Aslan on vaiti amerikkalaisen pääkonttorinsa linjan muutoksesta (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • ERKKI - VAASA
  • 15.7.2012 2:17
Hannu Tampereelta kirjoitti 09.11.2011 seuraavasti:

”Aslan on osa tätä maailmanlaajuista homovastaista liikettä. Pelkästään Exodus, jolla on USA:ssa yli 120 ja muualla maailmassa yli 150 toimipaikkaa, on miljardiluokan yritys. Lisäksi on tuhansia Exodusta tukevia ja puoskarointioppeja levittäviä järjestöjä.

Yhdysvalloista tuetaan myös Suomen homovastaisia järjestöjä. En ole ottanut selville, saako Aslan, tai jos saa, kuinka paljon rahallista tukea Amerikasta. Uusi Suomi -verkkosivusto kertoi, että esim. Kansanlähetys on saanut vuosikymmeniä amerikkalaisrahaa ja painotuotteita, kunhan sitoutuu homojen oikeuksien ja naispappeuden vastustamiseen sekä nuorten seksuaalisuuden rajoittamiseen. Luther-säätiö on saanut saman lähteen mukaan noin 600 000 euroa suoraa tukea Missouri Synod -fundamentalistikirkolta samaan tarkoitukseen viime vuonna.

Kerrottakoon vielä, että sisäministeri Päivi Räsänen on kansanedustajana ollessaan vaatinut aloitteessaan valtiolta määrärahaa Aslan ry:n toiminnan tukemiseen. Eduskunnan pöytäkirjoja oli niin valtava määrä, etten löytänyt Räsäsen saamaa vastausta. Kristillisdemokraatit kreationisteina luonnollisesti kannattavat Aslanin toimintaa”.

Nyt olisi aika ottaa kyseisen puoskarointijärjestön toiminta suurennuslasin alle ja tarkastaa ettei sille syydetä yhteiskunnan tukirahoja! Olen jo aikaisemmin todennut ettei tällaisia Aripuonteja todellisuudessa elähdytä mikään “lähimmäisenrakkaus” vaan ainoastaan rakkaus rahaan, valtaan ja yhteiskunnankin tuella tapahtuvaan toisten ihmisten hyväksikäyttämiseen.
  • 2 / 3
  • Havainnoija
  • 16.7.2012 0:07
Aslanin harjoittaman Elävät vedet -huuhaan (Living waters), johon kuuluu Rukoile homous pois -voodoo (Pray the gay away)
http://www.desertstream.org/Groups/1000040091/Desert_Stream_Ministries/Living_Waters/Living_Waters.aspx

on siis sommitellut amerikkalaisfundisten Desert Stream Ministries, jonka kotisivuilla kerrotaan Aslanin noudattavan heidän oppejaan ja annetaan seuraavat yhteystiedot:
Finland
Living Waters Finland
Andrew R Chambers
Jyvaskyla, Finland
Contact: Sirkku Chambers
+358 (0) 50 379 4632
Email: inheriters@gmail.com
English: web.me.com/inheriters
Finnish:http://www.aslan.fi
***
Kattojärjestönä tähän saakka toiminut Exodus International on menettänyt otteensa jäsenjärjestöistään ja on vuoden sisällä menettänyt niistä 20 eli 22 %. Jotkin näistä Exoduksen entisistä jäsenjärjestöistä ovat lopettaneet toimintansa ja osa siirtynyt edellä mainittuun Desert Stream Ministries -puoskarijärjestöön, josta on nyt siis ilmeisesti tulossa huuhaaporukoiden kotipesä, sillä Exodus on konkurssin partaalla eikä ole jäsenjärjestöjen (ministries) mielestä tarpeeksi homovastainen ja eheytysmielinen:

http://www.exgaywatch.com/wp/2012/06/exodus-international-has-lost-twenty-ministries/
***
Vaikka Exodus, Desert Stream Ministries ja niiden jäsenjärjestöt ovat rahanpuutteessa asiakkaiden vähennyttyä roimasti, Aslanin hallituksen puheenjohtaja, varatuomari Pirkko Alaranta Kurikasta puhui pehmoisia Aslanin synttäreillä. Aslan nimittäin rehenteli laajentavansa toimintaa Suomessa.
Aslanin veljesjärjestöt Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa ovat kuihtuneet. Pikainen selvitys osoitti, että näin olisi käymässä myös Aslanille. Aslanin seuraavat ”eheytymispäivät” järjestetään 5.8.2012 Keski-Suomessa:

http://www.kiponniemi.fi/?sid=105

Jotain kautta varmaankin tulee tietoa, montako Aslan on tällä kertaa onnistunut höynäyttämään.
  • 3 / 3
  • Vetoomus
  • 18.7.2012 8:04
AllOut-järjestö on käynnistänyt kampanjan niin kutsutun eheytysterapian lopettamiseksi koko maailmassa.
Vetoomuksia eheytyspuoskaroinnin kieltämiseksi lähetetään eri maiden terveysministereille. Kampanja alkaa Ranskasta, joka on parhaillaan parantamassa kaikkien hlbti-kansalaisten oikeuksia. Jos haluat auttaa, täytä vaadittavat tiedot ja lähetä:

http://www.allout.org/en/actions/endgaycures