Madonnalle ja konsertin järjestäjille 333 miljoonan ruplan kanne (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • human
  • 17.8.2012 19:37
Ihme ja kumma kun eivät julistaneet 666 miljoonan kannetta.

Keitäs ne ajattelemattomat typerykset olivatkaan, jotka salakuljettivat Neukkulaan niitä mustiakirjoja? Nyt ne "ojasta allikkoon" -seuraukset siitä touhusta näkyvät - taitaa syntyä Irania koko lailla isompi teokratia, uskontovaltio, ihan tuohon lähinaapuriin. Kohta uskonkiihkoutuneet ortodoksivenäläiset rynnistävät vinoristiretkelle tänne länteen päin...

Toki, Suomessakin tuomittiin 2005 eräs muusikko siitä, että konsertissaan lavalla polki rikki puisen ristin, joten ihan turvallisen hyvän kaukana Venäjän nykymentaliteetista emme mekään ole, mitä satuolentojen puolustamiseen ihmisiä vastaan tulee.

Madonna oli oikeassa sanoessaan tuolla Pietarissa konsertissaan, että maailmankiertueillaan on huomannut uskonnollisen puritanisminkin kasvaneen viime vuosina.

Kommenttia muokattu: 17.08.2012 klo 19:48
  • 2 / 3
  • Havainnoija
  • 18.8.2012 2:01
”Kansalaisten ammattiliiton” puheenjohtaja Daria Dedova sanoi, että ”Madonna on loukannut uskovaisten tunteita ja edistänyt homoseksuaalisuutta konsertissa, jossa oli lapsia. Tällainen on kielletty Pietarissa. Me, kulttuurikaupungin asukkaat, olemme joutuneet sietämään valtaisaa moraalista turmeltuneisuutta.”

Toinen aktivisti, Aleksei Kolotkov vuodatti: ”Ehkä kaikki eivät näe yhteyttä, mutta kenties Madonnan konsertin jälkeen joku poika voi tulla homoksi ja joku tyttö lesboksi. Sen seurauksena syntyy vähemmän lapsia ja tämä iso maa ei enää pysty puolustamaan rajojaan.”

Yksi monista uutisista:

http://yle.fi/uutiset/homovastaiset_venalaisaktivistit_haastavat_madonnan/6261259

Nyt kun on vietetty idi… siis vähemmän järjissään olevien päivää saapuneista uutisista päätellen, lisätään vielä juttu, josta ensin kertoi Ukrainska Pravda.

Ukrainan ääriortodoksien varoitus herätti kansallisen asiantuntijakomission, jonka tehtävänä on julkisen moraalin suojelu. Moraalipoliisi on sitä mieltä, että Disneyn lastenfilmien pornografia (?) ja erityisesti Paavo Pesusienen (SpongeBob) edistämä homous (?) tekevät viattomista ukrainalaislapsosista rikollisia ja pervertikkoja eli ulkomailta tulevat perversiot on kiellettävä:

http://blogs.wsj.com/emergingeurope/2012/08/15/gay-spongebob-offends-ukraine-morality-commission/
  • 3 / 3
  • human
  • 18.8.2012 12:19
Uskovaisten kannattaa muistaa se tosiasia että sen heidän tarinakirjansa kertomusten mukaan se jeesus-hahmo tuomittiin huliganismista senaikaista valtiovaltauskomus-koalitiota vastaan... ja sitä huliganismia on sittemmin jopa palvottu.

Mielenkiinnolla odotankin Pussy Riot -naisten julistamista jumalan tyttäriksi... palvonnan alkamista ... rintojen mitalla lisäväriä ortodoksi-kirkkojen ikonikuvamallistoon...

Venäjän kirkon nykyinen ylin johtohahmo Kirill, samoin kuin edeltäjänsäkin, toimivat aikoinaan KGB:ssä, eli usiksille ei hirmuisesti ole väliä, mitä jumalaa ja uskomusta palvovat, olkoon sitten Isä Aurinkoinen tai Isä jumala tai niihin nojaava umpimieskeskeinen uskomus. Eikä siis Kirilliäkään KGB:n aktiivitoiminta-ajoillaan mielikuvitus-jumalansa yhtään varoittanut moiseen toimintaan osallistumasta.

Hupaisaa Venäjällä on sekin, että ylävartalo paljaana olevat naiset ovat herättäneet kohua, vaikka siellä uskomus on pitkääät ajat palvonut temppeleissään liki nakusillaan kuvattua miekkosta, jolla on vain pieni vaatekaistale käärittynä lantiollaan. Mikä ihme usiksilla on naisvartaloa vastaan, kun samaa harrastavat mieskropan kanssa - sitä on näin homona tosi vaikea ymmärtää.

Koko jesse-uskomuskin on niin tätä Suomenkin sateenkaari-hallitus-päivää, sillä siellä tarinakirjassahan se jesse tuo esiin poliittisen toimintansa laveaa aatehaitaria. Yhdessä kertomusosiossa se jesse raivoaa aikansa markkinataloudelle, oikein temppelin rahanvaihtajien pöytiä kaadellen. Sitten taas toisessa kertomuskohdassa samainen jesse raivoaa opetuslaps...öö..miehillee, puoluekamuilleen siitä, etteivät nämä jättäneet rahoja temppelin rahanvaihtajille, jotta rahat olisivat kasvaneet korkoa sillä aikaa, kun jessen porukat käy temppelissä. Eli jessen pippeli riot -aatteesta löytävät omat hekuma-tahtotilansa sekä vassarit että ossarit.

Sinällään Venäjä tulee jälkijunassa, perästä päin, noissa naisuskon-hankauksissaan, sillä näissä Länsimaissahan ääriusisliikkeet ehtivät jo 80- ja 90-luvulla kiivain sanoin tuomitsemaan, nykyistä ja edellistä paaviakin myöten Madonnan ja muitten Pussy Riot -länsiversiot ja -mielenilmaukset. Ja nykypaavihan toimi nuoruusvuosillaan natsien nuorisojärjestössä - eikä hänenkään mielikuvitus-jumalansa moisesta silloin halaistua sanaa varoittanut. Eli ihan sama tausta, kuin Kirillilläkin.

Kommenttia muokattu: 18.08.2012 klo 12:45