Riihimäellä mielenosoitus odottelee sateenkaarimessuun saapuvia (juttukommentit)

  • 1 / 19
  • Blueriver
  • 3.6.2012 13:53
Nämä mielenosoittajat ovat huomattavasti kuumempia kuin keskivertoseta-aktivistit. Pahoittelen.
Nini, voihan noita heidän saatanallisia säkeitään joku pitää kuumana juttuna,
helvetissään kun nuo onnettomat elävät ja ovat täysin kadottaneet lähimmäisenrakkauden, kun palvovat pederastista isä-poika -suhdetta ja ylistävät jesse-raukan ennenaikaisesti päiviltä pois saattanutta eutanasiaa.
  • 3 / 19
  • Dragon-85
  • 3.6.2012 14:56
Aikea laimea mielenosoitus. En tiedä käykö sääliksi vaiko ei... :P
  • 4 / 19
  • Homopallero
  • 3.6.2012 16:05
Tuossa sen näkee suhteessa miten suuri kannatus uskonnollisen vihan ja suvaitsemattomuuden uhrien syrjinnällä ja riistämisellä on. Toisaalta fundamentalistienhan on tunnetusti kaikessa narsismissaan mahdotonta arvioida omaa sokeaa "uskoaan" kriittisessä valossa.
  • 5 / 19
  • Havainnoija
  • 3.6.2012 16:56
Nyt kannattaakin elellä ihan homona ja niin sanotusti harrastaa homoseksuaalisuutta, ettei vahingossakaan joudu räsäsläisten ja muiden fundisten "taivaaseen".
  • 6 / 19
  • ERKKI - VAASA
  • 4.6.2012 0:44
Tällaisesta mesoamisesta saa juuri sen kuvan mikä minulla noista asioista on ollut jo kauan eli toteamuksen, että "uskonto on oopiumia kansalle" eikä mitään muuta. Tuonkaltainen “usko” pitäisikin luokitella huumeeksi! Sopii nyt taas kerran kysyä missä on noitten “uskovaisten” lähimmäisenrakkaus. Jos tuonkaltaisilla ihmisillä olisi valta niin HLBT - kansaan kuuluvat vietäisiin epäilemättä keskitysleiriin ja kaasutettaisiin hengiltä kolmannen valtakunnan tapaan! Eipä totisesti tee mieli noitten “uskiksien” taivaaseen. Hiilipuolella riittää paljon tasokkaampaa ja avarakatseisempaa keskusteluseuraa!

Taas kerran mieleen tulee Terho Pursiaisen kuolematon lause 1970 - luvulta. "Jeesus tuli aasilla ratsastaen Jerusalemiin - Nykyajan aasit ratsastelevat Jeesuksella".
Homous ja lesbous on syntiä ja siitä on tehtävä parannus ja lopetettava. Se on myös loukkaavaa normaalisti eläviä kohtaan. Toisinsanoen se on epänormaali elämäntapa. Pyytäkää Jumalalta armoa ja luopukaa järkyttävästä ja loppujen lopuksi tuhoontuomitusta tyylistä elää. On uskomatonta, että jotkut voivat luulla, että on hienoa ja vapaata olla homo tai lesbo. Sielunvihollinen uskottelee teille, että se on ihan sama, miten elää. No, ei todellakaan kannata uskoa sellaista valhetta. Jo historia osoittaa, että homous ja lesbous on hävittänyt yhteiskuntia sairaalloisella olomuodollaan. Tehkää siis ajoissa muutos elämäänne!
Voi pahus kun en ollut paikalla, olis ollut niin kiva pikkaisen väitellä näiden "hihuleiden" kanssa. Muistuu niin mieleen ajat kun sai "keskustella" näiden kanssa kaivarissa... Ja potkia verbaalisesti heitä päähän.
Niksu, olisiko tuollaisesta mitään hyötyä. Nämä rakkaat uskonveljemme ja -sisaret ovat päättäneet että heillä on totuus kaikista asioista ja siis siitä mikä on oikein ja mikä väärin. He eivät ota vastaan mitään, mikä heidän ajatuksiaan horjuttaisi.

Oman aikansa voi käyttää hyödyllisemmin monella muulla, hauskemmalla tavalla.
Juhani, kyllä siitä on hyötyä... Viimeisenä kertana kun pride oli kaivarissa tuli tälläinen ryhmä kimppuuni ja eräs nainen siitä ryhmästä sanoi keskustelun jälkeen että ei tämä juttu olekkaan niin selvä mitä hän luuli.

