Poliittista tilannekomiikkaa - Suomi lähetti Räsäsen kiittämään paavia (juttukommentit)

Tulihan sitä vähän huvituttua tuosta "lausunnot ihmisoikeuksien ja ihmisarvon puolesta" -kohdasta kun jutun eilen luin. Homoseksuaalien oikeudet eivät tietenkään muun muassa näiden henkilöiden mielestä ihmisoikeuksiin kuulu. Homoseksuaalien vastustaminen on ihmisarvojen puolustamista, kuten myös pedofiilien suojelu ja kondomien kieltäminen.
 • 2 / 5
 • Homopallero
 • 22.6.2012 19:26
Ainoastaan Päivi Räsäsen kaltainen homofobinen tekopyhimys voisi näytellä mukana tuollaisessa farssissa, siksi hänet varmaan Vatikaaniin lähetettiinkin. Itseni olisi ainakin vaikea kuvitella ketään toista ministeriä kiittelemässä paavia vihan ja syrjinnän lietsomisesta, pedofiilien suojelemisesta sekä tietysti katolisen kirkon mittaamattomasta narsistisuudesta, joka manifestoituu täydellisenä kyvyttömyytenä itsekritiikkiin ja integriteettiin. Millaisen kuvan se sitten Suomesta antaa muille länsimaille, on tietysti asia erikseen.
 • 3 / 5
 • ERKKI - VAASA
 • 23.6.2012 0:58
Katolisen kirkon synkkää lähes 2000 - vuotista historiaa ja nykypäivän pysähtyneisyyttä ajatellen tuntuu irvokkaalta että Suomen sisäministeri käy ylistelemässä paavia tämän ihmisoikeuslausunnoista. Eipä ole mitään kansainväliseen Ihmisoikeuksien Julistukseen kuuluvaa asiaa jota katolinen kirkko ei historiansa aikana ole rikkonut, esimerkkinä vaikkapa juutalaisvainot, inkvisitio ja noitavainot! Jotenkin tämän tilannekomiikan ymmärtää että kyseessä oli juuri “räksy”, hänen ahtaaseen ajatusmaailmaansa tämä sopii tietysti oikein hyvin. Vastikäänhän kyseinen ministeritaho esitti että uskonnon lisääminen olisi lääke yhteiskunnan väkivaltaistumiseen ja perhesurmiin.
Kun ajattelee kaikkia niitä hirmutöitä mitä varsinkin kristinuskon myötävaikutuksella on tehty sopii kysyä onko “räksyllä” kaikki kotona?
Paha asia tämä on juuri siltä kannalta katsottuna että Suomi Oikeista Pohjoismaista poiketen näyttää samaistuvan yhä voimakkaammin tyypillisiin Itä-Euroopan maihin ja näin aivan käytännössä ottaa etäisyyttä länsimaista. Elämme näköjään jo “pikkuvenäjällä”. Voi Suomi paran suurta surkeutta!
 • 4 / 5
 • ERKKI - VAASA
 • 23.6.2012 2:11
Keskeisiin ihmisoikeuksiin kuuluu oikeus saada käyttää hyväkseen kaikkia niitä tiedon ja sivistyksen hedelmiä joita ihmiskunta on tuottanut! Sattuukohan “räksy” tietämään, että muiden ihmeellisyyksiensä lisäksi katolinen kirkko yhä pitää yllä kiellettyjen kirjojen indeksiä. Siihen kuuluvia teoksia ei katolinen kristitty saa pannajulistuksen uhallakaan lukea. Kun ajattelee nykyaikaista “tiedon tulvaa” tuntuu tuollainen kielto lähinnä naurettavalta. Kaiken hyvän huipuksi vuonna 1229 pidetty Valensian kirkolliskokous kielsi Raamatun maallikoilta ja asetti sen kiellettyjen kirjojen joukkoon.
Ei ehkä sovi asiayhteyteen, mutta jotenkin tuntuu siltä että tässä touhussa taitaa olla hieman perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinin kosiskelua. Kyseinen, HLBT - kansaan hyvin kielteisesti suhtautuva herra kääntyi omien sanojensa mukaan katolisuuteen vuonna 1985 Portugalissa saamansa ”ilmestyksen” perusteella.
Hänelle tuo kaikkialle lonkeronsa levittämään pyrkivä kirkkolaitos on ”armorikas kirkko”. Eipähän tuo ”armollisuus” ulotu Timo Soinin arvomaailmasta poikkeaville tahoille, aivan samoin kuin ”räksylläkin”!
Politiikassa ovat kaikki keinot sallittuja, miksei siis tämäkin? Kunnallisvaalit lähestyvät ja Timo Soini on niissä ennakoinut tulevan ”ison jytkyn”! Saapa nähdä onko kyseessä räjähdys vai pelkkä tussahdus!
 • 5 / 5
 • Poris
 • 23.6.2012 8:29
Samaa mieltä ERKKI - VAASAn kanssa - tässä ei ole mitään koomista, vaan on pikemminkin traagista, että lähetetään joku ministeri kiittelemään paavia juuri ihmisoikeuksista. Se on nyrkki kasvoihin Suomen seksuaali -ja sukupuolivähemmistöille.