on olla suvaitsematta uskovaisten suvaitsemattomuutta.
Uskovaisten suvaitsemattomuuden pääedustajat Suomessa ovat umpikristillistä abrahamisuuden versiota.

Jotta saisimme osoitettua ääri-islamisteille naisten ja kaikkien tervehenkisten rakastamisen lajien arvostamisen vaatimusta, pitäisi meidän ensin saada kitkettyä nuo umpikristityt oman pesän lokaajat täältä, jottei ääri-islamissa voitaisi sanoa että "alennetaanhan teilläkin naisia ja sorsitaan homoja". Vaatimusten pitää aina lähteä omista hyvistä esimerkeistä.

Oman tietoni mukaan ihminen ei voi elää täysin sen kummemmin raamatun, eikä koraaninkaan mukaan, sillä kummassakin olevat, niihin pannut eri kirjoittajien kirjoitukset, ohjeet ja määräykset sisältävät niin paljon ristiriitaisuuksia, päinvastaisia ohjeita ja ajatelmia, ettei niitä ole mahdollista edes noudattaa. Siksi kaikki kristinuskovaiset ja islaminuskoiset valitsevat noista jotain, mitä noudattavat ja mitä eivät noudata. Koraani ja raamattuhan ovat ikäänkuin Valitut palat -kirjoitelmia.

Kommenttia muokattu: 24.08.2012 klo 01:25
Eli humanin mielestä islaminusko on suvaitsevaisempaa kuin kristinusko!?
Nyt voisit poistaa ne vaaleanpunaiset lasit päästäsi ja katsoa esim Jukka-nimimerkin kokemuksia Amsterdamista. Malmö on jo homoille vaarallinen niiden muslimien takia..ei tänne samanlaista! Ja jos otetaan maahanmuuttajia, jos heitä tarvitaan, niin venäjältä, virosta esim.. ei mistää muslimimaista joissa homot tapetaa...
Luuleeks kaiken maailman homopalleroiset tosiaan, et jos ne suvaitsee muslimeita, niin ne suvaitsee sitten teitä aikanaan islamisoituneessa Euroopassa?
Kaiken maailman ihanaiset homopalleroiset suvaitsevat islamia ja muslimeita, eivät islamisaatiota. Se on uskonnon väkisin tuputtamista muille, kuten on myös uskonnollinen homofobia. Sitä paitsi on koko islamisaatioroska on vain jälleen yksi rasistien salaliittoteoria, niin kuin natsit keksivät juutalaisten olevan vastuussa kaikesta pahasta ja oikeastaan aika tavalla niin kuin nyky-Afrikan hirmuvalloissa sepitetyt naurettavat homouden mustamaalaamiskamppanjat ja tappokehotukset. Kyllä muslimit voivat elää yhdessä ja rauhassa kaikkien kanssa täällä Suomessa ja muuallakin ja jos joku hihhuli alkaa nirputtamaan, niin ne voidaan tuomita vihapuheista ja kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Vai pitäisikö sovinistien, joita löytyy kaikista kansanryhmistä, saada riqumanien mielestä toteuttaa sovinismiaan ja myrkyttää yhteiskunnan ilmapiiriä?
Eli homojen ei kannata suvaita muslimeja koska siitä ei ole heille mitään omakohtaista hyötyä. Muslimien tarttis suvaita homoja kuitenkin oli siitä mitään suoraa hyötyä tai ei.
Niin ku sanottu, tää on meidän maa ja meidän maanosa. Täällä muslimien on pakko suvaita "länsimaisii" ilmiöitä. Omilla alueillaan ne voi suvaita sitä, mitä ne ite haluu.
Riquman on mielestäni oikeassa ja me kaikki muut väärässä.

Mieleeni tulee vanha tarina basson soittajasta. Hän näppäili koko ajan vain samaa säveltä, muiden näppäillessä monia eri säveliä. Kun tuolta basson soittajalta tiedusteltiin miksi hän soittaa vain yhtä nuottia, hän vastasi löytäneensä sen oikean nuotin, kun kaikki muut vielä sitä hakevat.

:)
Täällä länsimaissa pelotetellaan islamisaatiolla ihan aiheesta. Kuinka kauan sitä pää pitää pensaaseen työntää, ennen kuin tajuaa sen, että gulps, ongelmiakin voi seurata! Niistä, kuten myös maahanmuuton positiivisista seurauksista täytyy pystyä keskustelemaan neutraalisti ja avoimesti.
Neutraali ja avoin keskustelu on hyvä, aiheesta kuin aiheesta. Pelottelu on tarkoitushakuista, yksipuolista ja haitallista.
  • 22 / 24
  • Näin se menee
  • 29.8.2012 13:59
Ylistäminen on neutraalia ja avointa, mutta kritiikki on tarkoitushakuista, yksipuolista ja haitallista.
Pelottelu = Esimerkin tuomista muista maista ja erittäin todennäköinen ennuste Suomen tulevaisuudesta jos tahti jatkuu näin?
As-Salamu Alaykum. Palatakseni rönsyilleen keskustelun alkujuurille, en oikeasti ymmärrä voittajan ratkaisua olla paastoamatta Ramadan-kuukautta. Minä, muslimina, pystyin hyvin paastoamaan lentotyöpäivien ajan, ensimmäisistä parista paastopäivästä yli päästyäni.