Täytyy nyt korjata että en hauku tai pilkkaa heitä tms. Luetaan vaan sitä satukirjaa oikein kunnolla =)
Ei vaan poimita kohtia mitä he haluaa.
Minä olen menettänyt täysin luottamukseni siihen että "kiihkiksiä" saisi mitenkään muuttamaan kantaansa. Heidän maailmankunvansa muuttuu suunnilleen maanjäristyksen kokoisella tapahtumalla. Sellainen on esimerkiksi kun oma lapsi tulee ja kertoo tykkäävänsä samaa sukupuolta olevasta ihmisestä. Jos lapsi tuo vielä kumppaninsa näytille, joutuu "kiihkis" funtsimaan asioita oikeasti uudelleen. Toki aina lopputulos ei ole myönteinen. Tästä omakohtainen esimerkki, kun läheinen sukulaiseni, nk. viidesläinen kuuli homoudestani. Hän totesi, ettei halua olla missään yhteydessä ihmisiin, jotka ovat Saatanan kanssa tekemisissä.
"Totuus" on se, että uskonto on järkevälle ihmiselle taikauskoa ja siihen sokean kritiikittömästi takertuvat hihhulit eivät ole mitään muuta kuin henkisesti sairaanomaisia, narsistisia sovinisteja. Kun on ihmiselle kerran annettu järki, niin on koko ihmiskunnalle sanoin kuvaamattoman turha haitta, oikeastaan sääli, että osa haluaa väenväkisin heittää sen älyllisen potentiaalin hukkaan laittamalla aivot narikkaan ja tuhlata sen yhden elämänsä vahingoittamalla toisia henkisesti ja fyysisesti, siksi koska satukirja epäselvin sanankääntein sanoo niin.

Historia osoittaa, että uskonnosta on ollut lähes yksinomaan pelkkää haittaa. Siitä ovat todisteena vieläkin jatkuva syrjintä, liikakansoitus, lukemattomat uskonsodat, jopa holokausti! Jos kaikki ajattelisivat omilla aivoillaan, voitaisiin uskonto varmaan yksimielisesti kieltää, sillä uskonnollinen valheellisuus, syrjintä ja sen tuputtaminen sinne minne se ei yksityisenä vakaumuksena missään tapauksessa kuulu on törkeä rikos normaalien ihmisten ihmisarvoa kohtaan.
Keskustelu jatkuu Kotimaa24:n sivuilla.
Erkki Hänninen kommentoi muun muassa:
"Sateeenkaarimessu on Perkeleestä vaikka voissa paistaisi. Kultturimarxismin märännäisyys leviää kirkossamme, ja slle olisi pantava toppi ja tappi. Antaako vielä pasuuna selvän äänen epäjumalanpalvelusta vastaan?"

Valitettavasti tämäntyyppiset piristävät ja räväkät kommentit poistetaan pikapikaa, mutta välillä tulee uusia.
Kommentit alkavat heti artikkelin alapuolelta.

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/8426-mielenosoittajat-hairitsivat-riihimaen-sateenkaarimessua
Pahimmat kiihkikset, jotka pitävät Räsästä parhaana ministerinä ja vaativat Suomeen pelkästään ääriuskovaisia ministereitä käynnistämään uskonnollisen herätyksen, ovat suorastaan fanaattisia.
Pastori Erkki O Auranen kommentoi mm. näin kristillisellä sivustolla:
"NYT on aika kristikansan nousta barrikaadeille ja vaihtaa koko nykyinen hallitus isänmaallisiin kristittyihin miehiin ja naisiin!"

Vastasin tietenkin Auraselle kuten moni muukin. Aina kannattaa vastata, mahdollisimman ivallisesti tietenkin silloin kun vastaa idiooteille.
  • 15 / 19
  • Jorma Hentilä
  • 5.6.2012 23:16
"Homous voitaisiin yksinkertaisesti kieltää, sillä homoseksuaalinen valheellisuus, syrjintä ja sen tuputtaminen sinne minne se ei yksiyisenä vakaumuksena misssään tapauksessa kuulu on törkeä rikos normaalien ihmisten ihmisarvoa kohtaan."

Viite: Homopallero 4.6.2012 11:01
-----------------------------------------------

Homopallero, nyt kipin kapin opiskelemaan lähihistoriaa. Holokausti ei mene kristinuskon piikkiin. Natsien keskitysleireillä tapettiin juutalaisten, pasifistien, kommunistien, sosialidemokraattien, romanien etc. rinnalla tuhansia pappeja, jotka eivät alistuneet, vaan panivat natseille kampoihin.
Jos tänne on päättänyt tulla puhumaan roskaa, niin voisivat olla jormahentilät tulematta lainkaan. Tai ainakin moderointi voisi pelata edes näennäisesti, ettei tuollaista roskapostia tääne sivustolle pääsisi.

Ja kuule, holokaustin juuret ovat nimenomaan kristittyjen antisemitismissä. Myös natsien antisemitismi juontui uskonnollisista syistä näennäistieteen lisäksi. Holokaustin aloittivat kristityt natsit ja heidän hengenheimolaisensa, jotka sen myös suorittivat. Keskitysleireillä tapettiin myös homoja, jolla oli silläkin lähtökohtansa kristinuskon kannasta siihen seksuaaliseen suuntautumiseen. Kyllä myös osa papeista vastusti ja kuoli holokaustissa, mutta suuri osa myös siunasi sen ja kannatti sitä.

Homoseksuaalisuus, toisin kuin uskonnollinen vakaumus, ei ole vapaavalintainen asia. Sitä ei voida "kieltää", eikä kenelläkään ole syytä siitä loukkaantua. Homojen tasa-arvoisten oikeuksien ajaminen voidaan tietysti kaltaisesi homovastaisen törpön näkökulmasta tulkita sen "tuputtamiseksi", mikä kyllä kertoo enemmän sinusta kuin homoista. Kun et kerran et sitä tiedä (tai olet olevinaan, ettet tietäisi) ja ainoa argumentaation keinosi on matkia sanojani, sinun ei kannattaisi sanoa yhtään mitään.
Pieni tarkennus edelliseen kommenttiini, joka julkaistaan varmaan kohta:

Ellet sitten ole SE Jorma Hentilä, missä tapauksessa kyllä ihmettelen ulostuloasi. Ei uskonnollista vakaumusta voi mitenkään verrata seksuaaliseen suuntautumiseen. Kristinuskon yhteyttä holokaustiin on myös turha kieltää.
  • 18 / 19
  • Jorma Hentilä
  • 7.6.2012 23:06
@ Homopallero, halusin osoittaa, kuinka argumentaatiosi on yksi yhteen homoihin kohdistruvia erilaisia kieltoja vaativien argumentaation kanssa.

Sinun argumentaatiollasi ei sateenkaariväen yhdenvertaisten oikeuksien ajamisessa pitkälle päästä. Sinulla on oikeus olla uskonnoista omaa mieltäsi, mutta kieltovaatimuksillasi lankeat samaan loukkuun kuin meihin kohdistuvia kieltoja vaativat.

Totta on, että kristinuskolla on antisemiittinen historiansa. Sinulla on kirjoittamasi perusteella tiukan kielteinen kanta kristinuskoon ja katsot holokaustia näiden lasien läpi.

Natsien juutalaisvainojen juurista ja holokaustista on paljon kirjallisuutta. Ota ja lue.
Otaksun siis, että olet SE Jorma Hentilä. Ymmärrän mitä tarkoitat. Vaikka argumentaationi rinnastaminen homofobien ajatteluun ei mielestäni kuulosta kauhean loogiselta, niin eiväthän homofobit siitä loogisuudesta välitä!

Ei minulla oikeastaan ole niin ehdottoman kielteistä asennetta uskontoja vastaan. Kommenttini oli osoitettu nimimerkille "totuus" ja jos luet hänen kommenttinsa, ymmärtänet miksi. Ymmärrän, miksi ihmiset etsivät uskonnosta lohtua ja tarkoitusta elämäänsä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että uskonnollinen vakaumus on ehdottomasti yksityinen asia ja uskonnon- ja uskonnottomuuden vapaus edellyttää, että se myös pysyy sellaisena, eikä sitä sotketa yhteiseen politiikkaan, jossa päätökset tehdään faktoihin ja järkeen tukeutuen, ei uskoon. Olisi kiva, jos ns. hihhulitkin tunnustaisivat sen, mutta kun he eivät suhtaudu uskoonsa järjellä ja kriittisesti. En ole vaatimassa, että uskonnot tulisi kieltää, vaikka niistä onkin taikauskona tosiaan ollut enemmän haittaa kuin hyötyä. Uskonto on monille sovinisteille, myös homofobeille, vain henkireikä elää omaa sairasta ja vääristynyttä fantasiaansa.

On mielestäni kyllä vääristelevää olla nimeämättä kristinuskoa edes välilliseksi syyksi holokaustiin johtaneelle kehitykselle. Natsit eivät keksineet antisemitismiä, vaan sille oli jo vuosisatojen saatossa rakentunut hyvin vahva pohja kristillisten kirkkojen takia. Vielä 1900-luvun alussa ennen holokaustia oli ainakin Venäjällä vielä pogromeita.

Tietysti on olemassa ylevämpi ja korrektimpi tapa ajaa homojen oikeuksia. Olen pahoillani, jos sait minusta monien kammoksuman "paraatihomon" stereotypian. Pohjimmiltani olen yleensä aika diplomaattinen, mutta roskan puhumista en pääsääntöisesti voi sietää, varsinkin jos se tapahtuu "homoille ja heidän ystävilleen" tarkoitetulla sivustolla.

Hyvää jatkoa sinulle